SuperSmoker Blue

Na de standaard SuperSmoker is er nu blauwe variant. smokerblue

De SuperSmoker Blue is een verbeterde versie van de SuperSmoker Ultimo. We luisteren graag naar onze klant en hebben met de nieuwe SuperSmoker Blue dan ook een nog beter product voor u!

Voor u alle voordelen op een rij:

De nieuw SuperSmoker Blue inhaleert veel makkelijk dan de Ultimo en met de nieuwe ‘Blue’ kost het u geen moeite meer om ‘rook’ te produceren.

Minder handelingen en daarom makkelijker en sneller in gebruik!

Met de SuperSmoker Blue heeft u minder handelingen dan bij de Ultimo! Bij aanschaf wordt nog duidelijker aangegeven hoe u de SuperSmoker het beste kan gebruiken en u hoeft de batterij nog maar drie uur op te laden voor gebruik.

SuperSmoker Blue is qua formaat net iets kleiner dan de SuperSmoker Ultimo. Hierdoor ligt SuperSmoker Blue beter in de hand en is deze minder zwaar.

SuperSmoker Blue heeft een blauw led-lichtje bij inhalering . Zo is er geen vergissingen meer mogelijk tussen de elektronische sigaret en een echte sigaret.

SuperSmoker Blue heeft vier nieuwe smaken. Normaal, Light, Zero en Menthol! Alle vier de smaken hebben hun eigen kleur en zijn daarmee ook goed herkenbaar in hun nieuwe verpakking.

SuperSmoker Blue is uiteraard in een nieuw jasje gestoken. Met de nieuwe verpakkingen is SuperSmoker Blue nog beter herkenbaar in de winkels.

SuperSmoker is onder andere verkrijgbaar bij Primera kantoorboekhandels.

1 reactie

 1. Hoi.

  Graag zou ik willen weten of ik deze sigaret kan bestellen.
  Misschien online?
  Hoor het graag van u.
  Of anders in een winkel maar welke.

  Groetjes Cobie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in