Home Dieet en Afvallen Straight Away Review en Ervaringen

Straight Away Review en Ervaringen

Straight Away is een zeer effectieve afslankmethode. Het is een dieet waarbij je voornamelijk maaltijdvervangers gebruikt. Een voordeel is dat er niet alleen op de calorieën wordt gelet, maar ook op de smaak. Alhoewel smaken natuurlijk verschillen.

Wat is Straight Away?

Straight Away is een Nederlands dieetproduct. Het idee van Straight Away is ontstaan in een sportschool in Lelystad. Milo, Yuri en Mario, de drie oprichters besloten hier om sportshakes te gaan ontwikkelen voor fitnessers en bodybuilders. Later besloten zij zich ook op andere doelgroepen te richten.

Toen zij in contact kwamen met voedingsdeskundigen en diëtisten ontstond het idee om een nieuw soort dieetproduct te ontwikkelen. De dieetproducten moesten kwalitatief goed zijn en lekker smaken. Er moest begeleiding komen van vakbekwame mensen en de producten moesten een leuke uitstraling hebben. Uit deze filosofie is Straight Away ontstaan. De shakes van Straight Away hebben leuke, grappige namen en de vormgeving doet denken alsof je een vruchtendrankje voor je hebt.

Net als bij andere dieetproducten heeft ook Straight Away consulenten. Deze consulenten kunnen je begeleiden bij je pogingen om gewicht te verliezen. Inmiddels zijn er meer dan 150 coaches, verspreid door heel Nederland. Deze coaches kunnen je ondersteunen bij je pogingen om gewicht te verliezen.

Straight Away Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Straight Away zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het testpakket t.w.v. 129 euro gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Straight Away graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in
 • ACTIEF: TimFit Maaltijdshake Testactie: Meer informatie
 • niet actief: straight away actie

Hoe werkt het Straight Away dieet?

Het dieet bestaat uit 4 stappen, namelijk:

 1. De voorbereiding: bestaat uit een uitgebreid intakegesprek waarbij je een op maat gemaakte Straight Away dieet krijgt.
 2. Het afslanken: op het dieet consumeer je 2 of 3 maaltijdvervangers per dag. Tijdens de regelmatige bezoeken aan de Straight Away studio word je gewogen en de behaalde resultaten gemeten.
 3. Stabiliseren: om je nieuwe gewicht te onderhouden word je begeleid om geleidelijk aan over te stappen van de maaltijdvervangers naar reguliere voeding.
 4. Je nieuwe levensstijl: na je dieet kan je nog rekenen op begeleiding. Hier krijg je de nodige adviezen om je nieuwe gewicht op lange termijn te behouden.

timfit ervaringen recensie

De belangrijkste principes van het Straight Away dieet zijn dat de diëten gebaseerd zijn op een koolhydraatarm dieet. Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat je veel sneller afvalt als je minder koolhydraten inneemt dan wanneer je minder vetten eet (bron). Daarnaast bevatten de producten veel eiwitten. De shakes bijvoorbeeld zijn gemaakt op basis van wei-eiwitten. Van deze eiwitten die gewonnen worden uit zuivel is bekend dat deze helpen bij het verbranden van vet en bij het sparen van de spieren (bron).

Straight Away kosten per week

De kosten per week kunnen flink verschillen, afhankelijk van hoe je het dieet precies volgt. Als je uitgaat van het gebruik van een kant en klare shake, een goodmorning shake en een tussendoortje zoals een reep, dan zit je aan een euro of vijftig per week. Dit zijn alleen de kosten die je kwijt bent voor de producten van Straight Away.

De totale kosten voor boodschappen nemen natuurlijk af. Dus de kosten die je normaal gesproken maakt voor je ontbijt, je lunch en je tussendoortje kun je weer van deze vijftig euro aftrekken. Aan de andere kant ben je er nog niet qua totale kosten voor je boodschappen. Je hebt immers ook nog avondeten nodig en wat andere producten zoals koffie of thee. Er zijn overigens ook avondmaaltijden verkrijgbaar van Straight Away. Deze kosten iets minder dan €3 per stuk.

Straight Away Resultaten

Natuurlijk ben je benieuwd naar de resultaten die worden geboekt met de diëten van Straight Away. Hoe goed zijn de resultaten en hoe verhouden deze zich tot andere, vergelijkbare programma’s.

Als je een strenge variant van het dieet volgt, eet je ongeveer 900 calorieën per dag. Dit is een behoorlijk streng dieet waarbij je alle maaltijden vervangt door de producten van Straight Away. Op deze manier kun je wel hele goede resultaten boeken. Resultaten als een gewichtsverlies van 15 kilo na een paar maanden zijn geen uitzondering.

Het grootste deel van dit gewichtsverlies wordt gerealiseerd in de eerste paar weken. Na deze periode zit je in de stabiliteitsfase. In deze fase neem je langzamerhand weer een normaal eetpatroon aan. Je blijft wel begeleiding houden, zodat je niet weer terugvalt.

Niet iedereen hoeft 15 kilo aan gewicht te verliezen. Sommige mensen die minder af willen vallen volgen een minder streng dieet, waarbij zij nog wel gewone maaltijden gebruiken. In dit geval is het logisch dat de resultaten wat minder groot zijn.

Straight Away (slechte) ervaringen

De resultaten zijn dus goed, maar wat vinden mensen nu echt van het dieet van Straight Away? Het eerste dat opvalt is dat heel veel van de mensen die wij spreken tevreden zijn over de producten van Straight Away. Misschien zijn niet alle producten niet even smakelijk, maar bij ieder soort product (bijvoorbeeld de avondmaaltijden of de repen) zitten er wel een of twee die mensen echt heel erg lekker vinden.

De enige nadelen aan het assortiment van Straight Away is wellicht dat er wat weinig avondmaaltijden zijn. Straight Away geeft aan dat er nieuwe avondmaaltijden ontwikkeld worden. Dit zou goed uitkomen, want de keuze is nu wel heel gering met maar drie maaltijden. Ook de shakes bevallen niet iedereen even goed. Sommige mensen vinden de nasmaak van de zoetstof Stevia niet lekker.

Een ander belangrijk aspect is hoe je je voelt bij het gebruik van Straight Away. In de eerste dagen kan het gebruik van de producten erg zwaar zijn. Dit komt omdat je plotseling veel minder koolhydraten binnenkrijgt. Je lichaam moet dan zoeken naar andere vormen van energie, te weten vet. Na een paar dagen is dit gevoel weg en melden veel mensen juist dat ze zich stukken beter voelen. Dit gevoel houden ze vast.

Straight Away gevaarlijk?

Het is natuurlijk om goed om te weten of Straight Away gevaarlijk is of niet. Omdat je wordt bijgestaan door een consulent die getraind is, is de kans dat je te weinig calorieën binnen krijgt niet zo groot. Het enige gevaar dat er is bij diëten die hoog in eiwitten zijn, is de invloed op de nieren. Dit is vooral van belang bij mensen die al last hebben van problemen met de nieren (bron). Uiteraard geldt hierbij ook dat je het zelf bij je consulent moet aangeven als je je niet goed voelt.

Welke maaltijdvervangers heeft Straight Away?

 • Shakes in 8 verschillende smaken.
 • 3 soorten warme maaltijden.
 • 4 soepen.
 • Havermoutpap.
 • 4 verschillende repen.

Deze maaltijdvervangers zijn aspartaamvrij, bevatten heel weinig koolhydraten en ze hebben alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft.

Voor wie zijn de shakes geschikt?

Straight Away shakes zijn voor een ieder geschikt. De producten worden op een veilige manier gefabriceerd en bevatten alle essentiële vitaminen en mineralen. Wil je afslanken met een eiwitrijk dieet? In dat geval zijn de producten van Straight Away een goede optie.

Is Straight Away Effectief of Gevaarlijk?

Strikte naleving van het dieet kan leiden tot gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo per maand. De maaltijdvervangers zijn dan je enige voedingsbron.

Wat kosten de shakes?

Onderstaand een overzicht van de verschillende maaltijdvervangers:

Mix & Drink € 15,95
Extra producten € 15,95
Maaltijden € 2,60
Shakes € 2,30
Kant en klare shakes € 3,35
Pap € 2,30
Soepen € 2,30
Repen € 3,15

Intake kosten vanaf € 25,00

Straight Away recepten

Ook tijdens het Straight Away programma zul je nog geregeld normale maaltijden eten. Misschien niet in de eerste weken, maar zeker in de tussenweken en later in het programma. Hiervoor krijg je verschillende recepten mee van je consulent, of richtlijnen als het gaat om voedingsmiddelen die je kunt eten.

De meeste recepten die je meekrijgt zijn gebaseerd op magere vleessoorten en vis, aangevuld met veel groenten. Met name dit laatste aspect van de diëten is erg belangrijk, omdat groenten een belangrijke bron zijn van allerlei voedingstoffen.

Voordelen

Het leukste voordeel van Straight Away is dat je wordt verlost van het bereiden van maaltijden. Wat een ander groot voordeel is, is dat je geen calorieën bij te houden.

Nadelen

Op dit dieet eet je veel minder koolhydraten. Aangezien koolhydraten de belangrijkste energiebron zijn voor je lichaam, zal je een korte ontwenningsfase moeten doorstaan. Dit duurt ongeveer 3 dagen. Hierbij kan je last krijgen van de volgende klachten:

 • hoofdpijn,
 • duizeligheid,
 • misselijkheid,
 • constipatie of juist diarree
 • hongergevoel
 • en kan je wat chagrijnig zijn.

Conclusie

Een ander leuk kenmerk van Straight Away is dat het je stimuleert om een gezonde leefwijze te adopteren via persoonlijke begeleiding. De bedenkers van dit dieet geloven sterk in verantwoord afslanken, en dan op een leuke en bovenal snelle manier. Het motto is dan ook “leuker, lekkerder en makkelijker afvallen!”.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleDe Beste Maaltijdvervangers, Hier moet je op letten!
Next articleSLIMdiet Eiwitdieet

207 Reacties

 1. Ben ooit met slim fit in korte tijd 30 kg afgevallen. Maar de begeleiding was wat karig en door lichamelijke problemen zaten de 30 kg er weer sneller aan dan dat ze eraf waren.
  Is dit soortgelijk dan heeft het geen zin voor mij. Maar als het anders werkt heb ik interesse om het uit te testen

 2. Ben 10 maanden geleden gestopt met roken gelijk begonnen met een koolhydraatarm dieet. Ben maar 3 kilo in deze 10 maanden afgevallen. Beter natuurlijk dan bijkomen in gewicht wat meestal gebeurt na het stoppen met roken.
  Het lukt me niet om er meer af te krijgen dus daarom deze aanmelding voor straight away.

 3. Hoi ik heb al een keer dit produkt gebruikten het was mij heel goed bevallen en het lukte ook enorm.Door omstandigheden ben ik gestopt
  Ik ben nog 30 kilo te zwaar en weet van mijn voorland dat het belangrijk is op goed gewicht te zijn.Ik heb een ijzeren discipline maar ook een aparte smaak,ik eet niet al jullie producten.Ik zou een goede smaakmeter zijn en misschien voor ontwikkeling daarin kunnen meedenken.

 4. Ik zou straight away heel graag willen proberen omdat het me maar niet lukt om 10 kg af te vallen. Gezonde maaltijden maken werkt bij mij niet en daarom zou ik graag maaltijdvervangers willen proberen. Heel erg bedankt!

 5. Nu ik in de overgang zit en ook nog medicatie slik ben ik 20 kilo gegroeid, ik voel me er vreselijk bij en kan me er niet toezetten om mijn voeding te veranderen.
  Wil dit heel graag proberen om me zo die zet te geven.Weeg nu 95 kilo bij een lengte van 170.
  Zou 15 kilo afwillen vallen.

 6. ik ben 30 kilo te dik en ik wil dit binnen een jaar kwijt door een combinatie van shakes, gezond eten en sporten. ik heb van alles al geprobeerd en het moeilijkste is om het gewichtverlies te behouden. Ik wil het graag uitproberen of dit lukt met de producten van straight away. ik ben benieuwd.

 7. Zelf uitproberen ben door medicijn gebruik 10 kilo aangekomen. Hoor goede resultaten van straight away, wil deze zelf ervaren.

 8. Hi,

  Ik ben een jonge moeder van 34 jaar. Ik ben het afgelopen jaar flink aangekomen en zou zo graag 10kilo af willen vallen. Ik heb van alles geprobeerd maar niks lijkt te werken. Ik voel me niet meer fijn als ik in de spiegel kijk en zou dan ook heel graag jullie producten willen uitproberen om te kijken of dit me wel gaat helpen. Ik heb enorm veel goede reacties gelezen en zou dat graag zelf willen ervaren. Ik hoop op een reactie.

 9. Ik zou graag dit willen testen omdat ik zo graag 5 a 10 kg zou willen afvallen. Ik wil me fit and flirty voelen wat ik mij dus echt niet voel nu. De motivatie is er nu, de producten zien er goed en lekker uit dus ik zou ontzettend graag dit avontuur aan willen gaan en iedereen wil laten zien dat ik dit kan!! ????????????????????????

 10. Ik wil heel graag afvallen. In maart april heb ik op de IC gelegen en daarna ontwikkelde ik longembolien 3 weken aan de zuurstof en 3 dagen beademing. Ik ben 1.64 m en weeg 103 kilo. Dit is door de eiwit bijvoeding zoveel geworden. Ik moest het blijven nemen van de diëtist 3 x per dag. Dat zijn eigenlijk 3 punten taart per dag qua calorieën en nog drie maaltijden erbij. Toen ik dat hoorde meteen over gegaan op magere kwark ed. Ik durf het huis niet eens uit zo erg vind ik het. Ik hoop dat straight Away mij kan helpen……

 11. Ik ben 4 jaar geleden bijna 30 kilo afgevallen met Straight Away en in die 4 jaar heb ik het heel goed vast kunnen houden. Nu ben ik toch weer 7 kilo zwaarder en doe ik weer paar weken SA en het lukt me gewoon alweer.
  Heel fijn product, lekker en rust in m’n hoofd.

 12. Ik doe momenteel Herbalife en ben binnen 3 maanden 4 kg kwijt geraakt. Niet slecht, maar kan denk ik beter? Ik ben heeeel benieuwd naar de verschillen in smaak, afvallen en fitheid.

 13. Ik ben door kanker mijn linkerlong kwijtgeraakt. Dit is DE reden om af te vallen. Voor mijn gezondheid, mijn conditie. Te zwaar is dubbel zwaar voor mn long. Een operatie zie ik niet zitten, ik ben net hersteld van mn longoperatie.

 14. Ik wil heel graag straight away weer proberen. Ben er in het verleden 15 kilo mee afgevallen en voelde me fantastisch! Ik ben net bevallen van een prachtig zoontje alleen tijdens de zwangerschap ontzettend veel aangekomen.

  Ik wil heel graag weer snel starten met straight away en alle nieuwe smaken proeven!

 15. Goedenavond allemaal,

  Ik zou dolgraag het testpakket willen proberen. Ik ben 1.69 en nu 97 kilo. Door veel stress ben ik veel aangekomen. 25 kilo zou ik willen afvallen. Zodat ik mij niet meer hoef te schamen en weer leuke kleding aan kan. Ik heb veel goede verhalen gehoord over straight away. Ik ben daarom erg benieuwd. Duimen maar en wie weet kan ik snel beginnen:)

 16. Ik krijg het zelf niet voor elkaar om af te vallen en zie nu een collega die in ineens ruim 15 kilo kwijt is met jullie shakes. Niet te geloven maar hij zegt dat het echt werkt…. Zou dit ook bij mij lukken?

 17. Het motto leuker lekkerder en makkelijk afvallen spreekt mij erg aan. Veel dieten geprobeerd maar nooit het juiste resultaat behaald of behouden. Ik hoop dat het met jullie dieet die 10 kilootjes teveel gaat lukken. Want wie wil er nu niet een leuker lekkerder en makkelijk dieet gaan proberen. ????????

 18. Goedemiddag,

  Ik ben altijd bezig met een gezond gewicht maar ben zeker geen fitgirl . Een paar kilo minder lijkt me heerlijk, wil graag gezond eten maar ook leuke dingen kunnen. Dus heb een stok achter de deur nodig. Met een vast schema van straight away moet dat wel lukken dus wil graag de producten testen. Groetjes Sabine

 19. Goedemiddag,

  Ik ben altijd bezig met een gezond gewicht maar ben zeker geen fitgirl . Een paar kilo minder lijkt me heerlijk, wil graag gezond eten maar ook leuke dingen kunnen. Dus heb een stok achter de deur nodig. Met een vast schema van straight away moet dat wel lukken dus wil graag de producten testen. Groetjes Sabine

 20. Nou heel graag . Zou ik een test pakket willen de laatste 10 kilo willen er niet af.
  Ik zou graag test persoon willen zijn hoor

 21. In het verleden 25 kg afgevallen, maar helaas na burn-out 30 kg aangekomen!!
  Voor een gezond bmi moet ik minimaal 34 kg afvallen. Ik zou heel graag testpersoon willen zijn, alleen lukt t niet. En ik wil graag de laatste jaren gezond doorbrengen.

 22. Afvallen op eigen houtje lukt mij echt niet meer. Ik zoek daarom een stok achter de deur die mij erbij kan helpen om toch wel 10 kilo kwijt te raken. Ik zou het fijn vinden om dit met straight away te doen!

 23. Hoi hoi
  Ook ik zou heeel graag test persoon zijn van straight away.
  Ben in het verleden iedere keer afgevallen met weight watchers maar ik ben het punten tellen zo beu.
  Een collega van me is afgevallen met straight away en ik zie wat het doet .
  Ik zou er graag weer goed uit willen zien ook zonder mijn jurk!????
  Er moet zeker 10 kilo af dan kan ik weer blij in de spiegel kijken want dat ben ik nu niet meer .
  Dus ik geeft me graag op als test persoon

 24. Heel graag wil ik straight away weer proberen. Afgelopen jaar ca 10 kg aangekomen en dat moet eraf!!???? ik heb straight away in het verleden geprobeerd en dat was mij goed bevallen. Ik moest toen maar 5 kg afvallen en dat was na ca 2 weken al gelukt. Nu dus 10 kg en ik hoop dat dat met straight away weer gaat lukken. Producten zullen zeker verbeterd zijn, dus dat kan alleen maar meevallen en ik was toen al blij verrast met de smaken en variatie. Op hoop van zegen ben ik een van de testpersonen????????

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in