Sonja Kimpen komt naar Nederland


In Belgie is Sonja Kimpen een naam, die klinkt als een klok. Met maar liefst 8 bestsellers op haar naam en diverse tv-programma’s zet zij de toon op het vlak van een gezonde levensstijl. Tegenwoordig liggen miljoenen mensen in de knoop met hun gezondheid en met de kilo’s overgewicht. Deze mensen willen ongeveer alles doen om af te slanken, maar weten niet hoe.

‘De Klik’

Dit is Sonja Kimpens geheime wapen. Zij slaagt erin om gezondheid boeiend, aantrekkelijk en zelfs sexy te maken. Haarstijl, anekdotes, en  honderden concrete cases maken dat al duizenden mensen de switch (´de klik´ noemt Sonja het) gemaakt hebben naar een blijvend gezond en vitaal lichaam. Sonja hamert erop dat een topfit lichaam geen doel is, maar wel een middel om dromen waar te maken.

Afvallen en Genieten

Hiervoor heeft ze een heel eigen methode uitgevonden: ze gebruikt namelijk de verslavingsmechanismen van het lichaam voor positieve zaken. Want wist je dat je slechts een 8-tal weken nodig hebt om een lichaam te verslaven? Zowel ten goede als ten kwade ? Hierdoor kan je een lichaam in 8 weken gewoonweg verslaafd maken aan ‘gezond leven’. Het enige wat hiervoor nodig is, is je lichaam 8 weken trainen op gezondheid. ‘Volhouden’, ‘afzien’ en ‘op je tanden te bijten’ hoort niet bij gezonde levensstijl. ´Genieten´ is daarentegen Sonja Kimpens anker, want resultaat is de grootste motivator. Zo kan je elke seconde van een fit lichaam genieten!

Sonja Kimpen komt naar Nederland

Welvaartsziektes als moeheid, depressie, suikerziekte type 2 en verhoogde cholesterol zijn het rechtstreekse gevolg van ongelimiteerde genotsvoeding. Wil jij jezelf en je dierbaren niet liefdevol vergiftigen dan is het in onze 21ste eeuw nodig om goed het verschil te kennen tussen voeding en genotsmiddelen. Sonja Kimpen doet nu voor het eerst NEDERLAND aan en geeft een korte introductie over haar gedachtegoed!

Waar en Wanneer

Sonja Kimpen is zondag 23 januari aanstaande aanwezig op De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs, Utrecht. Op het PODIUM zullen twee introducties plaatsvinden om 11:00 uur en om 15:30 uur. Sonja Kimpen kijker er naar uit om haar Nederlandse fans te ontmoeten!

Kortingsbon

Ben je geïnteresseerd en wil je zondag 23 januari naar de jaarbeurs komen om kennis te maken met Sonja Kimpen? Met deze kortingsbon krijg je € 3,50 euro korting op de entreeprijs van € 12,50! Wees snel, want OP = OP!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in