Stacker 4 Fatburner Ephedra

Stacker 4 Fatburner Ephedra Vrij is de opvolger van alle andere stacks. Zowel in amerika als in Europa meest succesvol onder de afslankpillen. Stacker is de meest krachtige variant die op dit moment verkrijgbaar is.

The World’s strongest fatburners (De fabrikant van o.a. Stacker 2, 3, 4) lanceert nu de stacker 4 als absolute topper. De Stacker 4 formule voldoet aan de gestelde afslankwensen. Stacker 4 heeft een zeer uitgekiende samenstelling om uw overtollige kilo’s snel te verliezen. Stacker 4 is een van de krachtigste afslankers ooit!

Ingrediënten Stacker 4

Stacker 4 bevat per capsule: 550 mg mix;

 • Groene Thee 60%(4,5 mg caffeine alkaloiden)
 • Yerba Mate (fruit)
 • Guarana
 • Capsicum Annuum (peper)
 • Kola Noot (zaden, ,1mg caffeine groep alkaloiden)
 • Siberische Ginseng (wortel)
 • Caffeine (300mg)

Gebruik van Stacker 4

Gebruik 1 capsule stacker 4 na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules van Stacker 4 per dag gebruiken.

Waarschuwing bij Stacker 4

Stacker 4 is ongeschikt voor:

 • Personen beneden de 18.
 • Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen en/of andere stimulerende middelen altijd eerst een arts of apotheker.
 • Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen of bij gebruik van MAO-remmers.
 • Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts.
 • Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
 • Niet langer dan een maand achtereen gebruiken als afslankmiddel. Niet de aanbevolen dosering overschrijden.

Neem bij twijfel altijd eerst contact op met je huisarts.

Ervaring met Stacker 4

Heb je ervaring met Stacker 4 ? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties.

9 Reacties

 1. Ik gebruikte het product vorig jaar een aantal maanden en verloor er 16kg mee, wel in combinatie met 1,5 liter water per dag en tijdens fysiek werk.
  Je hebt constant de drang om bezig te zijn als je een pil hebt ingenomen en zodra je stilvalt kan je last hebben van beven en gejaagdheid.
  Ik heb 1x 2 pillen om een dag genomen en dat doe ik nooit meer, ik werd er enorm onrustig door.
  Als je iets eet voor je een pil neemt heb je minder last van de bijwerkingen.
  En bij mijn moeder werken ze totaal niet dus verschilt van mens tot mens

 2. Ik heb de pot van mijn collega gekregen omdat hij niet tegen het opgejaagde gevoel kon. Gebruik het nu een week en moet zeggen: ik heb nergens last van maar het effect valt mij enorm tegen! Ik volg een eiwit dieet, drink 3 a 4 liter water per dag en sport 4 keer per week zeer intensief. Ben begonnen met Stacker 4 efedra vrij omdat ik een plateau bereikt had en niet verder afviel (kan gebeuren maar als dat 3 weken lang duurt wordt het frustrerend). Nu na een week gebruiken krap een pond eraf ondanks alle inspanningen vind ik zeer karig..

 3. hallo,
  ik vroeg me af of ik dit product kan combineren met een pre workout en een post workout en een whey van het merk mutant???
  kan iemand mij helpen aub???

 4. Ben er flink ziek van geweest. Mocht namelijk geen coffeïne hebben. Niet bij nagedacht, een pil is zeker 4 koppen in 1.

  • Ik gebruik het nu ook 3 weken, ik gebruik er 3 op een dag en het heeft me zeker lichter gemaakt….in mijn portemonee! Meer niet!

 5. Heey ik heb stacker 4 een tijdje geleden gebruikt een maand lang, werkte prima. maar heb nu nog een halve pot over. hoe veel tijd moet er tussen in zitten voor ik die halve pot op kan maken?
  gr roy

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987