Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Supermarkt gespecialiseerd in diëten – Enquête

Supermarkt gespecialiseerd in diëten – Enquête

7
Supermarkt gespecialiseerd in diëten – Enquête

Deze enquête is afgesloten. Binnenkort volgt het resultaat via deze site. Iedereen hartelijk bedankt voor de deelname.

Bekijk de resultaten van deze enquête

Wie kent het niet? Je volgt een dieet, gaat met volle moed naar de supermarkt en toch wordt je verleidt door die lekkere snacks. Óf je moet verplicht een dieet volgen, hebt het lijstje van de dokter/diëtist bij je, maar eenmaal in de supermarkt kun je de meeste producten nergens vinden.

Om het diëten te vergemakkelijken, is daarom het idee ontstaan om een supermarkt gespecialiseerd in diëten op te richten. Hierbij moet je denken aan verschillende schappen met producten voor bepaalde diëten; hierbij kan gedacht worden aan afvaldiëten en aan gedwongen diëten, zoals een Glutenvrij dieet. Met de supermarkt hoop ik de mensen die op dieet zijn te kunnen ondersteunen en het diëten te vergemakkelijken.

Om de haalbaarheid van dit idee te meten, wil ik jullie vragen om een enquête in te vullen. Hierin kunnen jullie aangeven of jullie behoefte hebben aan zijn supermarkt en welke diëten naar jullie mening in de schappen opgenomen zouden moeten worden.

Onder de deelnemers van de enquête wordt een keukenweegschaal verloot!

ingezonden door Anne Marije

Vorig artikel Het SC Dieet of het Specifieke Koolhydraten Dieet
Volgend artikel Stop veroudering
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

7 REACTIES

 1. Hallo allemaal ik kwam direct op de pagina en heb deze natuurlijk ingevuld, ben eens benieuwd
  Groetjes en voetjes conny

 2. hoi ook ik wou de enquette invullen maar er is een fout melding ik denk niet dat we het voorelkaar krijgen een vetvrije supermarkt

 3. Hoi, ik wou dus ook de enquette invullen maar krijg ook een foutmelding. Fijn dat je er melding van hebt gemaakt, Snabbeltje!

  Het lijkt mij een strak plan zo’n supermarkt, maar waar ik wél bang voor ben dat de producten knetterduur zullen worden… We zullen zien in de toekomst.

 4. Haha….ja ik ook steeds proberen…..maar heb al een emailtje naar de redactie gedaan…dus zal vast wel verholpen worden..

 5. hoi,

  wilde meedoen aan de enquete maar kom steeds op een verkeerde pagina terecht.

  Het is net of dat ik met mijn lijstje in de supermarkt sta maar niets kan vinden!! (l)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987