Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Stoppen met roken dagboek

Stoppen met roken dagboek

0
Stoppen met roken dagboek

Het rookverbod in de Nederlandse Horeca is erg actueel. Steeds meer mensen willen stoppen met roken, maar dit blijkt in de praktijk niet mee te vallen.

Ben jij ook altijd al van plan geweest om te stoppen met roken? Dan hebben we een handig hulpmiddel voor je op je doel te bereiken. Start vandaag nog jouw persoonlijke “stoppen met roken dagboek”.

Op stoprokenblog.nl vind je een online stoppen met roken community met als doel streven naar een rookvrij leven. Je kan er een online dagboek bijhouden over jouw ervaringen bij het stoppen met roken. Er zijn ook tal van stoppen met roken tooltjes zoals een stoppen met roken metertje. Met dit tooltje kan je real time bijhouden hoelang je gestopt bent, hoeveel peuken je niet gerookt hebt en hoeveel geld je hierdoor bespaard hebt.

Het grootste voordeel van een stoppen met roken dagboek is dat het een plekje voor jezelf is. Het neerschrijven van ervaringen, angsten en verzuchtingen bij het met roken, kan een grote steun zijn. Je kunt ook vrienden en familieleden op de hoogte stellen van je dagboek. Zo kunnen zij reacties achterlaten om je een hart onder de riem te steken. Heel handig, want stoppen met roken doe je niet alleen!

meer informatie kun je hier vinden.

Vorig artikel De feiten over voeding, onpartijdig en compleet
Volgend artikel 170.000 bezwaren Electronisch Patiëntendossier
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987