Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Streefgewicht! en nu?

Streefgewicht! en nu?

0
Streefgewicht! en nu?

Je voedingspatroon aanpassen of een dieet volgen doe je om op je streefgewicht te komen. Maar wat doe je als je eenmaal op je streefgewicht bent? Erg belangrijk is dat je zorgt voor een gevarieerd eetpatroon.

Hoeveel Kcal mag ik eten als ik op mijn streefgewicht ben?

Om uit te rekenen hoeveel Kcal je mag eten als je op je streefgewicht bent is: je streefgewicht vermedigvuldigen met 32. Dus als je bijvoorbeeld tot 70 kilo afgevallen ben en je wilt niet minder wegen dan 70, dan mag je 32 maal 70 = 2240 Kcal per dag. Wel ook dagelijks goed bewegen natuurlijk.

60 kilo maal 32 = 1920 Kcal per dag
65 kilo maal 32 = 2080 Kcal per dag

Succes!

Vorig artikel 3 kilo afvallen in 7 dagen met 20 gratis gezonde recepten
Volgend artikel Zomersnel Pastadieet van Wim Chambon
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987