Sonja Bakker in 2009 weer op de buis

Ze heeft zelf al miljoenen boeken verkocht aan Nederlanders die verantwoord willen afvallen en ook haar nieuwe magazine is een groot succes. Vanaf komend voorjaar heeft Sonja Bakker bovendien haar eerste, eigen tv-programma, ‘S.O.S. Sonja’ bij RTL 4.  Sonja Bakker staat hierin elke aflevering personen bij, die voor een heel bijzonder doel wil afvallen. De weg die daarnaartoe wordt afgelegd, is door de kijker te volgen. Het gaat daarbij niet alleen om het diëten maar ook om de andere manieren die Sonja aandraagt om van het leven te genieten en aan zelfvertrouwen te winnen. Uiteindelijk is het bereiken van het specifieke einddoel de climax van de aflevering.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “Met veel RTL 4-programma’s proberen we mensen te helpen met de problemen waar zij mee zitten. ‘Uitstel Van Executie’, ‘De Naakte Waarheid’, ‘Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer’ en ‘Help, Mijn Man Heeft Een Hobby’ zijn daar een aantal van. ‘S.O.S. Sonja’ past in deze lijn en met Sonja Bakker kan RTL 4 meteen de populairste gewichtsconsulente van Nederland op de zaak zetten. Wij zijn daar dan ook zeer trots op.”

Kandidaten kunnen zich voor ‘S.O.S. Sonja’ opgeven via: [email protected]

Bestel de boeken van Sonja Bakker bij bol.com

Bereik je ideale gewicht !
Bereik je ideale gewicht !
Sonja Bakker

Bereik je ideale gewicht voor kinderen én tieners !
Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners !
Sonja Bakker

Bereik en behoud je ideale gewicht!
Bereik en behoud je ideale gewicht!
Sonja Bakker

Zomerslank met Sonja
Zomerslank met Sonja
Sonja Bakker

Gezond genieten met Sonja
Gezond genieten met Sonja
Sonja Bakker

Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Sonja Bakker

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

bron: tienfan.nl

1 reactie

  1. natuurlijk is afvallen dmv minder eten voor veel mensen een optie. Maar alleen een dieet is niet het antwoord. De enige manier om vet te verbranden is met je spieren. De enige manier om spieren te krijgen is door te sporten. En hoe meer spieren, des te meer vet je kunt verbranden.
    Dus… een verantwoord dieet is ok, maar zorg ook dat je blijft bewegen. Anders val je ten proot aan het zgn jojo-effect

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in