Stoppen doe je zo

Stoppen met roken valt niet mee. Marcel van Mosselveld was zelf 25 jaar lang een verstokt roker. Hij stopte  zonder enige moeite met roken en schreef er een boek over.

Eenvoudig stoppen met roken doe je met ‘Stoppen doe je zo’

Het boek ‘Stoppen doe je zo’, is een gemakkelijke en vooral eenvoudige manier om voor eens en altijd met roken te kunnen stoppen. Het boek onderscheidt zich van andere boeken over dit onderwerp vanwege de eenvoud en beknoptheid. Het is een boek dat geschikt is voor iedereen die graag wil stoppen Een boek zonder moeilijk begrijpbare tekst. Een boek zonder psychologische benaderingen, waar de meeste rokers die graag willen stoppen niet op zitten te wachten. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om te worden wat hij graag wil zijn, een gelukkige en tevreden niet-roker.

Maak kans op een Gratis Boek

‘Stoppen doe je zo’ verschijnt op 10 mei 2010. Wil je kans maken op een gratis exemplaar doe dan mee aan de ‘Stoppen met Roken Prijsvraag‘.

Gelukkige niet-roker

De lezer zal zich met de schrijver van het boek kunnen vereenzelvigen omdat hij zelf ervaringsdeskundige is. De schrijver van het boek heeft namelijk zelf meer dan 25 jaar gerookt. Ook heeft hij tientallen stoppogingen ondernomen voordat hij de juiste manier (uitweg) had gevonden om voor eens en altijd een gelukkige niet-roker te worden. Een niet-roker die nooit meer zal verlangen naar de tijd waarin hij rookte. Het boek zal de lichamelijke verslaving, maar niet te vergeten ook de geestelijke en gewoonteverslaving van het rookgedrag aanpakken. De drempel voor de roker om het boek te gaan lezen is bewust zo laag mogelijk gehouden. De roker die graag wil stoppen zit namelijk niet te wachten om een dik boek te gaan lezen en wil het liefst zo snel mogelijk een tevreden en gelukkige niet-roker zijn. Zonder zich in allerlei moeilijke bochten te hoeven wringen.

De schrijver van het boek heeft bewust gekozen om met zo weinig mogelijk pagina’s zoveel mogelijk informatie te verschaffen. De duidelijkheid en overzichtelijkheid is hiermee niet verloren gegaan. Kortom, het boek ‘Stoppen doe je zo’ is een geweldig en uniek hulpmiddel voor iedereen die op een eenvoudige en gemakkelijke manier voorgoed met de ellendige rookverslaving wil afrekenen. Tevens is het boek geschikt voor ex-rokers die nog steeds het gevoel hebben dat ze de sigaret missen.

dit artikel is  door Marcel Mosselveld exclusief geschreven voor vetvrij.com

3 Reacties

 1. beste rokers:
  het boek van dhr. Mosseveld is inderdaad een uniek en geweldig hulpmiddel om DEFINITIEF te stoppen met roken. Met enige motivatie en wat tijd nemen voor het lezen van dit boekje ( voor de prijs van ongeveer 3 pakjes) ben je ermee klaar. Je kiest na het lezen van het boekje dat je voortaan een zeer tevreden en een gelukkige NIET-ROKER bent geworden.
  Niets erom heen draaien met pleisters, pillen, sessies ed. nodeloze kosten met nauwelijks tot geen effect.
  groeten van een tevreden 25 jarige ongelukkige roker.

 2. Beste Frank,

  Ik weet zeker dat je met de juiste motivatie kunt winnen van jouw rookverslaving.
  Besef goed dat je niets mist als je stopt met roken, maar juist wanneer je doorgaat met roken. Je zult veel meer van het leven gaan genieten, zonder die constante drang naar het meest nutteloze middel wat ooit is uitgevonden.

  Succes!

 3. Ik probeer al jaren te stoppen met roken en heb werkelijk alles al geprobeerd. Van accupunctuur tot nicotine pleisters niet hielp. Ik verwacht dat het boek ‘stoppen doe je zo’ me wel gaat helpen omdat Dhr. Mosselveld het volgens het bovenstaande verhaal zelf ook is gelukt. Helaas is het boek nog niet leverbaar maar ik zal de eerste zijn die het in huis heeft en vanaf die dag zijn laatste peuk in de asbak uitdrukt.

  Frank

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in