Sulami pillen Gevaarlijk? Review en Ervaringen

Sulami Afslankpillen, ook wel bekend als Susat Alami afslankpillen, zijn dieetsupplementen uit Indonesië. Deze producten worden gefabriceerd in de Herbalindo fabriek. Het is een afslanksupplement op basis van kruiden dat een natuurlijk afslankresultaat zou moeten opleveren.

Dit is wat je in dit artikel leert

 • sulami pillen ervaringen
 • sulami pillen gevaarlijk
 • sulami afvallen
 • sulami pillen bijwerkingen
 • sera pillen
 • susut alami ingrediënten
 • sibutramine bijwerkingen
 • susut alami slecht
En nog veel meer…

Sulami pillen gevaarlijk Sulami pillen Gevaarlijk? Review en Ervaringen Sulami pillen gevaarlijk review ervaringen

Er is een waarschuwing uitgedaan door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) omdat de Sulami kruidenpreparaten die te koop zijn op het internet soms illegale toevoegingen bevat. Het gaat hierbij om medicijnen die ervoor zorgen dat je lichaam vocht afvoert. Daarnaast zit er een extra stof in waarvan gezegd wordt dat deze helpt bij de bestrijding van overgewicht.

Dit is gevaarlijk, omdat je niet precies welke medicijnen dit zijn. Er kan sprake zijn van een overgevoeligheid of een interactie met andere medicijnen of supplementen. Het product is dan ook uit de handel gehaald.

Testpersonen Gezocht ….

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor …. zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij …. graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 28 plaatsen beschikbaar

Sulami pillen Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Sulami pillen bijwerkingen

De pillen van Sulami kunnen bijwerkingen veroorzaken doordat ze sibutramine en canrenone bevatten. Dit zijn medicinale stoffen die zelfs niet voorgeschreven mogen worden door een arts omdat ze mogelijk onveilig zijn. Sibutramine is een stof die bij veel mensen duizeligheid tot gevolg heeft. Daarnaast komt een verhoogde bloeddruk voor, evenals sporadisch hart- en herseninfarcten (bron).

Het gebruik van de Sulami afslankcapsules wordt sowieso afgeraden bij mensen die last hebben van hart- en vaatziekten, een verhoogde bloeddruk of bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Sibutramine en canrenone

In de Sulami afslankpillen zijn de stoffen sibutramine en canrenone aangetroffen. Sibutramine is een verboden afslankmiddel, omdat het kan leiden tot ernstige bijwerkingen.

Canrenone is een plaspil. Deze stof is verboden en kan mogelijk tot problemen leiden voor sporters, omdat het middel op de dopinglijst staat. Daarnaast kan het gebruik in sommige gevallen ernstige bijwerkingen hebben (bron).

Sulami afslankpillen ervaringen

Omdat de Susat Alami (Sulami afslankpillen) in Nederland niet goed meer te verkrijgen zijn als gevolg van de actie van de NVWA, zijn er weinig mensen in Nederland die de pillen hebben geprobeerd. Er is een review van iemand die aangeeft dat de bijwerkingen van de pillen best heftig zijn. Je krijgt een erg droge mond van de pillen. De pillen lijken wel effect te sorteren, volgens de schrijver, maar er wordt geen bewijs gepresenteerd.

Sera afslankpillen review

De Sera Afslankpillen zijn volgens sommige verkooppunten nog een stapje sterker dan Sulami. Het is maar de vraag of dit ligt aan de hoeveelheid kruiden of aan de hoeveelheid sibutramine en canrenone. Aan een van de kruiden in de Sera Afslankpillen wordt wel een medicinale werking toegeschreven, maar dit is als medicijn tegen cholera (bron). Het spreekt voor zich dat we in Nederland niet snel met deze ziekte te maken krijgen.

Susat alami sulami gebruiksaanwijzing

Als je Sulami gaat gebruiken, dan begin je met een dosering van 1 capsule per dag. Na een week mag de dosering worden opgebouwd naar twee capsules per dag. Je neemt de capsules het liefst bij je ontbijt.

De fabrikant raadt aan om het product niet langer dan 8 weken aan een stuk te gebruiken. Na afloop van deze 8 weken moet je een pauze houden van 4 tot 5 weken. Daarna begin je weer met een lage dosering, als je de kuur doorzet.

Illegale afslankpillen

De afslankcapsules van Susat Alami zijn in Nederland illegaal, omdat er medicijnen in de capsules zitten. Deze medicijnen mogen in Nederland niet voorgeschreven worden, ook niet door een arts. Het risico op ernstige bijwerkingen is zeker aanwezig.

Sera afslankpillen ervaringen

De Sera Afslankpillen komen net als Susat Alami uit de Herbalindo-fabriek. De pillen van Sera zijn volgens de fabrikant nog sterker, omdat deze andere kruiden bevatten.

Gezien de verontreiniging (al dan niet bewust) met twee medicamenten raden we je aan om weg te blijven van Sera en Susat Alami. De aanwezigheid van sibutramine en canrenone kan grote gevolgen hebben voor je gezondheid.

24 Reacties

 1. Ben al een jaar bezig met afvallen gaat moeizaam. Dus ben benieuwd of dit dan wel echt zal helpen. En wat dit met je lichaam doet.

  • Is mij gelukt om 5 kilo af te vallen met ketox24. Dit werkt super goed maar is helaas nergens meet te koop. Weet iemand waar ik ketox24 kan bestellen please. Ook zou ik dit product graag willen testen.

 2. Wil heel graag afvallen hoorde van een vriendin dat sulami top afslankpillen zijn dus ben heel erg benieuwd of dat bij mij ook zo is.

  • Niet doen!! Toen ik het gebruikte voordat ik wist dat het verboden was heb ik 2 dagen doodziek in bed gelegen door die pillen. Je krijgt last van hartkloppingen extreme duizeligheid plus misselijkheid en kan niet bewegen omdat je geen energie hebt. Gelijk die troep weggegooid!
   Doe jezelf dat niet aan. Als je let op je calorieën zal je een even goede en zelfs beter resultaat krijgen.

 3. ik zou het graag willen proberen omdat ik niet snel afval en dit kan een mogelijkheid zijn voor mij om toch af te kunnen vallen. stoei al heel me leven met mij gewicht

 4. Hoi ik zou graag de pillen willen uitproberen. Ik heb vaak nog altijd een hongergevoel nadat ik heb gegeten, waardoor ik ongezond ga snacken om van dit gevoel af te komen.

  Omdat deze pillen het hongergevoel wegnemen wil ik ze graag proberen.

 5. Ik ben een sportieve gezonde vrouw van 59 jaar met 5-10 kg overgewicht. Tot mijn 50e bleef ik goed op gewicht. De laatste jaren lukt dit niet.
  Ik ben erg ongelukkig met mijn (beperkte) overgewicht.

 6. Graag zou ik dit willen proberen. Ben zelf op eigen houtje al kilo’s kwijt maar de laatste kilo’s blijven er maar aan vandaar dat ik dit graag wil proberen. Ook ben ik lichamelijk heel sterk en eigenlijk zelden ziek.

 7. Ik heb dit product via internet gekocht nadat mijn vriendin er 6 kilo mee afviel. Ik zag dit soort artikelen pas veel later en wist niet dat dit product illegaal was.

  Inmiddels heb ik dit product 7 dagen geslikt en kan het iedereen afraden. Alsjeblieft koop dit product NIET. Ik ben doodziek, slaap niet meer, last van zweet aanvallen, ik zie dingen die er niet zijn etc. Schakel een diëtist in of personal trainer als je echt wilt afvallen. Maar gebruik deze middelen niet!

 8. ik zou het graag willen proberen omdat ik niet snel afval en dit kan een mogelijkheid zijn voor mij om toch af te kunnen vallen. ook is me lichaam harstikke sterk en ben ik bijna nooit ziek, ik denk dat me lichaam dit wel aan kan

 9. Hoi, Mijn Naam is Richella Traag. Ik ben 27 jaar oud. Vaak geprobeerd om af te vallen door gezond eten en te bewegen dit zonder resultaat. Ik viel al gauw terug naar mijn oude gewoontes.

  Ik heb dit artikel gelezen en ik ben nieuwsgierig geworden graag wil ik me opgeven als proef persoon

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in