Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen

De fatburner van Sterrenstof is een van de populairste fatburners van het moment. In deze sterrenstof fat burner review lees je alles over de effectiviteit van dit product. Kun je hiermee flink afvallen of zijn er betere alternatieven?

Wat is sterrenstof? Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen Sterrenstof fatburner kopen

Sterrenstof wordt ook al gebruikt als bijnaam voor cocaïne, maar dit product is een stuk minder illegaal. Het is een fatburner op basis van onder andere cafeïne, groene thee en wat andere ingrediënten. Aanbevolen wordt om twee doseringen op een dag te nemen, een bij het ontbijt en een bij de lunch.

Testpersonen Gezocht

Nog 42 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Is Sterrenstof Gevaarlijk?

We krijgen regelmatig vragen of sterrenstof gevaarlijk is maar hebben geen enkel idee waarop deze vraag is gebaseerd. Wellicht door de naam? Voedingssupplementen die in Nederland worden verkocht moeten voldoen aan de strenge voorwaarden van de NVWA (nederlandse voedsel en waren autoriteit) Het is mogelijk dat er in specifieke gevallen wijwerkingen zijn met strerrenstof, maar gebruik is absoluut niet gevaarlijk. Bij bijwerkingen kun je denken aan hoofdpijn en slapeloosheid omdat sterrenstof cafeïne bevat.

Fat burner werking?

Een fat burner helpt vaak op meerdere manieren om het gewichtsverlies te ondersteunen. Als stimuleert het supplement de vetverbranding, vandaar ook de naam. Als tweede remt een fat burner vaak het hongergevoel.

Een fatburner is bij uitstek bedoeld als ondersteuning van een dieet. Het effect is beperkt als je een fat burner niet combineert met andere aanpassingen, zoals meer bewegen of anders eten.

Sterrenstof fatburner ingrediënten

Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen Sterrenstof ingredienten

De complete ingrediëntenlijst van Sterrenstof ziet er als volgt uit:

 • L-tyrosine
 • L-carnitine
 • Groene thee extract
 • Gamma aminoboterzuur (GABA)
 • Cafeïne
 • Cholinebitartraat
 • EGCG (uit groene thee).

De werking van deze ingrediënten is aardig verdeeld. De EGCG (een stof uit groene thee), cafeïne, choline en L-carnitine moeten samen zorgen voor een verbeterde stofwisseling en vetverbranding. De overige ingrediënten hebben een eetlustremmende werking en verlagen zo dus je voedselinname. Tenminste, dit is hoe het op papier werkt.

Sterrenstof fat burner bijwerkingen

Een veel voorkomende bijwerking bij alle fatburners (en niet zo zeer sterrenstof) is een gejaagd gevoel. Dit komt door de cafeïne in deze producten. In ernstige gevallen kan een te grote consumptie van cafeïne ervoor zorgen dat je opgenomen moet worden in het ziekenhuis (bron).

Dit risico loop je niet als je Sterrenstof alleen gebruikt, maar wel als je ook nog andere cafeïnehoudende dranken, zoals koffie of energiedranken, tot je neemt.

Kun je Afvallen met Sterrenstof Fatburner?

Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen Sterrenstof review en ervaringen

Goed, genoeg introductie en tijd om eens naar de werking van de Sterrenstof Fat Burner te kijken. Hoe effectief is dit middel nu? We beoordelen de effectiviteit van de verschillende bestanddelen. We beginnen hierbij met de ingrediënten die gericht zijn op het stimuleren van de vetverbranding.

Groene thee bijvoorbeeld is een bekend voorbeeld van een ingrediënt dat helpt bij gewichtsverlies. Het effect is niet groot, maar wel degelijk aanwezig (bron). Ook cafeïne helpt, al verschilt het effect van deze stof wel van persoon tot persoon. Vooral mensen die niet gewend zijn om cafeïne te drinken, hebben hier veel baat bij.

Het belangrijkste ingrediënt dat het hongergevoel moet onderdrukken is L-tyrosine. Helaas is er niet zoveel bewijs dat deze stof helpt. Waar wel veel bewijs voor is, is voor de werking van GABA (bron). Deze stof helpt om af te vallen, vooral doordat dit het hongergevoel onderdrukt.

Al met al bevat de sterrenstof fatburner dus een vrij uitgebalanceerde mix van ingrediënten.

Sterrenstof fat burner werkt niet

Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen Sterrenstof fatburner afvallen

Op diverse internetsites lees je verhalen van mensen die beweren dat de Sterrenstof fatburner niet werkt. Dit kan er mee te maken hebben dat deze mensen het gebruik van dit supplement niet combineren met aanpassingen in hun leefstijl. Als je alleen een fatburner inneemt en je doet verder niets, dan hoef je ook geen resultaten te verwachten.

Sowieso geldt dat je geen wonderen hoeft te verwachten van een supplement als Sterrenstof. Gebruik van het supplement helpt zeker, maar het middel is uiteindelijk niet meer dan ondersteuning bij het afvallen.

Sterrenstof fatburner hoe gebruiken?

De sterrenstof fatburner is eenvoudig in het gebruik. Je voegt een maatschepje (met daarin 6 gram) toe aan een glas water. Je neemt twee keer per dag een portie, een bij het ontbijt en een andere bij de lunch. Het staat je vrij om de porties op een ander moment van de dag in te nemen, maar als je dit ’s avonds doet, verstoor je wellicht je nachtrust.

Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen Sterrenstof pre workout review

Een verpakking sterrenstof bevat 300 gram. Dit betekent dat je 50 porties uit een verpakking haalt.

Sterrenstof fatburner koolhydraten

Als je voor het eerst naar de verpakking kijkt, dan schrik je wellicht een beetje. Van de 6 gram in een portie bestaat maar liefst 4 gram uit koolhydraten. Gelukkig is maar een klein deel hiervan suikers. Wel is het zo dat je voorzichtig moet zijn als je Sterrenstof combineert met een ketodieet. Je loopt dan het risico dat je te veel koolhydraten inneemt en uit ketose raakt.

Sterrenstof fatburner bestellen

Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen Sterrenstof getest review

Je bestelt Sterrenstof eenvoudig in de webshop van het merk. Je betaalt dan €25,45 per verpakking. Bestel je liever bij een ander verkooppunt, dan is het product ook op andere plekken verkrijgbaar. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar, waaronder mango en passievrucht.

Sterrenstof fatburner review conclusie

De sterrenstof fatburner is geen slechte fatburner. Dat gezegd hebbende, is het wel belangrijk dat je het gebruik van het supplement weet te combineren met ingrepen in je levensstijl, omdat het effect anders beperkt zal zijn.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringFast Research Fatburner en Creatine Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenNatures Finest Review en Ervaringen
sterrenstof-fatburnerSterrenstof fatburner review conclusie De sterrenstof fatburner is geen slechte fatburner. Dat gezegd hebbende, is het wel belangrijk dat je het gebruik van het supplement weet te combineren met ingrepen in je levensstijl, omdat het effect anders beperkt zal zijn.

32 Reacties

 1. Ik ben al 2 jaar op en aan aan het gaan met afvallen. Veel producten geprobeerd maar amper resultaat.
  Sterrenstof heb ik nog niet geprobeerd. Zou dit wel willen. Gewicht momenteel op 136 kilo.

 2. Ik zou dit product graag willen uitproberen, omdat ik zo vaak trek heb waardoor afvallen lastig is. Een extra ondersteuning bij een gezondere levensstijl om af te vallen zou fijn zijn!

 3. Hi,
  Ik wil graag afvallen mijn BMI is veel te hoog, alleen is afvallen wel moeilijk vol te houden.
  Graag zou ik deze sterrenstof willen uitproberen, kijken of het hongergevoel minder wordt en of het verder werkt bij mij voordat ik een potje koop.

 4. Ik zou het product graag proberen. Ben al 35 kilo kwijt maar de laatste 10 willen niet lukken misschien dat dit het laatste zetje geeft.

 5. Ik denk dat ik al te laat ben, maar voor de zekerheid:
  Ik heb gigantisch last van vreetbuien. Ben verder niet aan de maat, maar ik word er gestoord van dat ik altijd maar aan eten denk en als ik eenmaal begin met zoetigheid gewoonweg niet kan stoppen.
  Dus mochten er nog testers nodig zijn, dan zou ik graag willen uitproberen of dit mijn lekkere trek gevoelens wat kan indammen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in