Stop veroudering

Ouder worden gaat met gebreken. Ook je huid heeft het zwaar te verduren. Rimpels, lijntjes, onderkin en oogwallen zijn de bekendste verschijnselen van huidveroudering. Eerder hebben we aangegeven dat Anti-Oxidanten veroudering tegengaan.

Met de FaceLift Verjongings Booster gaat u dit proces gericht tegen. Zonder operatie, injecties of crèmes, die doorgaans een onnaturlijk of tijdelijk effect hebben. De huid krijgt zijn voeding van binnenuit. Een inwendige kuur is daarom veel effectiever. De FaceLift Verjongings Booster is een effectieve, 100% natuurlijke formule voor een strakke en elastisch huid-, hals- en oogweefsel. Met FaceLift Verjongingsbooster ziet u er jonger, gezonder en beter uit. De eerste resultaten ziet u al binnen een maand! FaceLift is geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

FaceLift Verjongings Booster bevat een veilige en 100% natuurlijke formule van ingrediënten met een vijfvoudige werking. De formulering is dusdanig dat deze onbeperkt en zonder enig risico kan worden gebruikt.

1. Houdt de huid gaaf en soepel
Dankzij de zéér krachtige anti-oxidanten in FaceLift Verjongings Booster houdt u het collageen en de elastine in de huid gaaf en

gezond. Ze helpen huidcellen herstellen en sterker te maken waardoor verouderingsverschijnselen, rimpels en lijntjes verdwijnen. Ook krijgt u in de zon een mooiere teint.

2. Stimleert de bloedcirculatie in de kleinste bloedvaten
Met FaceLift Verjongings Booster wordt de bovenste laag van de huid gevoed, zodat de celdeling (= huidvernieuwing) wordt bevorderd. Dit gaat rimpel- en lijntjesvorming tegen en helpt om een gave en strakke huid te houden, ook in de halsstreek.

3. Verbetert de aanvoer van voedingsstoffen

Deze voedingsstoffen verzorgen en verstevigen de huid. Dit geeft de huid een jonge en vitale uitstraling. Ook het pigment in de huid blijft hierdoor gezond.

4. Versnelt de afvoer van afvalstoffen
Hierdoor gaat u oneffenheden van de huid (zoals meeëters, puistjes e.d.) en oogwallen tegen. Bij langdurig gebruik zullen deze verdwijnen.

5. Reinigt de huid van binnenuit
De huid wordt zuiver gevoed zodat huidproblemen en veroudering worden voorkomen.

bron: vitamust.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in