Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Afvallen Infrarood Warmtecabine InfraLigne

Afvallen Infrarood Warmtecabine InfraLigne

Weer een nieuwe trend om af te vallen. Sporten in een warmtecabine. Als je plaatselijk wil afvallen of je lichaam wil verstevigen kun warmtecabineje plaats nemen in de warmtecabine. In deze cabine is een constante temperatuur van  ongeveer 37 ° C. Je volgt liggend verschillende oefeningen en je hoofd blijft daarbij buiten de cabine. Er zijn oefeningen die je op je rug, buik of zij uit moet voeren. Door de aangename temperatuur heb je minder geen last van spierpijn. Je kunt zelfs de cabine in als je last hebt van gewrichtsklachten.

Gemiddeld voer je gedurende 30 minuten  oefeningen uit in de cabine, door de verhoogde temperatuur staat dit gelijk aan ruim een uur fitnesstraining, makkelijk dus als je weinig tijd hebt.

InfraLigne Warmtecabine

Je kunt afvallen in een infrarood op verschillende locaties in Nederland. InfraLigne heeft in totaal 8 vestigingen in Nederland:

 • Dongen
 • Het Gooi
 • Maastricht
 • Margraten
 • Tilburg
 • Waalwijk
 • Zwijndrecht
 • Breda

In de InfraLigne cabines met infrarood warmtestraling doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie). Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast. De infrarood warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling). De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%.

Jouw Ervaring met Afvallen in een Warmtecabine

Zelf hebben we nog niet in een cabine plaats mogen nemen en daarom zijn we erg benieuwd over jouw ervaring met sporten in de warmtecabine. Heb jij wel eens in een warmtecabine gelegen? Geef dan hier jouw mening.

Gezonde Groeten,

sanne

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articlePuur eten en leven
Next articleKoken met Gordon Ramsay
sporten-in-een-warmtecabineVP3 werkt met gediplomeerde diëtistes die naast het sporten in de warmtecabine een gezond en natuurlijk voedingsadvies aanbieden. Wekelijks ontvang je caloriearme recepten die het afslanken bevorderen.

28 Reacties

 1. Na twee hernia-operaties moet ik 2 keer per week sporten om erger te voorkomen. Infraligne is dè oplossing! Ik belast mijn rug en gewrichten niet, kijk voor het eerst uit naar het sporten (voelt bijna als verwennerij) en merk heel veel verschil: een veel sterkere rug, geen pijn en mooie bijkomstigheid: een strak middel! Echt ideaal voor rugpatiënten!
  Mijn vriend doet een ander programma om af te vallen en is al 12 kg kwijt in 6 weken.

 2. Ik ben vorige week gestart met Infraligne om mijn kilo’s en CM kwijt te raken. Ben op 2 beurten “nog maar” 200 gram afgevallen en normaal heb ik volgende week terug een meting. Ben eens benieuwd. Ik doe dit wel in België, ben afkomstig van West-Vlaanderen. Ik heb een kuur betaald van 30 beurten. Er was net een nieuwe actie, 5 eerste beurten gratis, dus is al een korting zoiezo van 80 euro. Omdat ik in de maand augustus betaald heb, had ik dan ook nog eens directe korting van 10%. Dan krijg je bij ons van de mutualiteit 1x/jaar 55 euro terug (15€ voor sport, 40 € voor voedingsadvies) en op het werk krijgen wij ook 40 euro terug als we aan sport doen. Dus voor mij financieel wel een meevaller.

 3. Ik ben toen 10 kilo afgevallen en heel veel centimeters kwijtgeraakt. Maar het is niet alleen dit want je moet ook super goed op je eten letten. Helaas is het resultaat niet blijvend en wil je dat t blijvend blijft moet je dit 1 keer in de week blijven doen. Helaas waar ik het deed was het €20,- per keer. Ik ben van mening als je goed op je eten let en gewoon blijft fitnissen(cardio of hardlopen) dat je wel t zelfde effect hebt. Echter krijg je wel een mooie huid en waar veel vocht zit (bv. In je kuiten) is dit ideaal want dat krijg je er niet echt met sporten eraf.

 4. Je kunt in klundert voor 40 euro in de maand onbeperkt gebruik maken van de warmtecabine, body attack, vacustep, trilplaat, massagebed..

 5. wij zijn er nu pas eenkeer in geweest en de oefeningen gedaan mijn vrouw heeft reuma en ik een beetje overgewicht het is simpel maar wel lekker dus wij gaan door met vriendelijke nico-marianne kolen koolhovenlaan 130 5036ts tilburg

 6. wil even laten weten dat het zeker goed gaat oefeningen in een warmte cabine heb het 8 jaar geleden gedaan en 13 kg afgevallen en het is er nog af maar nu moet ik het gaan doen i.v.m reumatische klachten en hoop dat dat ook gaat lukken want zoals ik er nu voor sta met mijn lijf vol pijnlke klachten kan ik nooit meer naar een sportschool en hoop dat dit een stumilans is voor mij anders zit ik over een paar in een rolstoel en daar heb ik weinig zin in ………………

 7. Hallo!

  In Roden hebben wij op 1 juli 2009 studio Contour plus opgericht. Doelgericht trainen in een door infrarood verwarmde cabine! Inmiddels zijn we twee jaren verder en we hebben het druk! Fantastische resultaten en een succesvol concept. Je verliest niet alleen gewicht maar verbeterd tevens je figuur. Verbluffende resultaten. Ook heel belangrijk: Ongedwongen en een plezierige persoonlijke benadering / sfeer.

  Groeten uit Roden van het contour plus team!

 8. Hoorde tijdens een reis in Turkije resultaten over het sporten in warmtecabines, ben woonachtig in Groningen en zou graag willen weten of dat ook mogelijk is hier in de buurt
  in afwachting, met vriendelijke groet, Dia

  • Hoi!
   Ik woon ook in Groningen en mijn schoonzusje heeft hele goede ervaringen met deze cabines, maar woont in Eindhoven. Ik ben dus benieuwd of jij hier in Groningen deze cabines al hebt ontdekt? Ik zou er nml ook wel gebruik van willen maken, maar door alle verschillende namen/termen voor de cabines heb ik nog niet echt wat gevonden.
   Hopelijk heb je een adres voor me!

   mvg Nicole

 9. Ik heb 2 jaar terug 2 1/2 maanden lang, 2 tot 3 keer in de week in zevenaar bij femme fit in een warmte cabine gelegen! Ik ben ruim 137 cm aan vet kwijt geraakt! Ik vind het een geweldige manier van afvallen! In het begin gaat het uiteraard wat sneller dan op het einde, want dan ben je al een boel vet kwijt geraakt. De laatste loodjes zijn het zwaarst, zoals over al.

 10. werkt wel degelijk! zeker in combinatie met op je eten letten niet eens perse een dieet of id
  je moet op afspraak dus dat is een goede stok achter de deur om te gaan. Bij een onbeperkt fitniss abonnement geef je toch makkelijker op dus wat is duur?
  Ik was na 10 keer 29cm kwijt, en van 63 naar 60 kilo, in 5 weken dus.
  wel 2 keer per week gegaan en niet gesnoept en te vet gegeten.
  en een abonnement is weer goedkoper dan losse lessen dus ik ga ervoor.

 11. Ik sport 2 x in de week bij Slim Factory in Zoetermeer. Het is best pittig maar je sport maar een half uur dus het is goed te doen. Ben nu 2 maanden bezig en al bijna 2 kledingmaten kwijt. Was na 5 keer sporten als 21 cm kwijt wat heel motiverend werkt om ook nog meer op je eten te letten. Vind het prettig dat je persoonlijke aandacht krijgt bij het sporten en dat je op afspraak sport dus je moet wel. Veel succes allemaal.

 12. Ik had al resultaat na 2 weken bij BeautyBodyBalance! 2x per week en ik verloor in 2 weken 1,5 kilo door alleen de oefeningen in de warmtecabine. De oefeningen zijn niet al te zwaar en de temperatuur is prettig (nu 60C) En m’n buik is weer aan het slinken, ik ga nog even door. De begeleiding is prettig en het meten vind ik een extra stimulans.

 13. Ik heb hele goeie resultaten behaald met het sporten in warmtecabines. Je figuur verandert echt, afvallen moet natuurlijk door het aanpassen van je voedingsgewontes, dus als je niet af bent gevallen ligt dat met name aan je eetpatroon. En ik vond het ook niet zo duur, ongeveer 100 euro per maand, voor voedingsadvies, meten, wegen en sporten (ongeveer 12 euro per keer). Bij de weightwatchers betaal je 10 euro voor alleen wegen! ik heb bij beauty body balance gesport en dat is me heel goed bevallen, mijn figuur is echt veel mooier en strakker nu.

 14. ik heb 9 maanden warmteabines gedaan. maar resultaat merk er niets van. hoewel ik weinig eet en het is ONTZETTEND DUUR!! niet normaal wordt volop gepubliceerd dat je binnen 3 maanden zeker resultaat ziet. prijzig en ik heb het over niet 100 maaaaaaar 1000 en duurder ook.!!!!
  ik begon met 67 kilo en eindigde met 65 kilo!!!!

 15. Ik heb 2 jaar geleden in Oosterhout nb bij Kwestie van gewicht de warmtecabines gedaan. Geweldig. In totaal 150 cm over mijn hele lichaam eraf!! Mensen kenden mij niet meer terug. Het voorkomt dat je tijdens het afvallen slap vel om je heen krijgt!
  100 voor 11 keer. Wat is duur, een avondje ahoy kost meer en het dit is zoveel beter voor je gezondheid.

 16. Ik heb zeker 15 jaar geleden op deze manier geprobeerd af te vallen. Het is me niet gelukt. Ik ging eerst 10 minuten in een ozonbad en daarna in de warmtecabine. De oefeningen zijn niet moeilijk maar alleen mijn portemonnaie is er van afgevallen. Het is inderdaad erg duur.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987