Stop Eetbuien Programma Review

Jasper Albas, een van de bekendste bloggers op het gebied van voeding en gezondheid heeft een nieuw programma gelanceerd; het Stop Eetbuien Programma. Met dit programma wil Jasper je binnen 90 dagen van je eetbuien afhelpen.

Het programma bestaat uit vier onderdelen. Het eerste onderdeel is een boek waarin je zeven technieken krijgt waarmee je om kunt gaan met verschillende typen eetbuien. stop eetbuien jasper alblas

Als tweede krijg je gratis de mogelijkheid om gebruik te maken van het support team van Jasper Alblas. Dit betekent dat je altijd contact kunt zoeken met een van de voedingsdeskundigen uit het team van Jasper Alblas, bijvoorbeeld om te overleggen over hoe om te gaan met een naderende eetbui.

Inhoud van dit artikel

Anti Eetbuien

Als derde krijg je de anti-eetbui recepten van Jasper Alblas cadeau. Dit zijn recepten die enerzijds gezond zijn en anderzijds makkelijk te maken. Dit is belangrijk, want een zak chips opentrekken is natuurlijk altijd makkelijker. De recepten zijn ook vooral lekker en veel van de recepten kunnen door als goede snack.

Als klap op de vuurpijl krijg je een gratis cursus om je wilskracht te verdubbelen. Deze cursus biedt zowel achtergrond over wilskracht als methoden waarop je je wilskracht kunt vergroten op het moment dat deze even zwak is.

Win Het Stop Eetbuien Programma

Wil je graag starten met het Stop Eetbuien Programma van Jasper Alblas? Bestellen kan via deze website. Maar wacht, we geven het programma ook gratis weg! Wil jij kans maken op een gratis exemplaar? Laat dan een reactie achter en vertel waarom jij graag wil starten met dit programma. De origineelste reactie wordt beloond met een gratis pakket!

Jasper Alblas heeft veel vertrouwen dat hij jou kan helpen om van je eetbuien af te komen. Lukt het je niet om binnen 90 dagen verbetering te boeken, dan krijg je je geld terug. Naast dat dit vertrouwen geeft, betekent dit ook dat je gewoon kunt kijken of de methoden van Jasper voor jou werken.

Voor wie is het geschikt?

Het programma van Jasper Alblas is geschikt voor mensen die last hebben van eetbuien. Deze eetbuien kunnen het gevolg zijn van emotie-eten of van stress. De uitgangspunten van het programma zijn ook in andere gevallen nuttig, maar als je andere doelen hebt, kun je beter een programma volgen dat gericht is op het bereiken van die doelen.

Is het effectief?

De uitgangspunten die Jasper Alblas verkondigt in het programma zijn stuk voor stuk bewezen principes. Het herkennen van emoties die ervoor zorgen dat je gaat eten is zeer zinvol en kan ook helpen bij andere dingen dan alleen eetbuien. Hetzelfde geldt voor de training over wilskracht. Het verbeteren van je wilskracht is ook zinvol als je minder vaak op je mobieltje wilt kijken.

Wat kost het?

De cursus kost normaal gesproken €47. Van tijd tot tijd zijn er kortingen waardoor je de cursus goedkoper kunt krijgen of krijg je aanvullende extra’s. Bestellen kan eenvoudig online.

De Voordelen

De cursus van Jasper Alblas bevat veel bewezen principes. De theoretische basis van het programma is erg goed. Tijdens het programma pak je verschillende oorzaken van je eetbuien aan.

Een belangrijke oorzaak van je eetbuien ligt in de manier waarop je omgaat met verschillende emoties. Veel mensen gaan eten als ze stress ervaren of als ze niet lekker in hun vel zitten. Het Stop Eetbuien Programma biedt sterke tips om met al deze soorten eetbuien om te gaan. De extra cursus om je wilskracht te verbeteren is hierbij een extra stok achter de deur als het toch niet lukt.

Een ander onderdeel van een eetbui is de verleiding van het eten. Het beloningscentrum in je hersenen reageert positief op eten met veel vet, zout en suiker. Doordat het programma ook dit aspect van een eetbui uitlegt begrijp je wat er gebeurt op het moment dat iemand je een saucijzenbroodje aanbiedt. Dit inzicht is heel verhelderend.

De Nadelen

De cursus blijft voor het grootste deel een cursus zonder echte persoonlijke begeleiding. Voor €47 kun je natuurlijk ook geen echte 1-op-1 begeleiding verwachten. Dit is wel een lastig punt, want de oorzaken van eetbuien kunnen bij jou net iets anders liggen dan bij andere mensen. De support met een van de medewerkers van het team van Jasper kan helpen bij vragen, maar het is lastig om echt de diepte in te gaan met iemand die je niet fysiek kunt ontmoeten.

De recepten die Jasper aanraadt zijn stuk voor stuk lekker, maar bieden in het geval dat je een onbedwingbare drang hebt om NU te eten weinig steun. Ik heb zelf liever gezonde snacks op voorraad dan dat ik eerst nog moet wachten tot mijn ei-bacon muffin uit de oven komt.

Conclusie

Het Stop Eetbuiten Programma van Jasper Alblas is inhoudelijk sterk. Het onderwerp eetbuien wordt van alle kanten aangepakt en de kans is heel groot dat je meer inzicht krijgt in hoe je wilskracht werkt en in hoe je met emoties omgaat. De cursus over wilskracht biedt extra inzicht in hoe je brein werkt, en dit vergroot de kans op succes verder. De recepten vind ik eerlijk gezegd weinig toevoegen, omdat je tijdens een eetbui onmiddellijk wilt eten.

Hoewel het programma de mogelijkheid biedt voor 1-op-1 contact, is het anders dan een programma met een diëtist of personal trainer die je kunt ontmoeten. Het prijskaartje is hier ook naar, maar het kan best zijn dat delen van het programma niet voor jou werken, omdat jij net wat anders in elkaar zit.

Ervaring met Stop met Eetbuien

Heb je ervaring met het Stop met Eetbuien programma van Jasper? of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
De waardering door vetvrij.com
Vorig artikelDetox Actief Review en Ervaringen
Volgend artikelFat Burner Ultra
stop-eetbuien-programmaHet Stop Eetbuiten Programma van Jasper Alblas is inhoudelijk sterk. Het onderwerp eetbuien wordt van alle kanten aangepakt en de kans is heel groot dat je meer inzicht krijgt in hoe je wilskracht werkt en in hoe je met emoties omgaat. De cursus over wilskracht biedt extra inzicht in hoe je brein werkt, en dit vergroot de kans op succes verder. De recepten vind ik eerlijk gezegd weinig toevoegen, omdat je tijdens een eetbui onmiddellijk wilt eten.

5 Reacties

 1. Heb ervaren dat de recepten van Jasper Alblas heel lekker en gezond zijn…. ik voel me er goed bij… doch 1 probleem: ik hou het niet vol omdat ik regelmatig (emotionele) eetbuien krijg… graag had ik geweten hoe ik dat kan onder controle houden… dus graag zou ik dit pakket winnen om dan nadien wanneer ik de eetbuien onder controle heb, nog andere boeken of challenges van Jasper te kopen!

 2. Hey wat leuk om hier toevallig te belanden. Ik zoek al heel lang iets van dit onderwerp omdat dit een veelvoorkomend probleem is in het safehouse waar ik werk. Mensen zijn net middelenvrij van drugs en alcohol en vallen dan terug in eten. Ik zou graag je boek winnen voor deze mooie jonge doelgroep om er een geweldige workshop op te baseren!!!

 3. We weten eigenlijk allemaal wel hoe het zit, maar dan toch die enorme aandrang in chips, chocolade en nog veel meer hoe valt dat te stoppen. In een goede bui begin ik met tomaat,dan komkommer, plakje kaas, plakje worst, boterham, dropje, snoepje, zak chips. Tja helpt een ei dan echt??? Het is jammer dat je niet hetzelfde gevoel krijgt met het eten van een bakje tomaten als een pak koekjes. Dan zou het veel makkelijker zijn…

 4. Nou ik vind het moeilijk om niet te eten dus dan ga ik steeds meer en meer eten en daardoor heb ik nu best veel overgewicht. En nu voel ik me heel schuldig.

  • Verval, verderf en steeds meer wegglijden.
   Hoe meer ik weet van gezonde voeding, hoe goed ik het ook doe, na een paar dagen of na een paar weken vervallen in oude patronen.
   Snoepen, snaaien, gezond of ongezond het maakt niet uit. Als er maar iets in mijn mond zit. Vooral stiekem. Bevrediging, ah lekker. Voor heel even. Minuten later, ongeloof dat het weer is gebeurd. Zelfverachting, het ging zo goed… en dan maar weer wat in mijn mond om weer bevrediging te voelen.
   Met alle cliches:
   1. Ik heb nu toch al gehad dan kan ik nu maar beter nog meer en dan begin ik morgen, oftewel overmorgen, volgende week, na die verjaardag, na december, voor de zomer enz.
   2. Nu is het een feestje dan mag ik toch wel wat, oftewel haspels en het liefst in de keuken nog wat naar binnen proppen waar niemand het ziet.
   3. Af en toe mag ik ook tussendoor wel wat lekkers net als anderen, oftewel 2 tot 3x per dag en dan elke dag.
   4. Ik heb nu zoveel lekkers gepakt dan moet ik het ook opeten voor straf, oftewel door mogen eten maar je uiteindelijk nog ellendige voel.
   Eindigend met wat is het leven rondom voeding zwaar. De continue strijd elke minuut van de dag denken aan eten. En dan nog niet te vergeten de moeheid van het constante nadenken en vechten.
   We weten alles, en toch… hoe komt het dat ik het niet kan doorbreken???

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in