Superverbrander 30 dagen Methode

Met de komst van de E-Readers zien we ook steeds meer E-Boeken verschijnen. Een E-Book is een Electronisch Boek wat ook wel een Digitaal Boek wordt genoemd. De inhoud van deze boeken wordt niet op papier gedrukt maar je kunt het boek al PDF of EPUB bestand downloaden. Daarna kun je de boeken op je computer of een E-Reader lezen of eventueel printen. Ook boeken over dieet, voeding en gezondheid zijn steeds beter vertegenwoordigd in de lijst van Digitale Boeken. Zo kennen we onder andere het Dunkan Dieet en het Mentale Dieet Plan.

Een nieuwkomer in de lijst van diëten is de Superverbrander Methode. Dit dieet bestaat uit een 4 fasen programma wat we ook kennen van eiwitdiëten zoals Prodimed. Met behulp van deze 4 fasen is het mogelijk om af te rekenen met de oorzaak van overtollige kilo’s en overtollig lichaamsvet. Wil je het Superverbrander Dieet downloaden, klik dan op deze link.

Gratis kennis maken met de Superverbrander Methode

Als je eerst kennis wil maken met de superverbrander methode maak dan gebruik van de unieke mogelijkheid en Download dan het gratis receptenboek. Met behulp van de tips en 20 recepten uit dit E-Book kun je 3 kilo afvallen in 7 dagen. En dat helemaal voor niets!

Vul dit aanvraagformulier in en ontvang een Gratis E-Book met 20 gezonde recepten van het Superverbrander Dieet.

Superverbrander Receptenboek

In het receptenboek staan 120 kant-en-klare recepten waaruit jij kunt kiezen om op een verantwoorde, gezonde manier af te vallen. In dit unieke receptenboek kun je het volgende lezen

Inhoud Superverbrander Receptenboek

 • Totaal 120 recepten
 • 30 Dagen lang, 4 recepten per dag
 • Recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten
 • Vegetarische recepten
 • Omelet recepten
 • Vlees en gevogelte recepten
 • Groene smoothies recepten (gezonde energie boosters!)
 • Maaltijdsalades (met gevogelte, vis en vegetarisch)

Gezonde Lifestyle receptenboek

Speciaal voor het Koolhydraatarme Diëten zoals dr. Frank, GOK en Atkins hebben Inge en Yvon het receptenboek ‘Gezonde Lifestyle‘ geschreven

met lekkere en gezonde MDP proof recepten. Dit receptenboek bevat onder andere:

 • 15 Ontbijten
 • 15 Lunches
 • 15 Snacks
 • 15 Avondmaaltijden

Online Gezonde Video’s

Naast het receptenboek is er speciaal voor de Superverbrander Methode een serie van 20 online video’s van 30 – 60 minuten per video waarin je onder andere het volgende kunt leren:

 • Wat de redenen zijn waarom de meeste mensen niet kunnen afvallen
 • Hoe het kan dat de meeste mensen falen in het maken van een een verandering in hun levenswijze
 • Hoe je motivatie kunt vinden om het vol te houden

Hormoon Management

Tot slot zijn er een tweetal boeken om je orde op zaken te stellen in je hormoonhuishouding. Als je deze hormonen niet in balans gaat brengen is het onmogelijk om af te vallen. Het is de reden waarom veel mensen van alles doen om af te vallen, zonder resultaat. Door jezelf te verdiepen in je hormoonhuishouding kun je de volgende dingen bereiken:

 • Je omgang met stress te verbeteren
 • Je koolhydraat-tolerantie te vergroten
 • Blijvend je stofwisseling te verhogen
 • Je schildklier weer beter in balans te brengen
 • Je slaap te verbeteren
 • Je immuunsysteem te verbeteren

9 Reacties

 1. Ik ben 74 jr. en altijd te zwaar geweest. Ben dus dikwijls op dieet geweest. Jo-jo! Het is inderdaad zo bij spanning neemt overgewicht toe. Resultaat diabetes 2. Toch heb ik sterk het gevoel dat ik er meer dan nu aan kan doen. Vindt u het verantwoord om het superverbrandingssysteem te doen?. gr. Hanny

 2. Alles dat Jesse van der Velde verteld berust op wetenschappelijke bevindingen. Ook de auriculo ( ooracupunctuur) werkt met het hormoonpunt in geval van gewichtsvermindering door de hormoonhuishouding in balans te brengen. Ik sta versteld hoe alles zo mooi verwoord is en duidelijk gemaakt wordt.
  Zeker een aanrader definitief afstand te kunnen nemen van overgewicht. Volg de richtlijnen van de superverbrander en je zult versteld staan.

 3. EH Hakvoort, in antwoord op je vraag over de stoelgang: het is een veelvoorkomend probleem bij mensen die aan het lijnen zijn, dat ze slecht naar de wc kunnen. De oorzaken zijn divers (bijvoorbeeld gebrek aan vezels, aan water, aan vet en/of aan beweging) en door daar wat aan te doen, gaat het probleem meestal binnen enkele weken over. Als het daarmee niet lukt, ga dan géén laxeermiddelen gebruiken op eigen houtje, maar ga naar je huisarts voor advies.

  Meer informatie over lijnen en stoelgang vind je hier.

  Veel succes!

 4. ik heb het programa gedaan heb de dukan boeken gekocht en ook via mail krijg ik tips. in het begin is het echt aanpassen maar ik voel me niet slecht. ben de eerste week 4 kilo afgevallen maar dan beetje gezondigd maar deze week terug begonnen en het is er al terug af. heb geen probleem met de stoelgang maar ik neem voor een bepaalde ziekte die ik heb alle dagen magnesium , misschien ligt het daaraan. ik heb ook spastische darmen en die zijn nu heel rustig . het is organiseren en zien dat je alles in huis hebt maar het gaat goed, hopelijk kan ik het zo volhouden , ik wens iedereen goede moed.
  GROETJES JANOOKE

 5. Een heerlijke manier om af te vallen. Ik most eerlijk bekennen dat het tijdens de wintermaanden niet zo meevalt, ik ben drie kilo aangekomen omdat ik mezelf Niet kan beheersen tijdens sint en kerstdagen Maar vanaf januari ga ik weer streng zijn voor mezelf en lekker aan de slag met dit programma

  Ellen

 6. Mijn Probleem is mijn stoelgang, ik zou graag wat afvallen,
  Ik weeg nu 73 kilo en ben niet zo groot van stuk,158.
  Wat raad u mij aan, welk dieet zou het beste voor mij zijn. ?

 7. Ik las in de Flair of Viva een stuk over het Superverbrander Dieet, het sprak me aan en via google kwam ik hier terecht. Zijn er al meiden (of mannen) die ervaring hebben met dit dieet?

  Melissa

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in