Sonja Bakker Lidl Boek Online Bestellen

Na het eerste Lidl Boek van Sonja Bakker een jaar geleden heeft Sonja Bakker ook dit jaar weer een boek uitgegeven in samenwerking met Lidl. Gezond eten is geen probleem, het is een kwestie van volhouden! In het boek ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 2’ staat volgens Sonja een effectief programma om verantwoord af te vallen. Bij de Lidl supermarktketen is het boek te koop voor 9,95 euro, bij de reguliere boekwinkel en online betaal je 5 euro meer.

sonja-lidl2

8 Weken Programma

Het boek bevat weekmenu’s voor 8 weken. In dit tweede deel van Sonja en Lidl leer je om samen met je gezin bewuste keuzes te maken voor een gezonde levensstijl. Net als in het eerste deel ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin’ staan ook in deze uitgave acht verhalen van mensen succesvol zijn afgevallen dankzij de Sonja Bakker methode. De weekmenu’s en dagelijkse beweging zorgen ervoor dat je een positieve inslag en een nieuwe balans krijgt. ‘Ik wil nooit meer worden zoals ik was’, is één van de uitspraken die we in het boek lezen.

Weekmenu’s

De weekmenu’s uit het Lidl boek zijn geschikt voor het hele gezin. vader, moeder, kind en tiener. De hoeveelheden staan in aparte schema’s. De nieuw recepten zijn met zorg en smaak samengesteld door Sonja. Verder inspireert Sonja je met ‘slanke’ keuzes, motiverende ideeën, succestips en haar bekende ‘feel good’ quotes.

Uitverkocht

Nog geen jaar geleden was ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin’ niet aan te slepen. Binnen de korste keren was er geen boek meer verkrijgbaar. Nu is er gekozen voor een actie waarbij het boek tijdelijk voor slechts 9,95 euro te koop is bij Lidl. Daarnaast kun je het online of bij de boekwinkel kopen voor 14,95 euro.

Linessa

In de Lidl versie van het boek worden standaard Linessa producten vermeld bij ingrediënten. Het zal je niet verbazen dat deze producten uitsluitend bij Lidl verkrijgbaar zijn. Net als deel 1 is ook het tweede deel een goede leidraad om het gezonde eetpatroon weer op te pakken. Het boek “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 2” is de moeite van het lezen (en proberen!) waard. Zeker omdat je 5 euro bespaart ten opzichte van de reguliere uitgave.

Bed & Breakfast

Sonja Bakker is met haar nieuwe boek weer terug van weggeweest. Na het succes van deel 1 is het tweede deel een logisch vervolg. Het boek is bij Lidl te koop inclusief de ingrediënten die zij benoemd in het boek. Samen met haar partner Jan Reus is ze sinds 1 januari haar woning in Ibiza ingeruild voor een oude burgemeesterswoning in Hoorn waar je motivatie- en inspiratietrainingen kunt volgen.

Jouw Ervaring

Heb jij het Lidl boek van Sonja Bakker al in huis? Denk je dat Sonja nog steeds de dieetgoeroe van welleer is? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

3 Reacties

  1. Hallo ik zou heel graag dit boek willen hebben maar ik kan hem nergens meer vinden is er iemand die mij kan vertellen waar ik hem wel kan vinden?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in