Wat is de Summer Shape Special programma?

De Summer Shape Special is een programma van vier weken dat bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Complete Weekmenu’s met 29 RECEPTEN

Deze 29 Clean eating recepten worden onderverdeeld in

 • 4 Ontbijten
 • 6 Zomer Salades
 • 5 Smoothies en Shakes
 • 2 Zomer Soepen
 • 12 Avondmaaltijden

De recepten zijn eenvoudig te volgen en snel klaargemaakt. De website belooft dat alle 29 gerechten lekker en verzadigend zijn. Ze helpen je afvallen en helpen bij het onderhouden van een gezond gewicht.

 1. Total Body Circuittraining

De Summer Shape Special kent ook een fitnesspakket dat bestaat uit een uitgebreide total body circuittraining. Dit pakket komt compleet met oefeningen voor warming up en cooling down. De oefeningen kan je lekker thuis doen zonder hulpmiddelen. Je gebruikt slechts je eigen gewicht. Wil je de training zwaarder maken? Gebruik dan een set gewichtjes, of wat zware boeken.

De video’s met oefeningen kan je via iTunes downloaden. Zo heb je ze altijd bij de hand op je iPad, iPhone of computer. Bij elke oefening zit er een kleine uitleg met foto’s zodat je ook zonder video-materiaal de oefeningen kan doen.

De Summer Shape Special is gemaakt voor de zomer periode. Het is daarom veel flexibeler in opbouw. Het is een eenvoudig te volgen plan met een ruime keus aan recepten en effectieve trainingsschema’s. Je kan genieten van je zomerperiode zonder dikker te worden. Inge van Haselen, de ontwikkelaar van dit plan, belooft dat je deze zomer lekker en gezonde maaltijden mag eten, goed kan fitnessen zodat je een paar kilo kwijt kan raken.

Voor wie is de Summer Shape Special programma geschikt?

De Summer Shape Special is flexibel genoeg dat je het makkelijk naar je situatie kan aanpassen. Al bevatten de meeste recepten zuivel en vleesproducten, kan je als veganist of vegetariër die items makkelijk vervangen. Inge komt ook zelf met suggesties. Ook in gevallen van een lactose-intolerantie, glutenallergie of notenallergie kan je het menu eenvoudig aanpassen.

Daarnaast houdt het Total Body Circuittraining rekening met verschillende fitness-niveau’s en blessures.

Is de Summer Shape Special programma effectief?

De Summer Shape Special is nog heel nieuw dus moet het zich nog bewijzen. Er zijn al wat enthousiaste reviews erover geplaatst, maar het aantal is nog te klein om echt over te oordelen.

Wat kost de Summer Shape Special programma?

De reguliere prijs voor dit pakket is € 97,00, maar hij is tijdelijk voor € 67,00 verkrijgbaar.

Voordelen van de Summer Shape Special programma

 • Eenvoudige recepten,
 • geen denkwerk bij het samenstellen van je voedingsplan. Alles is al voor je uitgewerkt.
 • Persoonlijke ondersteuning van Inge zelf.
 • De recepten zijn makkelijk aan te passen indien je voedsel-allergieën hebt.
 • De oefeningen kan je overal doen,
 • je kan ze ook aanpassen naar je fitness-niveau.

Nadelen van de Summer Shape Special programma

Dit pakket is nog heel nieuw. Er is daarom nog weinig informatie te vinden. Op zich lijkt het op een goed plan, maar de mate van succes zal van jezelf afhangen. Van Inge kan je wel ondersteuning verwachten, maar die hulp wordt op afstand geboden.

Conclusie

De Summer Shape Special legt echt de nadruk op het ontwikkelen van gezonde gewoonten. Je krijgt geen beperkend dieet voorgeschoteld, dus je hoeft de zomer niet met een hongerige maag door te brengen. De 29 recepten zijn lekker, houden je verzadigd en ze zijn eenvoudig klaar te maken.

Ter ondersteuning van dit dieet is er een fitnessplan aan dit pakket toegevoegd. Dit plan houdt rekening met zowel geblesseerden, beginners en gevorderden. Het is geen strikt plan, het is slechts een flexibele tool om in de zomer periode af te slanken of op gewicht te blijven.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHet Gevaar van een Tekort aan Eiwitten
Volgend artikelEssentiële Voedingsstoffen voor een Goede Gezondheid
summer-shape-specialDe Summer Shape Special legt echt de nadruk op het ontwikkelen van gezonde gewoonten. Je krijgt geen beperkend dieet voorgeschoteld, dus je hoeft de zomer niet met een hongerige maag door te brengen. De 29 recepten zijn lekker, houden je verzadigd en ze zijn eenvoudig klaar te maken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in