Start vandaag jouw gratis weblog

Start vandaag jouw gratis weblog. Iedere bezoeker van vetvrij.com kan gratis een eigen weblog maken. vetvrij.com is een site waar gezondheid, voeding en dieet als hoofdthema van kracht is. Deze onderwerpen zijn echter geen vereiste voor jouw weblog. Sterker nog bijna alles kan en mag op jouw persoonlijke weblog.Een weblog is een online dagboek waarin je je eigen verhalen kunt publiceren voor de rest van de wereld. Vertel wat je bezighoudt en wat je meemaakt, of voer verhitte discussies met je bezoekers.

Behalve leuk is webloggen ook handig. Je kunt immers vanaf elke plek ter wereld inloggen en je weblog bijwerken. Waar je ook bent, je kunt altijd je vrienden en vriendinnen, familie, collega’s en andere belangstellenden op de hoogte houden van je ideeën en belevenissen.

Je kunt op je weblog naast teksten ook foto’s en filmpjes plaatsen. Het spannende van bloggen is, dat je nooit weet wie er allemaal langskomt, en wie er een berichtje voor jou achterlaat. Een log bijhouden is daarom de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde gedachten en interesses hebben als jij!

Een weblog kan grappig zijn, maar ook heel serieus, ontroerend, verrassend origineel of informatief. Klik hier maar eens en snuffel rond op de blogs van mensen die je voorgingen op deze site, je komt de gekste dingen tegen.

Dus doe vandaag eens iets nieuws, en start je eigen weblog. klik hier om meteen een weblog aan te vragen. Binnen 5 minuten kun je aan de slag met je weblog!

2 Reacties

 1. Ja, ik ben het helemaal met Snabbeltje eens…

  We hebben zo’n hecht vriendinnengroepje gekregen!!!

  Ik krijg heel veel T.L.C. (Tender, Love en Care) van m’n weblogmeiden!

  Thanks!

 2. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!….doe het….ik kan het weten…straks in junie woon ik hier al drie jaar!

  en? heb er al een leuke vriendenkring aan overgehouden..we zijn zelfs al een dag weg geweest en komen nu al af en toe een weekendje bij elkaar!

  in begin toen ik hier net kwam kijken..dacht ik ook…tja een daggie uit…wie zijn het…(je hoort zo veel op het net)….maar ik had er een goed gevoel over…en was ook zo raar ..waar je gebleven bent op je log..ging je weer verder bij het dagje uit..

  Dus? meld je aan….het is niet alleen dieten..en lijnen…maar van alles…okee ik kwam hier eerst wel voor het dieet..maar nu…ik praat overal over…bekijk het maar als…GOEDEN TIJDEN EN SLECHTE TIJDEN..want dat gebeurd ook op het log…MAAR…DAN ZIJN ER WEER DIE LIEVE REACTIE’S VAN ANDEREN..die je opbeuren…of tips geven..tis gewoon gezellig..

  IK ZOU ZEGGEN….WELKOM BIJ DE CLUB….EN ALS JE JE WEBLOG HEBT..kom ik zekers bij je langs ..om ook met jouw te babbelen..

  groetjes snabbeltje

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in