Supermarkt gespecialiseerd in diëten – Enquête

Deze enquête is afgesloten. Binnenkort volgt het resultaat via deze site. Iedereen hartelijk bedankt voor de deelname.

Bekijk de resultaten van deze enquête

Wie kent het niet? Je volgt een dieet, gaat met volle moed naar de supermarkt en toch wordt je verleidt door die lekkere snacks. Óf je moet verplicht een dieet volgen, hebt het lijstje van de dokter/diëtist bij je, maar eenmaal in de supermarkt kun je de meeste producten nergens vinden.

Om het diëten te vergemakkelijken, is daarom het idee ontstaan om een supermarkt gespecialiseerd in diëten op te richten. Hierbij moet je denken aan verschillende schappen met producten voor bepaalde diëten; hierbij kan gedacht worden aan afvaldiëten en aan gedwongen diëten, zoals een Glutenvrij dieet. Met de supermarkt hoop ik de mensen die op dieet zijn te kunnen ondersteunen en het diëten te vergemakkelijken.

Om de haalbaarheid van dit idee te meten, wil ik jullie vragen om een enquête in te vullen. Hierin kunnen jullie aangeven of jullie behoefte hebben aan zijn supermarkt en welke diëten naar jullie mening in de schappen opgenomen zouden moeten worden.

Onder de deelnemers van de enquête wordt een keukenweegschaal verloot!

ingezonden door Anne Marije

7 Reacties

 1. Hallo allemaal ik kwam direct op de pagina en heb deze natuurlijk ingevuld, ben eens benieuwd
  Groetjes en voetjes conny

 2. hoi ook ik wou de enquette invullen maar er is een fout melding ik denk niet dat we het voorelkaar krijgen een vetvrije supermarkt

 3. Hoi, ik wou dus ook de enquette invullen maar krijg ook een foutmelding. Fijn dat je er melding van hebt gemaakt, Snabbeltje!

  Het lijkt mij een strak plan zo’n supermarkt, maar waar ik wél bang voor ben dat de producten knetterduur zullen worden… We zullen zien in de toekomst.

 4. Haha….ja ik ook steeds proberen…..maar heb al een emailtje naar de redactie gedaan…dus zal vast wel verholpen worden..

 5. hoi,

  wilde meedoen aan de enquete maar kom steeds op een verkeerde pagina terecht.

  Het is net of dat ik met mijn lijstje in de supermarkt sta maar niets kan vinden!! (l)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in