Suikerarm afvallen Review en Ervaringen

Suikerarm afvallen klinkt als een goed idee. Kun je echt afvallen door suikerarm te eten? En zo ja, hoe doe je dit op de juiste manier? Aan het eind van dit artikel weet jij precies hoe je af kunt vallen met een suikerarm dieet.

Suikerarm afvallen, hoe doe je dat?

Er zijn verschillende manieren om suikerarm af te vallen. De simpelste manier is om toegevoegde suikers uit je dieet te halen. Dit is zeker een goede stap, omdat suikers vrijwel altijd ‘onnodige calorieën’ zijn.

Als je dit doet, let er dan wel op dat er vaak meerdere vormen van suiker in een product zitten. Glucosesiroop, fructose of zelfs honing is ook gewoon suiker. Het is dus zaak de etiketten te bestuderen.

Een andere afweging is om de suikerrijke producten niet te vervangen door light alternatieven met zoetstoffen, maar door een heel ander product te zoeken. Er is wetenschappelijk bewijs dat je darmflora niet goed kan omgaan met deze zoetstoffen en op termijn kan dit juist tot overgewicht leiden (bron).

Stoppen met suiker ervaringen

Er is steeds meer bewijs dat suiker een licht verslavende werking heeft. Het is dus niet altijd even makkelijk om er zomaar mee te stoppen. Sommige mensen krijgen serieuze ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn, zweetaanvallen en soms zelfs dromen over snoep en suiker.

Toch raden veel ervaringsdeskundigen aan om ‘cold turkey’ te stoppen met suiker. Dus van de ene op de andere dag geen suiker meer. Je vermijd tijdens deze periode ook zetmeel en andere snelle koolhydraten. De ontwenningsverschijnselen verdwijnen na enkele dagen en je kunt dan een frisse start maken.

Mochten er toch producten zijn waarbij je echt gewend bent aan de zoete smaak, dan kun je wel zoetstoffen gebruiken. De truc is om dan steeds een beetje minder zoetstoffen toe te voegen, zodat je uiteindelijk jezelf van de zoete smaak ontwent.

Suikerarm dieet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor een Suikerarm dieet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Suikerarm dieet graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Suikerarm afvallen Suikerarm afvallen Review en Ervaringen Meer informatie

Suikerarm of koolhydraatarm?

Een stap verder dan een suikerarm dieet is een koolhydraat arm dieet. In dit dieet eet je minder koolhydraten. Je laat dus ook koolhydraten uit bijvoorbeeld brood of pasta grotendeels links liggen. Er is veel bewijs dat je minder verzadigd raakt van koolhydraten, vooral als je deze in vloeibare vorm inneemt (bron).

Bij het volgen van een koolhydraatarm dieet is het dus zaak dat je andere producten eet. Je kiest vaak voor alternatieven die rijk zijn aan eiwitten of gezonde vetten, zoals uit olijven, avocado’s en bepaalde soorten vis.

Minstens zo belangrijk is dat je niet te veel calorieën binnenkrijgt. Uiteindelijk gaat het er nog steeds om dat je lichaam meer calorieën verbruikt dan het inneemt. Op deze manier is het gedwongen om de vetreserves aan te spreken en val je uiteindelijk af.

Suikerarm afvallen Suikerarm afvallen Review en Ervaringen Suikerarm afvallen
Suikerarm afvallen bij vetvrij

Suikerarm dieet schema

Bij een suikerarm of een koolhydraatarm dieet is het verstandig om een voedingsschema aan te houden. Op deze manier voorkom je dat je alsnog teveel gaat eten. Je bedenkt van tevoren al wat je gaat eten en hoeveel. Dit voorkomt dat je op een moment waarop je het druk hebt of honger hebt een verkeerde keuze kan maken.

Bij een suikerarm dieet, kun je gewoon drie maaltijden per dag gebruiken. Je kunt zelfs tussendoortjes nemen of een toetje eten. Het belangrijkste is dat je suikers (of koolhydraten) zoveel mogelijk vermijd en dat je niet teveel eet.

Ook veel van de diëten die verkocht worden zijn in essentie suikerarme of koolhydraatarme diëten. Het kan dus helemaal geen kwaad om dieetproducten met een bijbehorend voedingsschema te kopen. Let er wel op dat niet alle producten zo gezond zijn als ze lijken. Er zijn zelfs afslankproducten met toegevoegde suikers en dat is nu net niet wat je wilt als je suikerarm gaat afvallen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringVegetarisch Afvallen Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenCaloriearm afvallen Review en Ervaringen
suikerarm-afvallen-review-en-ervaringenBij een suikerarm of een koolhydraatarm dieet is het verstandig om een voedingsschema aan te houden. Op deze manier voorkom je dat je alsnog teveel gaat eten. Je bedenkt van tevoren al wat je gaat eten en hoeveel. Dit voorkomt dat je op een moment waarop je het druk hebt of honger hebt een verkeerde keuze kan maken. Bij een suikerarm dieet, kun je gewoon drie maaltijden per dag gebruiken. Je kunt zelfs tussendoortjes nemen of een toetje eten. Het belangrijkste is dat je suikers (of koolhydraten) zoveel mogelijk vermijd en dat je niet teveel eet. Ook veel van de diëten die verkocht worden zijn in essentie suikerarme of koolhydraatarme diëten. Het kan dus helemaal geen kwaad om dieetproducten met een bijbehorend voedingsschema te kopen. Let er wel op dat niet alle producten zo gezond zijn als ze lijken. Er zijn zelfs afslankproducten met toegevoegde suikers en dat is nu net niet wat je wilt als je suikerarm gaat afvallen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in