Sonja bij dwdd

1
Sonja bij dwdd

Maandag 3 december was Sonja Bakker te gast bij De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk stelt vragen over haar nieuwe boek ‘Gezond genieten met Sonja’ dat sinds afgelopen zaterdag in de winkel ligt en over haar ongekende succes.

Sonja is inmiddels een begrip geworden. klik op het bovenstaande logo bekijk het hele gesprek met Sonja Bakker.


Vorig artikel Liefde gaat door de maag
Volgend artikel Alle gekheid op een stokje
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

  1. WAT een leuk filmpje…en laat ik nu gisteren ook het nieuwste boek van haar door de brievenbus hebben gekregen..en idd heerlijk menu’s weer..ik ben nog steeds met boek 1 bezig..maar het nieuwe boek haal ik voor de kerstdagen en diner en zo uit…en voor mijn verjaardag de taart…en dan `1 januari begin ik met de nieuwe menu’s….en NEE..ik ga me niet vol proppen…want ik ben al bezig..

    Het gaat weer erug goed..dus hup allemaal aan de sonja bakker….heel veel SUCCES….DAN HEB IK HET OOK!!!..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987