Sonja Bakker Boek bij Lidl recepten downloaden

Sonja Bakker haar nieuwe boek is te koop via Lidl supermarkten. Een leuk extraatje is de gratis app die je met een activatiecode uit het boek kunt downloaden en activeren.

Sonja Bakker haar nieuw boek wordt exclusief verkocht bij de supermarktketen Lidl. ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin’ is niet helemaal nieuw maar een bestaand boek, in een nieuw Lidl jasje. We hebben onze redactie op pad gestuurd om de nieuwe aanwinst van Sonja te bestuderen.

Tweede Boek Sonja Bakker bij Lidl

In 2015 heeft Sonja Bakker haar derde Lidl boek met de titel “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 3” uitgebracht. Het boek ik te koop via Lidl of online te bestellen.

Uitverkocht

Natuurlijk weten jullie wel hoe moeilijk het kan zijn om gewicht te verliezen en gezond en gevarieerd te eten. Toen ik hoorde dat Sonja Bakker in samenwerking met Lidl een nieuw boek over afvallen uitbracht stond ik er wel sceptisch tegenover.

Toch wel nieuwsgierig geworden wilde ik het boek wel bekijken in de winkel. Maar helaas begin januari was het boek al helemaal uitverkocht!

Sonja Bakker App

In 2015 heeft Sonja Bakker haar boek ‘Bereid je ideale gewicht voor het hele gezin’ opnieuw uitgebracht in samenwerking met Lidl. Deze exclusieve uitgave bevat 8 nieuwe weekmenu’s. Ook nieuw is de Gratis Lidl App die je bij aankoop van het boek kunt downloaden en installeren. Bij aankoop van het boek ontvang je een unieke code waarmee je exclusief toegang krijgt tot de Lidl Sonja app! Met online weekmenu’s, recepten en handige tips! Daarnaast heb je de mogelijkheid tot het bijhouden van je BMI en gewicht. Op deze manier is het bereiken van je ideale gewicht nog eenvoudiger.

sonja-bakker-app-lidl2

Klein Prijsje

Gelukkig heb ik het boek nu in mijn bezit. Vanaf 14 januari zijn de boeken weer volop leverbaar. De titel van het boek is: Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin. De prijs is 9,95 euro.

Ik heb trouwens begrepen dat Sonja al eerder heeft samengewerkt met supermarktketens zoals Super de Boer en Jan Linders. Maar ze is nu de samenwerking met Lidl aangegaan omdat deze supermarkt al drie jaar lang nummer één is in groente en fruit.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Weekmenu’s en Recepten

Het boek heb ik inmiddels uitgebreid bekeken en het is een heel overzichtelijk en duidelijk boek. Het boek is geschikt voor het hele gezin, voor volwassenen en kinderen die lekker en gezond willen eten. Er staan namelijk 4 aparte weekmenu’s in. Per bladzijde voor: vrouw, man, kinderen tot 12 jaar en tieners vanaf 12 jaar. Waarin voor ieder dezelfde maaltijden staan maar in de juiste hoeveelheden aangepast aan de energiebehoefte. Echt uniek! Ook bevat het boek leuke recepten, korte interviews en ook lijstjes met gezonde producten als alternatief (met de calorieën erbij)

Linessa

Kortom Sonja maakt het ons wel heel gemakkelijk! Mede omdat je geen grote aanpassingen hoeft te doen: de meeste producten heb je al in huis. Daarbij zijn alle ingrediënten uit het boek verkrijgbaar bij Lidl: gezond en verantwoord eten hoeft dus niet duur te zijn. Het valt op dat vooral producten van het merk Linessa behoorlijk worden gepromoot.

Conclusie

Kortom dit boek is een goede leidraad om het gezonde eetpatroon weer op te pakken. Het boek “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin” is de moeite van het lezen (en proberen!) waard. Zeker omdat je 5 euro bespaart ten opzichte van de originele uitgave.

Jouw Ervaring

Heb jij het Lidl boek van Sonja Bakker al in huis? Denk je dat Sonja nog steeds de dieetgoeroe van welleer is? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

RECENSIEOVERZICHT
ALgehele Waardering
Vorig artikelKoken met Irene Uitslag Prijsvraag
Volgend artikelOvergewicht door voedselovergevoeligheden

102 Reacties

 1. Sonja.

  heb je nieuwste boek al een week in huis. gaat heel goed , maar om dat ik alleen ben moet ik constant rekenenvoor 1pers., wat mij een hoop tijd kost. mijn vraag is er ook een boek v00r 1 pers. huishoudens??
  Hartelijk dank ga hier wel mee door hoor.
  Gr. Bep Vonhof.

 2. hallo

  op welke blz. staat de hamburger hawaï voor 4 personen.
  in deel 1 ”bereik je ideale gewicht voor het hele gezin”
  op welke 2 bladzijdes staat hij graag snel een reactie terug het is voor een quiz.
  antwoord graag voor 23:00

 3. Stappenteller valt onder het lopen van je broek af en dus weg foetsie.
  Lidl doet niets verwijst je naar Sonja Bakker.
  Nou die reageert absoluut niet mooie praatjes op TV maar antwoord geven nee niet haar sterkste kant.
  Lekkere arrogante dame.

 4. Mijn code werkt niet. Heb al opnieuw geprobeerd maar krijg iedere keer zelfde fout melding. “geen geldige code”.
  Vind dit erg jammer, kan ik geen nieuwe code krijgen?

 5. Schandalig dat er niet op bovenstaande vragen gereageerd wordt en dat weerhoud mij er dan ook van om het Sonja Bakker boek met met een niet werkende app te kopen.
  zonde hoor,dus Sonja:DOE HIER WAT AAN !!!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in