Stylish Lady Review en Ervaringen

Een afslankcrème waarmee je plaatselijk vet kunt verdrijven en cellulitis kunt bestrijden? Dat is Stylish Lady Cafëine verbrandende crème. Dagelijks je huid insmeren met deze crème is volgens de fabrikant voldoende om dit effect te bereiken. Of het echt werkt, lees je in deze review.

Wat is Stylish Lady Cafeïne verbrandende crème?

Stylish Lady ervaringen
Stylish Lady ervaringen

Stylish Lady Cafeïne verbrande crème is een zalf die je op je huid aan kunt brengen. Nadat je deze zalf hebt aangebracht, masseer je deze een tijdje in voor een optimale werking. Volgens de fabrikant is het nodig om dit twintig minuten lang te blijven doen.

In de Stylish Lady crème tref je drie verschillende ingrediënten aan. Xanthaangum, cafeïne en lipodox. Dit zijn allemaal volledig plantaardige ingrediënten. Op het doosje waarin de tube met crème wordt geleverd staan Chinese tekens. Het product komt dan ook waarschijnlijk uit China.

Dit laatste betekent ook dat het product waarschijnlijk niet voldoet aan de Nederlandse veiligheidseisen. De veiligheidseisen voor cosmetica zijn in China lang niet zo streng als in Nederland.

De Stylish Lady Cafeïne verbrandende crème wordt verkocht op een website met nog meer producten die gericht zijn op vrouwen. Op de website zijn geen bedrijfsgegevens te vinden. De domeinnaam is geregistreerd via een bedrijf dat anonieme registratie van domeinen mogelijk maakt.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Stylish Lady Cafeïne verbrandende crème geschikt?

Het is niet bekend welke hulpstoffen er allemaal in deze crème zitten. Je loopt het risico dat hier stoffen in zitten die een allergische reactie veroorzaken of die de huid uitdrogen. Van de bekende ingrediënten is bekend dat je ze wel gewoon op de huid kunt aanbrengen. Omdat er cafeïne in het product zit, is het niet verstandig als kinderen of zwangere vrouwen de crème op hun huid smeren.

Hoe effectief is de Stylish Lady Cream?

We hebben onderzoek gedaan naar de werking van de bekende ingrediënten van de Stylish Lady cafeïne verbrandende crème om te bepalen of het product effectief kan zijn.

Het belangrijkste ingrediënt van de cream is cafeïne. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van cafeïne tegen cellulitis. Hieruit blijkt dat een huidcrème met cafeïne wel degelijk effectief kan zijn (bron). De cellulitis nam met ongeveer 20 procent af. In de studie kregen sommige proefpersonen wel last van jeukklachten.

Een crème met onder andere cafeïne verbeterde ook de vetverbranding op sommige plekken, maar dit kan ook veroorzaakt worden door een ander ingrediënt dan de cafeïne (bron).

Xanthaangom wordt geadverteerd als effectief ingrediënt, maar is in principe alleen bedoeld om de textuur van de crème aan te passen.

Als lipodox is wat wij denken dat het is, dan is het een medicijn dat vooral gebruikt wordt in de strijd tegen bepaalde soorten kanker (bron). Het is onduidelijk wat de werking is op de huid.

Wat kost Stylish Lady Cafeïne verbrandende crème?

Een verpakking met 60 ml kost €19.99. Als je meer verpakkingen bestelt, gaat de prijs iets omlaag.

Voordelen

De cafeïne in deze crème heeft inderdaad een positief effect in de strijd tegen cellulitis.

Nadelen

De website van Stylish Lady is bijzonder schimmig. Er staan geen bedrijfsgegevens op de website en er is geen adres bekend. Je neemt een groot risico door bij dergelijke websites te bestellen. Als jij schade oploopt door dit product, is de kans groot dat de verkoper niet thuis geeft.

Conclusie

Bestellen bij een webwinkel zonder bedrijfsgegevens en met een product dat niet voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving is niet verstandig.

Heb je nu gelezen dat cafeïne effectief is en denk je er toch over om dit product te bestellen? Alsnog niet doen, er zijn voldoende alternatieven die goedkoper zijn én wel voldoen aan de Nederlandse normen.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMagnesium Citraat Ervaringen en Bijwerkingen
Volgend artikelEzyslim Review en Ervaringen
stylish-lady-review-en-ervaringenBestellen bij een webwinkel zonder bedrijfsgegevens en met een product dat niet voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving is niet verstandig. Heb je nu gelezen dat cafeïne effectief is en denk je er toch over om dit product te bestellen? Alsnog niet doen, er zijn voldoende alternatieven die goedkoper zijn én wel voldoen aan de Nederlandse normen. Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in