Stoppen met roken persoonlijke metal coach

Wil jij stoppen met roken met behulp van een persoonlijke Metal Coach? Dat kan! Het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven in het nieuwe millenium is te stoppen met roken. Het is een gewoonte die jou langzaam maar zeker sloopt, je wilskracht en gezondheid verzwakt en uiteindelijk alleen maar problemen bezorgd in plaats van je werkelijk te ontstressen.

Stop met roken en bestel dit boek bij bol·com

Stoppen met roken
Stoppen met roken
Roy Martina

op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis!

Tegelijk weet je ook dat het één van de grootste uitdagingen uit je leven is waar je vroeg of laat mee geconfronteerd wilt worden. Er zijn talloze methoden die door miljoenen, vaak met terugval, zijn geprobeerd. Daaronder zijn: nicotinepleisters, kauwgom, acupunctuur, homeopathie, hypnose, NLP enzovoort. Wat al deze methoden niet voldoende aanpakken is de diepe onderliggende oorzaak waarom mensen roken. Roken is iets zo tegennatuurlijks dat iedereen die verslaafd raakt aan roken onderliggende causale factoren heeft waardoor ze met heel veel moeite kunnen stoppen. Ja, er zijn velen puur op wilskracht gestopt en op allerlei andere manieren, maar de kans om weer terug te vallen, zelfs na twintig jaar, blijft aanwezig. Net zo erg is om het roken te vervangen met een andere gewoonte zoals snoepen of meer drinken (alcohol, koffie enzovoort). Voor het eerst publiceert de arts Roy Martina de methode die hij jaren geleden heeft gebruikt voor zijn vader die meer dan dertig jaar had gerookt (2 pakjes per dag) moeiteloos te helpen met stoppen. Ondertussen is deze methode verder ontwikkeld, o.a. met Emotioneel Evenwicht-technieken en ondersteunende homeopatische middelen en vitaminen waardoor iedereen nu moeiteloos kan stoppen met roken. Het grootste geschenk aan jezelf ligt nu binnen handbereik en daarmee doe je je gezin, familie, kinderen en vrienden, maar ook de gemeenschap een groot plezier. Indien je klaar bent om te ontdekken hoe gemakkelijk het is, wacht dan niet langer want elke minuut telt.

bron: bol.com

3 Reacties

  1. Toch heeft het boek van Roy Martina ook mijn verder geholpen in de ontwikkeling van de Hypno2 methode. Met name de uitleg dat het niet de nicotine is die je dat ontspannende gevoel geeft maar je lichaam dat je probeert te beschermen, vond ik heel goed.
    De Hypno2 methode helpt mensen in twee sessies van hun rookverslaving af. Mede door de hoge kwaliteit van de methode, vergoeden zorgverzekeraars ook in 2012 nog (gedeeltelijk) de behandeling.

  2. Ben ook een gestopte roker dankzij dit boekje. Ben nu al enkele maanden gestopt en heb dus echt geen behoefte meer om nog te roken. Ik voel me super!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in