Superfood Plan Review

Superfoods, een groeiende trend! Volgens Nu.nl gebruikt 1 op de 3 vrouwen minimaal 1 Superfood elke dag. 10 % van de Nederlanders geloof dat het noodzakelijk is om hun normale eetpatroon aan te vullen met Super- & Rawfoods.

De producten vind je verspreid in een aantal winkels. Ook wij raakten geïnteresseerd in Super- & Rawfoods, heeft dit wel zoveel voordelen, hoe moet je ermee beginnen en wat is er eigenlijk allemaal?

Vandaag bekijken we Hét Superfood Plan, een nieuw concept die meer doet volgens zeggen dan alleen Super- & Rawfoods aanbieden.

We zien dat dit concept gelijk vanaf het begin anders is dan de potjes, doosjes aan zaden, bessen, etc. De korte tijd dat Hét Superfood Plan is gestart is het al snel gegroeid en populair geworden.

Waarom is Hét Superfood Plan anders? We gaan het eens nader bekijken voor een uitgebreide review.

Wat zijn Super- & Rawfoods?Bigstock-goji-berry-fruit-7860951 resized

Superfoods zijn hoogwaardige voedingsmiddelen van de beste plaatsen der aarde. Onze Voeding wordt een Superfood genoemd wanneer de inhoud meer dan de normale eigenschappen heeft of zelfs 12 of meer bijzonder goeie eigenschappen heeft.

Super- & Rawfoods worden al eeuwen gebruikt door de vroegere inheemse volkeren en hebben een al langer bewezen goeie invloed op veel zaken van lichaam en geest. Vaak vallen onder Super- & Rawfoods, bessen, pollen, algen, zaden, stevia, cacao en meer.

Deze Superfoods zijn veelal rijker aan mineralen, enzymen, vitamines, antioxidanten, goede vetten, aminozuren en meer.

TNO onderzocht in 2012 het eetpatroon en gedrag van kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Hieruit bleek alleen al dat

1. Maar 33 % voldoet aan de groente norm en 43 % aan de fruit norm!
2. De aanbevolen hoeveelheid door Voedingscentrum minimaal twee stukken fruit is per dag
3. De aanbevolen hoeveelheid door Voedingscentrum minimaal 200 gram groentes is per dag

Wij in Nederland… eten te weinig groentes en fruit in ons dagelijkse voedsel. Hét Superfood Plan zegt hier de oplossing voor te hebben, Super- & Rawfoods bieden hierin een uitkomst.

[quote_box_center]

Gratis Superfood Receptenboek

In samenwerking met Het Superfood Plan mogen we 100 Superfood Receptenboeken weggeven. Dit receptenboek staat boordevol lekkere superfood recepten. Wil je ook gratis kennismaken met superfood? Bestel vandaag nog jouw gratis superfood receptenboek. (op=op)

[/quote_box_center]

Hét Superfood Plan

Hét Superfood Plan is ontwikkeld door voedings- en gezondheidsdeskundigen die werken onder de Vitadis Groep, een bekend bedrijf op de Nederlands en Belgische gezondheidsmarkt. Zij vinden o.a. dat mensen goed geïnformeerd en begeleidt moeten worden bij de start met Super voeding.

Gratis superfood receptengids
klik hier en download de gratis superfood receptengids

Hét Superfood Plan heeft volgens hun

 • 5 leuke, makkelijke startpakketten
 • Makkelijk kennis maken met Super- & Rawfoods
 • Een goede begeleiding/coaching via mail en chat
 • Verantwoord en gezond eten met een doelstelling
 • Helemaal online te volgen
 • Veel recepten voor elk moment van de dag

Superfood Plan speciale startpakketten

Je kan eerst een startpakket kiezen dat het beste bij je past. Het assortiment bestaat uit:

BASIC startpakket

SMOOTHIES startpakket

DETOX startpakket

BEAUTY startpakket

SNACKS startpakket

Elk startpakket is gericht op de bekende doelstellingen zodat je altijd een startpakket vindt wat bij je past. Voor de review hebben wij het Smoothies en Basic pakket besteld. 1 ding is zeker, Superfoods dragen echt bij aan je gezondheid. Verderop in deze review zal ik dieper ingaan op de verschillende pakketten.

Start van Review

Na de aankoop van het startpakket wordt je doorgestuurd naar een pagina op de site waar je speciaal de benodigde e-books kunt downloaden. In het Basic en Smoothie pakket zaten recepten bij. Op deze download pagina’s zat bij:

 • Hét Superfood Plan – Change & Get Started Ebook
 • 50 Super- & Rawfoods recepten (Basic) / Smoothie Superfood recepten (Smoothie)
 • Een Superfood Plan eetplanner
 • Een mogelijkheid om je in te schrijven voor coaching

Deze coaching krijg je gratis tijdens de 3 tot 4 weken dat je het pakket volgt.  Er is overigens ook altijd een chat optie actief op de website van Superfood Plan, de downloadpagina en een link ernaar via de email coaching. Hierdoor kan je direct contact op kunt nemen met de Superfood Plan coaches als je vragen hebt.

Wij vroegen een aantal dingen in verband met de email coaching. Wij kregen contact met Superfood Plan coach Mylene. Tot nu toe gaat alles heel makkelijk, het ziet er erg goed, professioneel uit en betrouwbaar. Na de downloads en de aanmelding van de email coaching (deze heb ik voor het Basic pakket) ben ik naar mijn mail gegaan en zie gelijk een email van Mylene, coach van Hét Superfood Plan

” Beste, we hebben je bestelling in goede orde ontvangen en het pakket wordt nu naar je toegezonden. ” Over 2 a 3 dagen gaan we samen starten met het jouw gekozen pakket van Hét Superfood Plan, elke ochtend (zo rond 6.00u.) ga ik je wat informatie sturen, tips en recepten die ik heb gebruikt. In de komende weken begeleidt ik je naar een gezonder leven met Super – & Rawfoods, ook doe ik gezellig met je mee zodat ik je van goeie tips kan voorzien, mocht je vragen hebben, kan je me gelijk mailen!’

Dit klinkt goed en krijg er zin aan om mee te starten! Voordat ik het pakket ontvang ga ik eerst het ebook lezen “Hét Superfood Plan – Change & Get Started” en bekijk ik het voorbeeld van de eetplanner en verdiep me nog iets verder in de informatie.

Mijn bestelling arriveert!Superfood-verpakkingen

Het pakket arriveert binnen 2 dagen bij mij en controleer gelijk de inhoud van mijn bestelling. Alles zit erin, snel en goed bezorgd. Het ziet er netjes uit met een begeleidende brief erbij. Vaak wil je de bestelling volgende dag gelijk in huis hebben. Maar tijd om de informatie over Superfoods door te nemen is wel erg fijn heb ik gemerkt. Ik heb gekozen voor het Smoothie Pakket.

De pakketten

Het Superfood Plan heeft namelijk speciale pakketten samengesteld die zorgvuldig zijn samengesteld en allemaal een uniek doel hebben. Ik zal in het kort de verschillende pakketten beschrijven.

Basic Startpakket

BASIC pakket. Dit is een leuk gevarieerd pakket om kennis te maken en te starten met Hét Superfood Plan. Je krijgt 5 verschillende producten die je op alle momenten van de dag kunt gebruiken. In gerechten als ingrediënt, als snack tussendoor en meer. Lees meer over het Basis Pakket

Beauty Pakket

BEAUTY pakket. In het Beauty pakket van het Superfood Plan zitten 3 verschillende superfoods die gerelateerd zijn aan schoonheid en lichamelijke verzorging. Vitamines, antioxidanten en aminozuren is slechts een kleine greep uit het assortiment. Lees meer over het Beaty Pakket

Superfood Detox Pakket

DETOX pakket. In het Detox pakket van het Superfood Plan zitten 4 verschillende superfoods waarmee je een detoxkuur kunt starten om je lichaam te ontgiften met superfoods. Lees meer over het Detox Pakket

Superfood Snacks Pakket

SNACKS pakket. In het Snacks pakket van het Superfood Plan zitten 4 verschillende snacks. Eet je graag snacks maar voel je jezelf achteraf schuldig? Dan zijn Superfood Snacks echt iets voor jou.  Lees meer over het Snacks Pakket

Smoothie Pakket

SMOOTHIE pakket. Smoothies zijn erg populair en dus niet meer dan logisch dat ik het smoothie pakket had besteld. In het Smoothies pakket van het Superfood Plan zitten 5 verschillende ingrediënten waarmee je honderden lekkere superfood smoothies kunt bereiden. Naast de superfoods krijg je ook een stapel lekkere en eenvoudig te bereiden reepten. Het enige wat je moet doen is de producten in de  blender doen. Er zat gelijk ook een kortingscode bij waardoor ik na mijn pakket, na 3 weken in de klanten shop ook los alles met korting kon bestellen. pluspunt ! Lees meer over het Smoothie Pakket

De Superfoods

Overal kom je doosjes en potjes tegen, niet wetend of dit wel kwalitatief, biologisch en betrouwbaar is. Waar moet je beginnen? Ik zie dat je bij het Superfood Plan kwalitatieve producten hebt. Ook geven zijn een retour mogelijkheid waarbij je gewoon het pakket kan retourneren en je geld terugkrijgt ook nog eens op hun kosten!

De meeste Superfoods in winkels of webshop worden zo even verkocht, los en onduidelijk. Wat mij erg bevalt is de begeleiding om te beginnen met het gebruik van Super- & Rawfoods in je leven.Bigstock-quinoa-seed-grain-close-up-mac-53485546 resized Tot mijn verbazing vind ik alles lekker smaken, lekker om te mengen in mijn dagelijkse voeding of even een goji bes als snack tussendoor. Het is wel wat anders dan de snickers of koekjes die ik altijd at.

Maar je smaak verandert er ook nog eens door! Dit had ik niet verwacht. Het is wel minder zoet maar dit komt doordat het ook geen toevoegingen heeft met extra kunstmatige zoetstoffen. Het is puur natuur. Het fijne is dat je gewoon kunt avond eten en voornamelijk het probleem overdag kunt weghalen met gemak van gezonde producten en aanvullingen.

De meeste recepten zijn erg gemakkelijk te bereiden en voor mensen met een gezin biedt dit een uitkomst want iedereen kan mee eten. Zelfs ijs voor kinderen met Superfoods is mogelijk! Er zitten echt heel leuke recepten tussen en de porties zijn ruimschoots genoeg.

Waar kan je Hét Superfood Plan voor gebruiken

 • Verminderen van vermoeidheidEen opgeblazen gevoel na het eten verhelpen
 • Energie verhogen
 • Betere nachtrust
 • Acné verhelpen
 • Flatulentie of winderigheid
 • Hoofdpijn en/of migraine verminderen
 • Afvallen
 • Bloeddruk omlaag brengen
 • Aanslag op je tong wegkrijgen
 • Een beter, gezonder leven

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden die ze noemen. Ik zie een paar punten waar ik wel wat aan wil doen.

Online Begeleiding

Een aantal ochtenden krijg ik een email van mijn Superfood Plan coach met de punten waarop ik moet letten maar ook met tips over de bereiding van de producten. Het leuke van deze coach Mylene is dat je de maaltijd planner gewoon kunt volgen of meegaan in de coaching voor een deel. Het ligt vooral aan of je helemaal wil veranderen naar een leven met Superfoods of eerst rustig wilt beginnen en ervaren. Superfood-monitor De coaching die ik ontvang is duidelijk, goed en leuk om te lezen. Om te kijken of alles geautomatiseerd is heb ik een mail teruggestuurd met een aantal vragen, dit heb ik niet via de chat gedaan. Kreeg tot mijn verbazing binnen een uur een mail terug met uitgebreid antwoord op mijn vragen. Een pluspunt wederom!

Het E-book

De informatie in het e-book is uitgebreid en zeer makkelijk en leuk om te lezen. Voor iedereen begrijpelijk. Daarom vind ik ook dat zij waar maken wat ze zeggen. Kennis maken met Super- & Rawfoods wordt zo heel leuk en gemakkelijk gemaakt en is voor iedereen toegankelijk met een startpakket voor je eigen doelstelling.

3 weken verder

Dit is de laatste dag dat ik het startpakket kan gebruiken, ben er 3 weken mee bezig geweest en heb wel veel momenten de producten al in mijn leven toegepast. Gebruik je het minder vaak is het pakket goed voor 4 weken of misschien iets langer. Wat heb ik nou aan dit pakket gehad? Zie hieronder mijn algehele mening

Algehele Mening

Als je mijn review goed hebt gelezen dan kan je niet anders concluderen dat ik hier ontzettend positief over ben! Ik wist niet dat je zo leuk kon kennismaken met Super- & Rawfoods. Zeker leuk met een pakket en recepten + coaching er nog eens bij! De keuze van startpakketten is breed en je kan met korting daarna in de klanten shop van Superfood Plan los producten naar wens bij bestellen.

Daarnaast is het pakket voor 3 weken minimaal en dit vindt ik zeker in combinatie met de prijs goedkoop. Vooral omdat je er veel recepten, uitleg en een persoonlijke coach bij krijgt die je helpt de eerste weken en waar je direct terecht kan via chat of email met je vragen over Superfoods Bigstock-coconut-oil-and-fresh-coconut--61874987 resized

Zelf moet ik zeggen dat mijn energie en nachtrust vanwege druk en stress heel veel vooruit is gegaan. Tijdens het gebruik van de smoothie Superfoods ben ik zelfs nog wat afgevallen wat niet mijn doel was maar wel nodig, even 2,5 kilo meegepakt door een gezonde manier van leven! Je kunt duidelijk merken dat Hét Superfood Plan is ontwikkeld door specialisten in de gezondheidswereld die een visie hebben om mensen te helpen met een gezond leven met biologische voeding.

Change & Get Started vind ik dan ook wel goed passen bij hun als leus. De producten zijn erg goed en kwalitatief en het feit dat je Superfoods vanuit huis kunt volgen met coaching erbij maakt het erg makkelijk en flexibel. Bij vetvrij.com hebben we meer aanbieders van Superfoods bekeken maar dit Superfood Plan is toch echt iets wat anders is en uitgebreider, Hét Superfood Plan staat dan ook echter in mijn ogen als Superfood aanbieder op 1.

Mocht je eraan zitten te denken om ook te starten met Hét Superfood Plan en te beginnen met 1 van jouw doelstellingen? Afvallen, gezond eten, gezond snacken of een mooiere huid? Heb dan nog een leuk nieuwtje voor je. Omdat Hét Superfood Plan door haar klanten is gekozen als de beste aanbieder van Super- & Rawfoods, hebben ze een tijdelijke kortingsactie opgezet. 50-procent-korting

Start vandaag nog met Hét Superfood Plan met maar liefst 50% korting.

 

Doe er je voordeel mee! Groetjes,

Natascha

RECENSIES OVERZICHT
Het Supefood Plan
Persoonlijke Dieet ErvaringKrachttraining Oefeningen voor Thuis
Eenvoudig AfvallenGreensweet-stevia chocoladerepen
superfood-plan-reviewIk wist niet dat je zo leuk kon kennismaken met Super- & Rawfoods. Zeker leuk met een pakket en recepten + coaching er nog eens bij! De keuze van startpakketten is breed en je kan met korting daarna in de klanten shop van Superfood Plan los producten naar wens bij bestellen.

4 Reacties

 1. Hallo Margaret,

  Voor een beter immuum systeem kan je Camu Camu halen, Hennepzaad, Cocos olie, Spirulina en/of Chlorella:)

 2. ik heb een vraag over superfood
  welk superfood kan je gebruiken als je veel last hebt van ontstekingen
  en hoe moet je dat dan opbouwen , want als je teveel in 1 x gebruikt kun je ziek worden .
  alvast bedankt voor het antwoord .
  met vriendelijke groet margaret

  • Via Superfood Plan heb ik 50 recepten bij me pakket gekregen. Die zou je kunnen aanschaffen?

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in