Sonja Bakker Bereik je ideale gewicht deel 2

We hebben er even op moeten wachten maar er komt een nieuw boek van Sonja Bakker! Na het succesvolle eerste deel is vanaf mei 2011 “Bereik je ideale gewicht deel 2” van Sonja Bakker verkrijgbaar. Het is een tijdje stil geweest rondom Sonja, maar dat was niet zonder reden! Sonja is op dit moment weer volop bezig met het schrijven van het vervolg op haar eerste boek ‘bereik je ideale gewicht’. Hoe het boek er precies uit komt te zien kan Sonja nog niet verklappen, maar het belooft een prachtig boek te worden met de vernieuwde Sonja Bakker methode van deze tijd! Begin mei komt het nieuwe boek in de winkels te liggen. Mis hem niet!

In deze prachtige opvolger van “Bereik je ideale gewicht”, Sonja”s eerste boek, komen geheel nieuwe producten aan de orde. Met nieuwe weekmenu”s van deze tijd, heerlijke, makkelijke recepten, weet Sonja je wederom te motiveren om je overgewicht aan te pakken. Voor wie snel wat kilo”s wil afvallen op een verantwoorde manier is dit boek een echte aanrader! Naast “Bereik je ideale gewicht deel 2″ is ook het boek ” Puur Jezelf” van Sonja Bakker verschenen

Jouw Ervaring met Sonja Bakker

Wat is jouw ervaring met de methode van Sonja Bakker? Heb je de recepten van Sonja in het verleden ook gevolgd? Ben je van plan om net als Sonja een nieuwe start te maken? Geef hier jouw mening, of lees de ervaringen van andere bezoekers.

23 Reacties

  • ik ben van daag begonnen met het nieuwe boek en de recepte zien eer lekker uit dus exstra om aan me gewicht werken met deel 2 van wsonja bakker

 1. Hoi suus,
  Ik zoek inderdaad nog een sport maatje!

  Hoi nadia,
  Zoals je leest zoek ik nog een sport maatje! Ik lees je bericht nu pas.

  Groetjes Anna

  • Hoi Annie,

   Ik kom uit adam osdorp en ben deze week begonnen met het sbdieet.

   Hoor gauw van je.

   Mvg,
   Nadia

  • Hi Annie,

   Zoek je nog steeds een sportpartner? Ik woon in A’dam Osdorp en wil graag een sportmaatje om samen mee te sporten in de fitness of daarbuiten.

   Gr. Suzanne

 2. Ik hoor zo veel goede ervaringen met sonja en ik ga het proberen. Ben me bewust ook van de negative ervaringen. Zelf schommel ik vreselijk met gewicht. Ben t gewoon zat! Wil ook kleren aan die ik leuk vind zonder bang te zijn dat t niet staat omdat ik dik ben. Ik heb t eerste boek net besteld. Weeg nu 100.1 moet minimaal naar de 80 kilo. 75 zou ideaal zijn.
  Ik sprot wel maar te weinig! Ik vind sporten gewoon niet leuk! 1 a 2 keer per week naar de sportschool is voor mij net te doen. Verder jog ik nog 1 keer per week een half uurtje, dat gaat ook nog wel. Heb al een jaar geen eetbuien meer maar val niet af hopelijk gaat dit me helpen gezonder te eten.

 3. ik heb dit dieet in 2006 gevoligt het was super 10 kg af ,ik ben 4 jaar lang op dezelfde manier gaan eten maar dan meer .niet aagekomen tot dat ik lichaamlijke probleempje krijg ,door medicijnen ben ik weer 10 kg aan… k was sonja vergeten ik ben nu 2 weken bezig met dr frank dieet freselijk vieseontbijten ik ben zo ongelukig geweest tot dat ik weersonja in mijn zolderkast had gevonden onmidelijk gisteren mee begonen , ik weet nu dat ik over 10 weken 10 kg lichter zou zijn,ik heb het all eerder megemaakt , en die onzien over dat het niet genoeg is klopt niet ik weet het om dat ik twee kinderen dus veelenirgie nodig.

 4. Toch zou ik graag willen weten hoeveel calorieen ik op deze manier naar binnen werk. Is wel net zo handig om te weten, volgens mijn Ha krijg ik te weinig binnen met dit dieet. En ik niet alleen maar staat alg. bekent dat er te weinig calorieen worden gegeten op deze manier. Verder wel ’n leuk boek en lekkere recepten en natuurlijk lekker makkelijk gewoon iedere dag even kijkne wat eten we vandaag!

 5. Hallo allemaal!
  Ik vind de Sonjaboeken erg goed! Ben momenteel zelf bezig, eerste kilo’s alleen met gezonder eten, maar op den duur wist ik niet goed meer wat ik kon eten. 2 weken geleden met Sonja begonnen en er is nu sinds januari 7 kilo af!! Sonja ga zo door! Succes iedereen!

 6. Ik ben nu 8 weken bezig met Deel 1 van Sonja en 4kg afgevallen.
  Niet heel veel maar ik ben super tevreden én nooit een hongergevoel! Als het te snel gaat krijg ik altijd zo,n mager gezicht en dat is nu niet het geval. Ernaast veel lichaamsbeweging lukte niet door een ernstige blessure….ik ga door, ook na die 10 weken want het is een supergezonde wijze om af te vallen en voel me er zeer goed bij.

 7. Hallo dames en heren,

  Wat een uitvinding zeg, Sonja Bakker!. Ik ben vorige week maandag ook begonnen en ben al 2 kg kwijt. Ik vind het nog leuk om te doen.Als je precies doet wat Sonja schrijft, dan gaat het prima.Voor m ij is het een leidraad en als ik iets niet lust, dan heb ik een keuze uit een aantal andere producten. dat is heel prettig!. Ik eet zeker de helft minder dan wat ik voor het dieet at, maar goed dat heb ik wel voor over hoor!.
  Succes allemaal, voor diegene die dit ook gaan doen!

  Groetjes van Wendy

 8. meen ze dat nou 100 gram aardappels 200 gram groente 100 gram dat is 1 kleine aardappel en een klein stukje vlees ja daar val je wel van af vind het avond eten wel erg weinig

 9. Ik ga maandag beginnen met de nieuwe boek van sonja!
  Vorig jaar was ik 15 kilo afgevallen in 8 weken tijd

  Nou succes allemaal het is echt een goeie dieet zonder jojo effect alsje goed oplet in het begin..

 10. Het nieuwe boek (ddel 2):
  Ik ben nu 1week bezig en ik ben al twee kilo kwijt!! :D
  Het is wel even volhouden maar het werkt erg goed!!
  Ik wil graag 5kilo afvallen en met dit dieet moet het lukken!
  Succes iedereen!

 11. Hallo allemaal,

  Maandag ga ik beginnen met de nieuwe boek van sonja.. Sonja is toch het beste manier om normaal en gezond af te vallen! en het werkt echt.

  Succes allemaal…

 12. ben net begonnen met deel 2, lekker afwisselend, mag meer “lekkere dingen”, recepten zijn smakelijk en gemakkelijk te bereiden. beter dan deel een waar de groenten en gekookte aardappelen mij ” de keel” uit kwamen. beter en lekkerdr dan deel 1.

 13. Ik ben heel blij met Sonja. Het sonja boek is mijn bijbel. Ik ben 20 kg afgevallen in 3 maanden tijd zonder echt veel honger te moeten hebben.
  ik heb anders leren eten, maar ik mag nog steeds gewoon eten.Dus geen shake, droge koeken en taaien repen.
  Mij afslanken heeft mijn ouders ook gestimuleerd en die zijn 13 en 17 kg afgevallen. Dus Sonja …ga vooral zo door.

 14. ik wil laten weten dat sonja gewoon goed is enne als je alle dieet
  boeken op na kijkt zoals magreet van pol pouwels komt overeen met
  sonja bakker.dus ik ga ook straks weer beginnen met sonja bakker.
  oke dat sonja ook een beetje mollig is we worden er niet jonger op
  we worden alleen ouder.en sommige mensen krijgen problemen met
  hun hormonen
  dus kam sonja niet af zij is de gene die heel veel mensen heb af laten
  vallen. ze schrijft niet voor niks weer twee boeken uit. lieve sonja
  ga door met de dingen en laat je niet afschepen.

 15. sonja bakker is ook heel goed, ben vorig jaar 8 kg afgevallen.
  je moet je wel strikt aan de regels houden, anders lukt het ook niet.
  trouwens die 8 kg ben ik in minder dan 7 weken afgevallen.
  het was ook duidelijk te zien aan mij, mensen om me heen gingen dat ook gelijk doen, en ook met succes.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in