Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Gastartikelen Sonja Kimpen: De laatste 5 kilo

Sonja Kimpen: De laatste 5 kilo

Wij zijn al jaren fan van Sonja Kimpen. Ter ere van de lancering van het boek De 10 principes voor een leven lang slank zonder dieet geeft Sonja Kimpen op 7 juni 2011 om zeven uur ’s avonds een gratis inspiratielezing in het MECC in Maastricht. Iedereen is van harte welkom! Speciaal voor vetvrij.com heeft Sonja Kimpen de onderstaande column geschreven.

De laatste 5 kilo, geniet van jouw beste vorm!

Het veranderen van kleine stapjes in je denken en doen kunnen een grote uitwerking hebben op je leven. Sonja wil echt alle dieethersenen uit de wereld bannen, zelfs niet voor 5 kilo. Het beste uit jezelf halen start tussen de oren. Met De laatste 5 kilo, geniet van je beste vorm lanceert ze haar negende boek.

‘Had ik maar een maatje minder, ik zou me zoveel beter voelen’

Hoewel Sonja zich weigert blind te staren op gewicht en kilo’s en steeds het belang onderstreept van een gezonde levensstijl, kan ze niet doof blijven voor de talloze verzuchtigen die ze dagelijks opvangt. ‘Had ik maar een maatje minder, ik zou me zoveel beter voelen’. Het zijn de verzuchtingen van duizenden gezonde mensen. Mensen die zich een beetje te zwaar voelen en zoeken naar een manier om een paar kilo’s af te vallen om zich beter in hun vel te voelen. In haar ondertussen vertrouwde enthousiaste en no-nonsens stijl begeleidt Sonja Kimpen de lezer naar zijn beste vorm. Ook al stelt deze publicatie een dwingende doelstelling voorop (5 kilo minder; dit komt overeen met een kledingsmaat); Sonja blijft de wetenschappelijke principes trouw.

Evenementen afslanken versus een gezond levensstijl

Al meteen in het eerste hoofdstuk ‘dwingt’ ze de lezer stil te blijven staan bij wat het voor hem of haar betekent om een maatje minder te hebben. Deze vorm-zelfbewustzijn is fundamenteel, want zonder dit inzicht zal elke inspanning te veel zijn.Dit boek is anders dan alle andere afslankboeken omdat er een hemelsbreed verschil is tussen ‘evenementen-afslanken’ ( = een snel dieet voor een bepaalde gelegenheid) en het verwerven van inzichten voor een maatje minder. Een definitieve beste vorm krijgt men niet door een crashdieet, maar dankzij de juiste mindset. En die zit tussen onze oren. Elke nieuwe levensstijl begint in het hoofd. Volgens Kimpen is het meer hersen-dan lichaamswerk.

21 dagen eetstrategie van ochtend tot avond!

De lezer krijgt een gedetailleerd uitgeschreven eetstrategie voor 21 -dagen. Door deze eetstrategie te volgen komt er een transformatie op gebied van smaak, portiebeheersing en evenwicht op je bord. Bij Kimpen is ‘mindfood’ nog belangrijker dan ‘real food’.

Grondig en bewust opteren voor lange termijn resultaten

Sonja kiest voor de grondige aanpak, gebaseerd op verdiepende inzichten in de werking van het lichaam en geest (denkpatronen, organen, hormonen). Deze inzichten worden gelardeerd met tal van praktische en revelerende tips voor een gezonde, nieuwe levensstijl. Sonja garandeert de lezer dat hij of zij dankzij de uitgewerkte eetstrategie en de juiste mindset na 8 weken 5 kilo kwijt is. Zonder dieet, zonder drastische ontberingen of extreme bewegings- programma’s. En met een groot en warm pleidooi voor humor en genieten. Want alles wat fanatiek en extreem is, is per definitie ongezond en kan niemand een leven lang volhouden.

U vindt in ‘De Laatste 5 kilo’s’ 42 recepten, ontbijt-en tussendoortips en een realistisch bewegingsplan.

Sonja Kimpen wil net als in haar vorige publicaties haar lezers inspireren het beste uit zichzelf te halen. Ze staat bekend om haar aanstekelijke energie en de levensveranderende invloed die ze op mensen heeft. Het is Sonja’s overtuiging dat je je gezondheid en emoties positief kunt beïnvloeden door een dieper inzicht in de werking van je lichaam en geest. Wetenschappelijke onderbouwing vindt ze van cruciaal belang. Ze is master in de Bewegings- wetenschappen (K.U.Leuven). Vanuit die basis schoolde ze zich als autodidact bij in voedingsleer en mentale coaching bij haar grote inspirators (o.a. Anthony Robbins, Deepak Chopra, Louise Hay, Byron Katie, Wayne Dyer en Stephen Covey). Ze is wetenschappelijk medewerker aan de VUB en heeft reeds acht gezondheidsbestsellers op haar naam. Ze presenteerde meerdere televisieprogramma’s over gezondheid en is een veelgevraagd spreker. Meer info kun je vinden via: www.synergie.be

1 reactie

 1. Uitnodigine:

  Wat: GRATIS lezing met hapje, drankje en goodiebag
  Wanneer: dinsdag 7 juni om 19u
  Waar: MECC, Forum 100 te Maastricht

  Verdwaal niet langer in die eindeloze jungle van valse beloftes, wonderdiëten en misleidende leugens! Laat je inspireren en motiveren door de enthousiaste vakspecialist Sonja Kimpen. Ontdek hoe jij door middel van gezond verstand een haalbare, gezonde en energieke levensstijl kunt waar maken. Een leven lang slank zonder dieet is makkelijker dan je denkt .

  Wil jij ook geïnspireerd worden? Schrijf je dan snel in voor de gratis lezing! Stuur een mailtje naar [email protected] en reserveer alvast jouw plaats.

  Hier het volledige programma:

  19.00u Inloop
  19.30-19.35u: verwelkoming door succesauteur Christine Pannebakker
  19.35-19.40u: hoofdredacteur Gezond NU: Stan Van Eck
  19.45-20.30u: Energetische lezing door Sonja Kimpen
  20.30u: Overhandiging eerste exemplaar aan Dr. Nathalie Van Breughel & Dr. Monique Janssen, AZ Maastricht
  20.35u: Aankondiging borrel, signeersessie + boekenverkoop

  Elke deelnemer ontvangt een gratis goodiebag gevuld met oa een gratis Starmeal maaltijd en het nieuwste nummer van Gezond NU.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987