Succesvol Afvallen Programma Gezond Vandaag

Eerlijk is eerlijk: afvallen is hartstikke moeilijk. Het is een strijd tegen de kilo’s, tegen lekker eten, tegen gezelligheid. Het is niet voor niets dat het maar weinig mensen lukt om hun doel te behalen. Maar als het dan lukt, begint pas de echte strijd: hoe houd je je gewicht op peil?

Er zijn erg weinig mensen die het lukt om op hun ideale gewicht te blijven. Er zijn mechanismen die je weer laten terugvallen in oude patronen. Dit artikel gaat over het doorbreken van die mechanismen, zodat je heel gericht kunt werken aan een slank, gezond en fit lichaam. Over de mentale knop die je om moet zetten en hoe je de regie over je leven terugpakt.

Inhoud van dit artikel

Wat is Het Succesvol Afvallen Programma?

Het programma is heel persoonlijk opgezet en ook tijdens het volgen van het programma wordt je duidelijk door de twee makers ervan, Sonja en Marcel Adriaanse, begeleid. Sonja geeft aan zelf de grootste moeite te hebben gehad om haar ideale gewicht op peil te houden. Uit eigen ervaring weet zij als geen ander waar je tegenaan loopt wanneer je gaat afvallen.

Sonja is gediplomeerd gewichtsconsulent en heeft de opleiding orthomoleculaire voeding afgerond. Bovendien zijn zowel Sonja als Marcel, Master NLP Coach. Volgens Sonja is dat het aller-, allerbelangrijkste wat haar in haar eetloopbaan is overkomen. NLP is er de basis van dat ze blijvend slank is.

Het Mentale Proces

Succesvol Afvallen is een programma waarin eetproblemen en afslanken, wordt aangepakt bij de bron. Emoties blijken de belangrijkste sturing te zijn voor ons eetgedrag.

DE MENTALE KNOP MOET OM. DAT, IN COMBINATIE MET VOEDINGSKENNIS, LEIDT NIET ALLEEN TOT EEN SLANK LICHAAM ZONDER TERUG TE VALLEN OF TE JOJO-EN, MAAR OOK TOT EEN GEZOND LEVEN

Er is één regisseur in dit geheel en dat ben jijzelf.

Het Doel: een gezond leven voor deelnemers

De missie van de ontwikkelaars is om mensen te helpen op een verantwoorde manier blijvend af te vallen zodat ze een gezond en energiek lichaam krijgen en veel zelfvertrouwen.

Via een helder en krachtig 4-stappenplan word je begeleid om gezond en verantwoord gewicht te verliezen, zonder terug te vallen in oude gewoontes. De praktische e-books en oefeningen, kun je downloaden vanaf de ledenwebsite waar je toegang toe krijgt zodra je het programma het aangeschaft en je kunt daarom ook direct starten.

Met Succesvol Afvallen zijn levenslange diëten en jojo-effecten misschien wel definitief verleden tijd. Voor iedereen die worstelt met flink overgewicht, net een paar kilo´s te zwaar is of gewoon een gezondere levensstijl nastreeft is Succesvol Afvallen ideaal.

Innerlijke Zoektocht

Het programma is eenvoudig om te volgen en vol te houden, maar je wordt wel met jezelf geconfronteerd. Er ligt in de beginfase veel nadruk op de confrontatie met de dingen die je doet en de vraag waarom je ze doet. Wanneer je weet wat jou achterliggende reden is om naar eten te grijpen, begrijp je welke patronen je moet doorbreken. Je start met je innerlijke zoektocht en komt er achter wie je bent en wat je eigenlijk écht wilt bereiken. Door je gedachten, gedrag en emoties te ordenen, krijg je controle over je leven. Dat vormt de basis voor nieuw gedrag dat je later gaat combineren met een ander voedingspatroon.

Concreet Doel

Vervolgens ga je aan de slag met concrete doelstellingen. In het tweede deel heet dit ´outcome planning´; wat is het resultaat dat je wilt behalen? Het gaat veel verder dan bijvoorbeeld ´15kg lichter´. Outcome planning leidt je naar concrete doelen die je wilt bereiken, in combinatie met het gewenste gevoel en het daarmee gepaard gaande gedrag. Bovendien ga je zelf bepalen in welk tijdbestek jij je outcome planning neerzet en wat de tussenliggende doelen zijn.

Voeden in plaats van Vullen

Het derde deel richt zich op voeding en beweging. Een gezond en slank lichaam heeft goede voeding nodig.

IN HEDENDAAGSE VOEDING ZITTEN VEEL SUIKERS, VETTEN EN KOOLHYDRATEN

Daarom is het belangrijk om met gezond verstand naar voedingsmiddelen te kijken en naar goede en verantwoorde alternatieven op zoek te gaan. Deel drie vertelt precies welke voedingsmiddelen wel en niet goed voor je zijn. Uiteraard is een dagelijkse portie beweging onmisbaar voor een gezond en fit lichaam en dat wordt in dit deel ook op een praktische manier uitgelegd.

Inspiratie om lekker verantwoord te eten

Als onderdeel van het 4-stappenplan bevat Succesvol Afvallen een 100 receptenboek boordevol inspiratie om lekker en verantwoord te eten. De honderd gezonde recepten helpen bij succesvol afvallen. Behalve eerlijke voedingsadviezen zie je per  recept in één oogopslag of het om ontbijt, lunch, diner of tussendoortje gaat, voor hoeveel personen het is en wat de ingrediënten zijn. Er is een weekmenu opgenomen, zodat je het direct kunt toepassen.

Confronterende Oefeningen

Het 4-stappenplan is eenvoudig uit te voeren, dankzij de prettige structuur. Als je met het ene deel klaar bent, kun je de volgende stap zetten. Ook kun je de e-books uitprinten voor de krachtige (invul)oefeningen. Wanneer je die open legt bij bijvoorbeeld de ontbijttafel, dwing je jezelf echt met de oefeningen aan de slag te gaan en het niet uit te stellen.

Hulp is nabij

Op dit moment wordt het programma aangeboden in de vorm van de ebooks en coaching via de unieke Gezond Vandaag Community. Binnen die groep zijn Sonja en Marcel altijd aanwezig om cursisten te motiveren en te helpen met hun vragen. Er is een speciale plek ingericht voor mensen die dit programma volgen.

Bonus 1: Een maand gratis toegang tot de Community van Gezond Vandaag

De Community biedt nog meer. Je vind hier ook voorbeeld weekmenu’s en elke week nieuwe gezonde recepten. Deelnemers aan de Community wisselen ook onderling gezonde recepten uit. Ook is het leuk om ervaringen te delen met mensen die ook bezig zijn hun gezondheid te verbeteren. Dat stimuleert natuurlijk enorm!

Zodra je het programma hebt aangeschaft krijg je 1 maand gratis toegang tot deze Community inclusief de weekmenu’s en alle recepten.

Bonus 2: Ga de uitdaging aan

In een nieuw onderdeel start het ´echte´ werk en ga je met jezelf een 30 dagen Challenge aan. Het gelijknamige e-book begeleidt je hierbij. Dan is de tijd aangebroken om al het voorgaande in praktijk toe te passen. Door elke dag goed op te letten en bewust om te gaan met elke verandering, is het niet alleen een kwestie van doen maar ook van doorzetten. De Challenge wordt regelmatig met de Community gestart zodat je het niet alleen doet.

Snelle bestellers profiteren van de gratis upgrade

Met Succesvol Afvallen val je blijvend af. Meer dan dat: je gaat op avontuur naar jezelf. Het is een mentale innerlijke zoektocht. Je leert goed en eerlijk naar jezelf te kijken. Daarom is deze methode een echte aanrader voor iedereen die af wil van extra kilo´s, z´n levensstijl wil veranderen, van (flink) overgewicht wil afkomen of fitter door het leven wil gaan.

Wie nu beslist, krijgt naast het programma dus ook de bonussen.

Stap je nu in, in het programma Succesvol Afvallen, dan ontvang je gratis deze bonussen met dus een maand gratis Community deelname, de recepten, weekmenu’s, de mentale ondersteuning en de 30 dagen Challenge. Dat is een voordeel van bijna 42 euro!

Je investering voor Succesvol Afvallen bedraagt op dit moment 67 euro. Je bereikt daarmee dat je blijvend slank en gezond wordt.

Gezonde Groeten,

natascha

Klik hieronder als je wilt profiteren van een blijvend slank lichaam én 42 euro voordeel.

3 Reacties

 1. Wacht nog even met dieten en sporten

  Het klinkt in eerste instantie misschien vreemd, maar begin nog niet met dat nieuwe dieet en wacht nog even met naar de sportschool te rennen. Wanneer je namelijk met de verkeerde mindset aan dit avontuur begint zul je snel merken dat die veranderingen je gaan tegenstaan. Je moet dan zoveel wilskracht tonen, dat houdt bijna geen mens vol. Tenzij….

  Tenzij je bij jezelf een zo grote drive teweeg brengt dat het nieuwe dieet en je nieuwe sportregime geen moeten meer wordt. Je WILT naar de sportschool, je WILT dat dieet volgen. Niet voor iemand anders, maar voor jezelf. Omdat JIJ het wilt. Omdat je achter de dieper gelegen redenen bent gekomen die maken dat jij iets wil veranderen. Op welk vlak dan ook.

  Succesvol Afvallen

  Ons programma Succesvol Afvallen gaat je hierbij helpen. Dit totaal pakket is niet zomaar een dieet. We pakken het probleem aan bij de kern. En we beginnen met je mindset. Je gaat met jezelf aan de slag, je komt er achter wat je echt wilt, waarom je het wilt en hoe je het gaat bereiken. Want met de juiste mindset kun je ALLES bereiken wat je wilt.

  Wil je meer weten over dit online programma. Kijk dan even op onze speciale pagina. Daar hoor en lees je wat je allemaal krijgt en wat je kunt verwachten. Je voornemen krijgt vorm en je gaat het gewoon DOEN.

  PS. Grote kans dat je voornemen achteraf een beetje te soft bleek te zijn. Als jenamelijk achter je werkelijke vermogens komt, zul je zien dat je altijd op halve kracht hebt geleefd. Gun jezelf het beste en investeer in jezelf..

  Succesvol Afvallen hier bekijken

 2. Ik was even benieuwd naar jullie ervaringen en tips m.b.t. het afvallen terwijl je thuis woont. Momenteel woon ik bij mijn moeder thuis en ben ik van plan om actiever af te gaan vallen.

  Dit wil ik doen door het aanpassen van mijn eetpatroon i.p.v. met een soort crashdieet. Ik heb namelijk al vaker pogingen ondernomen, maar het schortte aan zelfdiscipline als ik heel plotseling van alles tegelijk extreem deed.

  Ik wil dus ‘radicaal gaan diëten’, maar meer ongezond voor gezond inruilen, meer groente en fruit ook overdag binnenkrijgen en veel meer vocht binnenkrijgen (ik drink veel te weinig). Daarbij gecombineerd meer gaan bewegen. In de beginperiode zal ik dan wat sterker op bepaald eten vermijden zitten om het proces goed op gang te krijgen (bijvoorbeeld frisdrank en mierzoet beleg).

  Nu vroeg ik mij echter het volgende af: bij het veranderen van mijn eetpatroon ben ik op zoek naar dieet/afvalplannen en caloriewijzers. Daar staat ook van alles in wat je met avondeten wel/niet mag of zelfs compleet not-done is. Echter kan ik mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes wel in gezondere banen leiden, maar het avondeten wordt toch echt door moederlief gepresenteerd. Daarbij wordt over het algemeen wel gezond gekookt, maar ook veel rijst en pasta wat op veel pagina’s not done is. Daarbij is mijn moeder ook iemand die pleit dat bijvoorbeeld frituur niet zo ongezond is als je maar geen saus gebruikt (juistem!). Dus ik heb aan mijn avondeten weinig/niets te veranderen of mogelijkheden om dat altijd te upgraden naar gezonder. Eten wat de pot schaft.

  Hoe doen jullie dat of hebben jullie tips? Tips m.b.t. het gehele afvalplan mogen uiteraard ook! Van elkaar kun je leren.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in