Sterren en dieet

Alweer een Hollywood ster met overgewicht. Jack Black is in een wanhopig gevecht om wat gewicht te verliezen zodat hij meer naakt scenes kan spelen…..! De 38-jarige acteur die voor de tweede keer vader is geworden, is vastbesloten om een aantal van zijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Jack wil zich aantrekkelijker maken voor zijn fans, wanneer hij zijn kleding uit trekt op het witte doek. Hij zei: “Toen ik mijn achterste zag in de naakt scene in ‘Margot at the Wedding,” had het eigenlijk meer weg van een dubbele kin.

Ik ga nu naar de sportschool, want de volgende keer dat je me naakt ziet heb ik een getraind lijf.” Jack zei ook dat hij wilde afslanken omdat hij zich bezorgd maakt over zijn gezondheid. “Ik wil een goed gevoel hebben. Als ik nu een cheeseburger met friet eet, smaakt het zo goed op dat moment, daarna komt het gevoel pas van waarom eigenlijk?

De acteur die laatst nog liet ontglippen aan de pers dat “Kung Fu Panda” co-ster Angelina Jolie zwanger was van een tweeling, deed vroeger ook fanatiek aan sport. jack zei: “Toen ik een kind was, nam ik karate en judo lessen. Ik won zelfs een trofee in een judo toernooi,”Ik heb nooit kung-fu lessen gehad, dat ken ik van televisie en films.”

bron: yeright.com

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in