Start Detox 5600

We kennen detoxkuren in allerlei soorten en maten, maar een detoxpleister kenden we nog niet. Start Detox 5600 is een detoxpleister die je ’s nachts op je voeten plakt. De werkzame stoffen zorgen er vervolgens voor dat je lichaam aan het werk gaat om gifstoffen af te voeren.

Wat is Start Detox 5600?

Start Detox 5600 is een pleister met plantenextracten. De ingrediënten in de pleister worden vervolgens door de huid opgenomen, waardoor je lichaam afvalstoffen moet gaan afbreken. Deze gifstoffen vind je de volgende dag terug in de pleister. Deze verkleurt namelijk door alle afvalstoffen.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

De werkzame stoffen in de pleister zijn twee soorten azijn, afkomstig van hout en bamboe. Deze stoffen zorgen voor de afbraak van gifstoffen in het lichaam. De gifstoffen kunnen voor allerlei problemen zorgen, zoals een gebrek aan energie en pijnklachten.

Op een van de verkooppagina’s van Start Detox 5600 worden ook nog andere gezondheidsvoordelen benoemd. Een vrouwelijke klant is acht kilo kwijt geraakt door de ontgiftingskuur, terwijl een mannelijke klant trots laat zien dat zijn eczeem verdwenen is.

Ervaringen detox 5600
Ervaringen detox 5600

Voor wie is Start Detox 5600 geschikt?

Volgens de fabrikant zijn er geen contra-indicaties tegen het gebruik van Start Detox 5600. Echter zijn er mensen die allergische reacties krijgen van de lijm die gebruikt wordt bij pleisters (bron). Het kan enorm vervelend zijn als je een dergelijke allergische reactie op je voeten krijgt, omdat je hier last van krijgt tijdens het lopen.

Hoe effectief is Start Detox 5600?

We hebben gekeken naar de effectiviteit van verschillende ingrediënten in Start Detox 5600. Een van deze ingrediënten is vitamine C. Dit is een bekende antioxidant en zit daarom ook in veel huidverzorgingsproducten (bron). De mate waarin vitamine C wordt opgenomen is sterk afhankelijk van de vorm van de stof (bron).

Azijn van bamboe is een stof die in verband wordt gebracht met een ontstekingsremmend effect, maar dit is alleen bewezen bij inname van deze stof (bron). Een derde ingrediënt is maiszetmeel. Dit middel mag in sommige landen niet gebruikt worden in ziekenhuizen, omdat het infecties kan verergeren (bron).

Het laatste element in Start Detox 5600 is de edelsteen toermalijn. Er worden veel gezondheidsvoordelen toegeschreven aan deze edelsteen, maar deze zijn niet bewezen in wetenschappelijke studies, simpelweg omdat er nog nooit onderzoek naar is gedaan.

Uiteindelijk lijkt het erop dat het effect van Start Detox 5600 hoogstens beperkt is tot de plaats waar je de pleister opplakt. Het is niet aannemelijk dat je je hele lichaam kunt zuiveren met deze pleister.

start detox 5600 ervaring
start detox 5600 ervaring

Wat kost Start Detox 5600?

Een verpakking met zeven pleisters kost €57. Je hoeft de pleister niet iedere nacht te gebruiken.

Voordelen

Je kunt de pleister prima ’s nachts dragen als je slaapt, zodat je hier geen last van hebt tijdens het wandelen.

Nadelen

Als je de pleister plakt op een plek waar de huid een beetje beschadigd is, dan loop je de kans dat je infecties ontwikkeld.

Conclusie

De kans dat Start Detox 5600 echt werkt is heel klein. Het is waarschijnlijk gewoon een dure manier van voetverzorging, omdat de pleister alleen lokaal effect heeft. Ontgiften moet via de lever gebeuren en daarom is het effectiever om een supplement te gebruiken.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelProvinas Patches Review en Ervaringen
Volgend artikelSolvenin
start-detox-5600De kans dat Start Detox 5600 echt werkt is heel klein. Het is waarschijnlijk gewoon een dure manier van voetverzorging, omdat de pleister alleen lokaal effect heeft. Ontgiften moet via de lever gebeuren en daarom is het effectiever om een supplement te gebruiken.

8 Reacties

 1. Ben erg benieuwd naar de uitwerking hiervan
  Heb wel aantal dingen waar ik graag vanaf zou willen
  Wat exceem en schildklier ziekte
  Zou mooi zijn als dat middel effektief zou zijn
  En me frisser en gezonder voelen
  Ook niet gek toch?

 2. Ben al enkele jaren een wielertoerist maar ervaar het laatste jaar een neergaande curve van mijn energiepeil. Na het rijden last van nekpijn en lage rugpijn. Tevens mogen er nog een 10 tal kilo af om volgend jaar door de Pyreneeën te kunnen rijden met de fiets. Ik slaap slechts enkele uurtjes en zou het fijn vinden om een goede nachtrust te krijgen met start detox 5600.

 3. ik had graag het product gratis uitgetest aangezien ik heel veel last heb van inflammatoire opstoten en vochtvorming in knieën en handen

 4. Omdat ik zoveel geprobeerd heb en niets helpt. Ik diverse gezondheidsklachten heb waaronder fybromyalgie en vervroegde overgang. Ik serieus gezonder en slanker wil zijn

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in