SOS Sonja uitzending gemist

Het is al een tijdje stil rond Sonja Bakker, maar net voordat de Sonja storm voorgoed is gaan liggen is er nieuws: Sonja Bakker krijgt vanaf komend voor- jaar een eigen televisieprogramma bij RTL 4. In S.O.S. Sonja staat ze iedere aflevering personen bij die voor een bijzonder doel willen afvallen. Dat meldt een zegsman van RTL vandaag. Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, geeft hiermee een vervolg aan hulp-tv. “‘S.O.S. Sonja’ past in deze lijn en met Sonja Bakker kan RTL 4 meteen de po- pulairste gewichtsconsulente van Neder- land op de zaak zetten. Wij zijn daar dan ook zeer trots op.”

S.O.S. Sonja past goed in de lijn van hulp-tv die RTL 4 heeft ingezet. “Met veel RTL 4-programma’s proberen we mensen te helpen met de problemen waar zij mee zitten. ‘Uitstel Van Executie’, ‘De Naakte Waarheid’, ‘Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer’ en ‘Help, Mijn Man Heeft Een Hobby’ zijn daar een aantal van.”

Sonja Bakker staat elke aflevering personen bij, die voor een heel bijzonder doel wil afvallen. De weg die daarnaartoe wordt afgelegd, is door de kijker te volgen. Het gaat daarbij niet alleen om het diëten maar ook om de andere manieren die Sonja aandraagt om van het leven te genieten en aan zelfvertrouwen te winnen. Uiteindelijk is het bereiken van het specifieke einddoel de climax van de aflevering.”

Bestel de boeken van Sonja Bakker bij bol.com

Bereik je ideale gewicht !
Bereik je ideale gewicht !
Sonja Bakker

Bereik je ideale gewicht voor kinderen én tieners !
Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners !
Sonja Bakker

Bereik en behoud je ideale gewicht!
Bereik en behoud je ideale gewicht!
Sonja Bakker

Zomerslank met Sonja
Zomerslank met Sonja
Sonja Bakker

Gezond genieten met Sonja
Gezond genieten met Sonja
Sonja Bakker

Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Sonja Bakker

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

bron: mediacourant

6 Reacties

 1. Beste Sonja,

  Mijn naam is luc en ik ben 17 jaar oud en weeg 105kg, ik heb een vet percentage van 43% en heb vanwegen mij overgewicht last bij normalen dingen zo als lopen. Ik heb dan last van kort adenheid enz.

  Ik doe aan wakeboarden maar het werkt niet ik heb verschillende dieeten geprobeerd maar niets werkt.

  Zou je me als je blieft kunnen helpen?

  Met vriendelijke groet Luc.

 2. hoy sonja ik ben ruud en heb een probleem met afvallen ik ben 47 jaar en weeg 138 kilo nou ik ambasadeur ben in laaggeletterdheid en ik bijna elke week op pad ben voor schollen in groep 6 7 8 schaam ik me erg toch is mijn vraag kan u me helpen om af te vallen ik zag u op tv en dacht hier wil ik wel aan mee doen ik hoop op u antwoord groetjes ruud stijis

 3. Hoi Sonja,
  Je kent dat wel, al van alles geprobeerd, maar…. Er zit meer dan 30 kilo
  teveel aan mijn lichaam. Nou hebben wij een kroeg/eetcafe alles wat ik kan eten verdwijnt al snel in mijn mond, behalve de gezond dingen.
  Er is voor mijn weinig tijd om te sporten. Ik heb een zeerslecht conditie heel graag wil ik afvallen en op deze manier weer zin in alles krijgen. Ik ben vaak een ongezellige brompot omdat ik zelf niet lekker in mijn vel zit. Zou jij mij willen helpen?.

  vr gr Jeannette

 4. Beste Sonja,
  Via deze weg wil ik graag mijn broer en mezelf aanmelden. Al vele jaren kampen wij met behoorlijk overgewicht en hebben al van alles geprobeerd om af te vallen. Helaas met kortdurend resultaat. Nu hebben we beide kinderen en willen graag met hun spelen en ravotten zonder buiten adem te raken. Kan jij ons helpen?

 5. Ik ben voor het eerst Oma geworden en wil heewl graag afvallen zodat ik van de zomer lekker met mijn kleinkind kan zwemmen.
  Wel is het zo dat ik alles al geprobeerd heb niets lukte, ik ben rheumapatient en slik veel medicijnen. misschien bent u wel de gene die mij kan helpen, dat zou mij heel gelukkig maken.

 6. Geachte Sonja,

  Ik ben 21 jaar oud en weeg 130 kilo ik wil heel graag voor de zomer een paar maatjes kleiner willen.
  Ik zou het erg leuk vinden als u me zou helpen

  Hoogachtend,

  Sharitee

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in