Stoppen met roken dagboek

Het rookverbod in de Nederlandse Horeca is erg actueel. Steeds meer mensen willen stoppen met roken, maar dit blijkt in de praktijk niet mee te vallen.

Ben jij ook altijd al van plan geweest om te stoppen met roken? Dan hebben we een handig hulpmiddel voor je op je doel te bereiken. Start vandaag nog jouw persoonlijke “stoppen met roken dagboek”.

Op stoprokenblog.nl vind je een online stoppen met roken community met als doel streven naar een Stoppen met roken dagboek Laatste peukrookvrij leven. Je kan er een online dagboek bijhouden over jouw ervaringen bij het stoppen met roken. Er zijn ook tal van stoppen met roken tooltjes zoals een stoppen met roken metertje. Met dit tooltje kan je real time bijhouden hoelang je gestopt bent, hoeveel peuken je niet gerookt hebt en hoeveel geld je hierdoor bespaard hebt.

Het grootste voordeel van een stoppen met roken dagboek is dat het een plekje voor jezelf is. Het neerschrijven van ervaringen, angsten en verzuchtingen bij het met roken, kan een grote steun zijn. Je kunt ook vrienden en familieleden op de hoogte stellen van je dagboek. Zo kunnen zij reacties achterlaten om je een hart onder de riem te steken. Heel handig, want stoppen met roken doe je niet alleen!

meer informatie kun je hier vinden.

1 reactie

  1. misschien deze pagina aanpassen. Stopmetrokenblog.nl bestaat helaas niet meer. En als ik op meer informatie klik dan kom ik op een link van Bol.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in