Supernaturals Bio Superfoods

De opkomst van Superfood is niet meer te stoppen. De webshops schieten als paddenstoelen uit de grond Tijdens deze review wil ik een van deze shops onder de loep namen, het gaat om Supernaturals.

Superfood.nl is al jaren een leverancier van natuurlijke producten voor een bewuste én gezonde levensstijl. Voor zowel uiterlijke verzorging als voor de interne verzorging van lichaam en geest bieden zij een uitgebreid assortiment. Relatief onbekende producten uit verschillende landen, met een rijke culturele historie en interessante, werkzame eigenschappen.

superfoods

Het assortiment van Superfood.nl bestaat onder andere uit Arganolie uit Marokko, boordevol vitamine E en antioxidanten. Een weldaad voor huid én haar. De natuurlijke ingrediënten verzorgen de onrustige huid en gaan huidveroudering tegen. Naast deze (h)eerlijke olie, verwerkt in verschillende producten, vindt u ook Emu olie, Nigella olie en Jamaicaanse Wonderolie op Supernaturals.nl. Ieder met eigen bijzondere eigenschappen, ieder even natuurlijk en verrassend fijn. Later zal ik meer vertellen over Arganolie uit Marokko.

Ga jij voor Superfoods?

Ben jij overtuigd van de kracht van superfoods? Vertel dan wat jouw favoriete superfood is en waarom. Onder de inzendingen verloten we een supperfood pakket ter waarde van 49,95 euro

Natuurlijke Ingrediënten

De actieve eigenschappen zitten verborgen in de natuurlijke ingrediënten van de producten en worden vaak al eeuwenlang gebruikt door de lokale bevolkingen. Supernaturals sluit zich graag bij deze bevolkingen aan en gelooft dat een gezond lichaam en gezonde geest voor een groot deel bepaald wordt door de voedingsstoffen die men binnenkrijgt. Vooral in deze drukke tijd, is extra zorg voor lichaam en geest geen overbodige luxe!

Biologische Superfoods

Ook biologische Superfoods ontbreken niet in de webshop. Algen, supergreens, superfruits, superherbs en zaden zijn maar enkele voorbeelden van deze biologische weldoeners. Deze biologische Superfoods zijn de meest voedzame voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde en leveren dus volop energie. De resultaten zijn wonderlijk. Natuurlijke Superfoods laten je weer vol energie stralen! Zo zijn Goji bessen echte kleine krachtpatsers, die je conditie en weerstand verbeteren. Daarnaast smaken ze ook nog eens heerlijk in bijvoorbeeld je yoghurt!

Gratis Superfood Receptenboek

In samenwerking met Het Superfood Plan mogen we 100 Superfood Receptenboeken weggeven. Dit receptenboek staat boordevol lekkere superfood recepten. Wil je ook gratis kennismaken met superfood? Bestel vandaag nog jouw gratis superfood receptenboek

Diervriendelijk Geproduceerd

Supernaturals heeft als doel natuurlijke producten te leveren en hierbij niet voorbij te gaan aan de natuur én de mens. De producten worden enkel op mens- en diervriendelijke wijze geproduceerd. De juiste, natuurlijke voedingsstoffen kunnen ervoor zorgen dat je je mentaal sterker, fitter én energieker voelt. Geef je lichaam en geest op een eerlijke manier een boost met natuurlijke, biologische voeding! Voor meer informatie bezoek je de website van Superfood.nl.

Gezondheidsgeheimen

Supernaturals heeft een webshop voor natuurlijke producten met een traditionele achtergrond. De verzorgingsproducten en superfoods hebben een rijke historie in andere culturen, maar zijn meestal nog niet zo bekend in Nederland. Supernaturals vindt het erg leuk om juist díe verborgen gezondheidsgeheimen te vinden en aan te bieden in onze webwinkels.

Superfood en Hardlopen

Op dit moment zijn de echte hardlopers Marokkaanse Arganolie, Australische Emoe olie, Egyptische Nigella olie en een uitgebreide collectie superfoods. Eerlijke, natuurlijke en pure producten staat bij Supernaturals hoog in het vaandel maar het is ook belangrijk om een positieve bijdrage te leveren. Bijvoorbeeld met Marokkaanse arganolie die wordt geproduceerd door kleine coöperaties geleid door Marokkaanse vrouwen en is voorzien van een ECO certificaat.

2 Reacties

  1. In de wereld van tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om een gezonde levensstijl te hanteren. De mens word zich bewuster van bepaalde bewerkingsmethodes van voedingsmiddelen welke tegen de natuur van de mens ingaan, zoals bijvoorbeeld genetisch gemanipuleerde soja, pesticiden op groenten en fruit, vlees dat ingespoten is met fosfaten, etc. Ook wordt men bewuster van glutenintolerantie en het schadelijke effect van geraffineerde suikers.
    Het lichaam veroudert als gevolg van schadelijke vrije radicalen. Deze vrije radicalen komen tegenwoordig zelfs voor in de buitenlucht, denk maar aan uitlaatgassen. Maar ook roken, stress, verkeerde voeding en veel blootstaan aan de zon zijn bronnen van schadelijke vrije radicalen. Superfoods dragen bij aan een gezonde levensstijl, door hun hoge gehalte aan antioxidanten, vitaminen, mineralen en nutriënten. Ook zijn sommige biologische superfoods zoals lucuma en mesquite een zeer goede zoetvervanger voor geraffineerde suikers.

  2. hoi hoi

    Mijn favoriete superfood is maca! Je krijgt er super veel energie van en je libido stijgt ook,dat is mooi meegenomen haha.

    groetjes Ilse

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in