Wil je een eenvoudig en persoonlijk dieetschema samenstellen? Start dan nu een gratis dieetschema. Door het dagelijks invullen van een eetdagboek krijg je een overzichtelijk dieetschema. Met behulp van het calorieën telprogramma is het eenvoudig om een goed beeld te krijgen van je eetpatroon. Daarnaast kun Zoek jij een dieet schema? Gratis persoonlijk dieet schema! Dagboek customje snel en eenvoudig een product opzoeken in onze gratis calorieën tabel. Wil je afvallen? Begin dan niet met drastisch minder eten, maar start met een regelmatig en gevarieerd eetpatroon. Drie maaltijden en twee tussendoortjes is het advies van voedingscoach Bea Pols. Een andere tip is om in de spiegel te kijken en jezelf de vraag te stellen wat de oorzaak is van je overgewicht. Zodra je de oorzaak weet kun je een gericht stappenplan maken om je overgewicht aan te pakken. Ben eerlijk tegen jezelf, afvallen zit tussen je oren! Wij helpen je op weg, maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

Test je Body Mass Index (BMI)

Eerst moet je een doel stellen! Daarvoor moet je weten hoeveel kilo je kwijt moet raken om op je ideale gewicht te komen. Gebruik de BMI tester je huidige overgewicht en je streefgewicht te bepalen.

Doe de Gratis Voedingstest

Het is belangrijk om te weten of je op dit moment een correct voedingspatroon hebt. Start hier de gratis voedingstest. Met deze gratis voedingstest kun je nagaan of je gezond leeft, of je voldoende beweging krijgt Maar Zoek jij een dieet schema? Gratis persoonlijk dieet schema! Voedingstest vooral of je gezond en genoeg, of misschien wel te veel! Daarnaast geeft deze voedingstest je inzicht in je vitamine inname en beantwoord het vragen zoals: ‘Ik wordt vanaf mijn 45e steeds dikker, ik eet echter niet anders of meer dan eerst, hoe kan dit?’. Door deze test te doen kom je erachter of je weerstand in orde is, of je voldoende mineralen en vitaminen binnenkrijgt en of je calorieëniname juist is! Bij ‘Fit For Me’ kun je gratis een persoonlijke test doen om uit te zoeken wat en belangrijker nog, hoeveel vitamines je nodig hebt. Wil je meer informatie over deze unieke voedingstest? Lees dan dit artikel.

100 Gratis Dieettips

Afvallen is niet moeilijk, zeker niet als je onze dieettips volgt. Maak een keuze uit de lijst met 100 gratis tips om af te vallen. Kies alleen de tips waarvan jij denkt dat je ze strikt kunt naleven. Je zult merken dat het toepassen van deze tips automatisch een ‘vermagerende’ werking hebben. De lijst met 100 gratis tips om af te vallen kun je hier vinden.

Raadpleeg de calorieën Verbruiksmeter

Door te eten en drinken krijg je calorieën binnen. Door te bewegen raak je calorieën kwijt. Met de calorieën verbruiksmeter kun je eenvoudig berekenen hoeveel calorieën je verbruikt per activiteit.

Raadpleeg de Calorieën Tabel

Een volwassen vrouw heeft per dag 2000 Kcal nodig. Mannen mogen iets meer en mogen 2500 Kcal per dag. Om uit beeld te krijgen hoeveel calorieën er in de producten zit die je dagelijks eet kun je de calorieën tabel gebruiken. Om een beter beeld te krijgen van het aantal calorieën per product adviseren we je om het calorieën telprogramma te gebruiken.

Calorieën Telprogramma

Het unieke calorieën telprogramma helpt je om de calorieën die je dagelijks eet en drinkt op te tellen. klik op de onderstaande afbeelding om het calorieën telprogramma te raadplegen.

Zoek jij een dieet schema? Gratis persoonlijk dieet schema! Teltabel

veel succes met afvallen en op naar je streefgewicht!

 

44 Reacties

  1. Geachte ,
    Ik ben een man van 33 jaar , 1m73 lang en weeg 85kg. Ik zou graag zeker 10 kg willen afvallen, maar wegens medische redenen kan ik niet meer zoveel sporten als voorheen dus ik zoek een schema wegens mijn medische toestand dat bij mij past. Zou u mij hiermee kunnen helpen? Alvast bedankt

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in