Supersmoker

Is supermoker de oplossing om de longen van de bijna 5 miljoen Nederlandse rokers niet meer bloot te stellen aan teer en andere schadelijke stoffen die in een sigaret aanwezig zijn?

Als je aan de nederlandse regering ligt niet. OP allerlei manieren probeert het kabinet er nu een draai aan te geven dat de Supersmoker voorlopig maar uit de handel moet worden gehaald. Volgens hen valt de de Supersmoker onder de noemer “medicijnen”. Dit laatste bestrijdt de fabrikant daar het geen middel is om van het roken af te komen, (staat ook op de verpakking vermeld) maar is het een vrijwel schadeloos alternatief voor de traditionele peuk.

Wat is de supersmoker precies?

SuperSmoker is een alternatieve sigaret die lijkt op een echte sigaret, smaakt als een echte sigaret en dampt als een echte sigaret. Hij is voorzien van een verwisselbare sigaretfilter. SuperSmoker bevat geen tabak. Het nicotinegehalte is vele malen lager dan een klassieke sigaret. Geen vuur, geen verbranding, geen teer, geen echte rook, geen kankerverwekkende stoffen (bij tabaksverbranding ong. 40 schadelijke stoffen), geen asbakken, geen peuken, geen vieze geurtjes en geen luchtvervuiling (geen CO²).

wat vinden de rokers van de supersmoker?

De eerste reacties van de meeste rokers die het uitgeprobeerd hebben zijn over het algemeen positief. Met name het feit dat de smaak redelijk overeenkomt met die van een echte sigaret en het grote voordeel dat de grootste (schadelijke) rotzooi van een peuk, teer, er niet inzit.

Heb jij ervaring met de supersmoker? laat het dan hieronder weten. Bedankt voor je reactie!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in