Stoppen met Roken Stoppen met Roken? Voorkom Aankomen! Roken
Roken Stoppen met Roken? Voorkom Aankomen!

Altijd al willen stoppen met roken? Dit is je kans! Doe mee aan deze ‘stoppen met roken prijsvraag’ en maak kans op een gratis exemplaar van het boek ‘Stoppen doe je zo’ van ex-roker Marcel van Mosselveld. ‘Stoppen doe je zo’ is een gemakkelijke en vooral eenvoudige manier om voor eens en altijd met roken te kunnen stoppen. Het boek onderscheidt zich van andere boeken over dit onderwerp vanwege de eenvoud en beknoptheid. Het is een boek dat geschikt is voor iedereen die graag wil stoppen. ‘Stoppen doe je zo’ verschijnt op 10 mei 2010. Wil je kans maken op een gratis exemplaar doe dan mee aan de prijsvraag onder aan deze pagina.

Kleine Monsters

Een boek zonder moeilijk begrijpbare tekst. Geen boek over grote en kleine monsters die bezit zouden hebben genomen Stoppen met Roken; Gratis Cursus + Ebook Cover boek custom van je lichaam en geest. Een boek zonder psychologische benaderingen waar de meeste rokers die graag willen stoppen niet op zitten te wachten. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om te worden wat hij graag wil zijn, een gelukkige en tevreden niet-roker. De lezer zal zich met de schrijver van het boek kunnen vereenzelvigen omdat hij zelf ervaringsdeskundige is. De schrijver van het boek heeft namelijk zelf meer dan 25 jaar gerookt. Ook heeft hij tientallen stoppogingen ondernomen voordat hij de juiste manier (uitweg) had gevonden om voor eens en altijd een gelukkige niet-roker te worden. Een niet-roker die nooit meer zal verlangen naar de tijd waarin hij rookte.

Drempel

De drempel voor de roker om het boek te gaan lezen is bewust zo laag mogelijk gehouden. De roker die graag wil stoppen zit namelijk niet te wachten om een dik boek te gaan lezen en wil het liefst zo snel mogelijk een tevreden en gelukkige niet-roker zijn. Zonder zich in allerlei moeilijke bochten te hoeven wringen.

Marcel van Mosselveld

De schrijver van het boek heeft bewust gekozen om met zo weinig mogelijk pagina’s zoveel mogelijk informatie te verschaffen. De duidelijkheid en overzichtelijkheid is hiermee niet verloren gegaan. Kortom, het boek ‘Stoppen doe je zo’ is een geweldig en uniek hulpmiddel voor iedereen die op een eenvoudige en gemakkelijke manier voorgoed met de ellendige rookverslaving wil afrekenen. Tevens is het boek geschikt voor ex-rokers die nog steeds het gevoel hebben dat ze de sigaret missen.

Schrijver Marcel van Mosselveld, zelf 25 jaar lang verstokt roker, stopte met roken, zonder enige moeite. In zijn boek vertelt hij hoe en waarom deze methode werkt en andere niet.

Gesponsorde links over Dieet, Voeding & Gezondheid

 

Stoppen met Roken Prijsvraag

De ‘Stoppen met roken prijsvraag’ is afgesloten op  zondag 20 juni 2010. Het antwoord op de vraag: ‘Hoe lang heeft de auteur Marce Mosselveld gerookt voor hij stopte met roken’  moest natuurlijk zijn: 25 jaar.

Hieronder de prijswinnaars:

  • Alice van der Helm
  • Mariska Tuin

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Meedoen aan de ‘Stoppen met Roken Prijsvraag’ kon tot en met 20 juni 2010. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.  Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door Marcel van Mosselveld.

1 reactie

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in