Stop met Lijnen – Ebook van Nicole Vrehen

Stop met lijnen, in 15 weken naar een gezonde levensstijl

Na jaren zelf geworsteld te hebben met overgewicht en talloze diëten heb geprobeerd bleef het gewenste resultaat uit of het was maar tijdelijk. Veel van de alom bekende boeken heb ik ook geprobeerd maar uiteindelijk, als het boek uit was kon ik of weer opnieuw in het boek beginnen of verder gaan waar ik gebleven was. Doordat alles precies was voorgeschreven wist ik aan het eind van het boek nog niet goed wat ik het beste kon eten omdat ik nog steeds niets geleerd had hoe het na het boek verder moest. Dat kan toch ook anders?

Nu, een aantal jaren, cursussen en opleidingen verder heb ik een eigen methode ontwikkeld waar gezonde en verantwoorde voeding centraal staat en waar ook genieten mogelijk is. Als je op vakantie gaat wil je ook zo nu en dan eens iets extra’s nemen,toch ?

Ik ben zelf nu al een aantal jaren stabiel in mijn gewicht

Zelfs na het krijgen van mijn 2 kinderen was ik weer snel op gewicht. Omdat ik in mijn omgeving veel mensen zie en hoor met hetzelfde probleem wilde ik graag mijn kennis en ervaringen delen om zo ook anderen te helpen. Ik heb een werkboek gemaakt waarin je stapsgewijs in 15 weken leert hoe en wat je het beste kunt eten en hoe je op den duur ook de juiste keuzes leert maken. Door ook goed in het werkboek de opdrachten in te vullen wordt je al gauw geconfronteerd met jezelf (als je eerlijk tegen jezelf bent) en ga je ook inzien waar het mis gaat.

Leer Verantwoord en Gezond Eten

In deze 15 weken leer je om verantwoord, gezond en lekker te leven en te eten en veel onderwerpen komen uitgebreid aan bod zoals ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, het eetdagboek, bewegen, etiketten lezen, toevoegingen, motivatie, eten buiten de deur en nog veel meer.

Daarnaast zijn er keuzelijsten waarmee je een handige hulp hebt om goede en verantwoorde keuzes te maken zowel in deze 15 weken als erna. Deze kun je zelf aanvullen met je eigen gezonde producten

Er is overal ruimte genoeg om te schrijven en ruimte voor notities. Het doel is dan ook dat je na die 15 weken nooit meer gaat lijnen maar zelf aan de hand van je geleerde kennis je eigen gewicht onder controle kunt houden. Daarnaast krijg je er een eetdagboek bij dat je in die 15 weken gaat bijhouden,door je voeding op te schrijven realiseer je je vlugger wat en hoeveel je eet.

5 Vragen voor een Gezonde Toekomst

Als je opvolgende vragen overtuigend “ja“ kunt beantwoorden is dit e-book echt iets voor jou

  • Ben je klaar met de eeuwige strijd tegen de kilo’s?
  • Alles al geprobeerd en niets helpt?
  • Klaar om te beginnen met normaal en gezond leven?
  • Wil je gezond eten en genieten?
  • Wil je gezond en blijvend gewicht verliezen?

Twijfel dan niet langer en investeer in jezelf! Download mijn ebook, stop met lijnen en begin met gezond leven!

Veel mensen willen gezond afvallen maar weten niet precies wat dit inhoudt. Door de media worden alle dieten als gezond aangeprezen maar bij veel diëten is wel iets niet: goed.

te veel vet, te weinig vet, te veel eiwit, te weinig eiwit, te veel koolhydraten, te veel, suiker enzovoorts. Er zijn vele diëten waarbij snel gewicht verliezen het doel is.

Jouw doel moet zijn niet “snel gewicht verliezen” moeten zijn maar “gezond gewicht verliezen”

De realiteit is dat er geen snelle manier is van gezond afvallen en zeker niet als je ook op gewicht wilt blijven. De beste manier van gezond afvallen is de combinatie van gezondere voeding en meer bewegen.

Uniek Werkboek

Door dit werkboek aan te schaffen heb je je eerste goede keuze al gemaakt. De eerste afspraak die je nu met jezelf maakt. Nooit meer op dieet maar gezonde voeding en goede keuzes maken. De komende 15 weken ga ik samen met jou je helpen om een gezonde levensstijl te bereiken zonder te dieten. Elke week staat een thema centraal en leer je over het thema. Aan het einde van het hoofdstuk vind je een aantal vragen en opdrachten. Deze mag je zo goed en eerlijk mogelijk invullen. Daarnaast bevat dit boek een weeg—en meetoverzicht waarin je je resultaten kunt bijhouden, recepten,keuzelijsten, een leuke hardloopbonus, tips en nog veel meer. Als extraatje krijg je voor de 15 weken nog een persoonlijk eetdagboek vol met tips en recepten en plek genoeg om alles op te schrijven. Heel veel succes en denk eraan het is geen dieet! We gaan terug naar de basis!

De juiste stap naar een gezonde toekomst

De juiste stap naar een gezond leven waar genieten voorop staat ! Als je wil afvallen, op gewicht wilt blijven, aankomen of alleen weten of je voeding gezond is. Ga dan terug naar de basis en leer hoe je de juiste keuzes kunt maken uit het totale voedingsaanbod. Voorop staat Gezond , Gevarieerd maar vooral lekker eten en geen Jojo effect. Op deze manier bereik je een balans tussen je energie-inname en energie verbruik. Je krijgt een basis voedingsadvies gebaseerd op je eigen wensen en smaak. Aan het eind van de cursus ben je in staat gezonde en verantwoorde keuzes te maken uit de producten die je lekker vindt waardoor je ook kunt blijven genieten.

Het voordeel hiervan is Dat je lekker blijft eten. Je leert hoe je het eten het beste kunt voorbereiden. Het hele gezin kan mee eten. De variaties zijn eindeloos. Je krijgt alle vitamines en mineralen binnen

Met dit voedingspatroon gaat je het JOJO effect tegen. Een gezond gewicht en nooit meer op dieet ?

JA dat kan ! Door een persoonlijk eetpatroon afgestemd op jouw situatie. Gezond eten levert de voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden. Het vormt samen met voldoende bewegen de basis voor een gezond gewicht. Dat zorgt weer voor een kleinere kans op chronische ziekten als hart– en vaatziekten en diabetes.

Twijfel niet langer en investeer in jezelf.

Bestel mijn boek ‘Stop met Lijnen / Start met Afvallen‘ en ontvang gratis je persoonlijke eetdagboek.

Gezonde Groeten,

nicole

 

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in