Supp24 Fatburner Review en Ervaringen

Fatburners zijn allerlei soorten en maten, maar meestal moet je zelf een poeder mixen of capsules innemen. De Supp24 Fatburner is anders. Het is een shot dat in een klein plastic flesje komt. Is dit een nieuw, innovatief product of oude wijn in nieuwe zakken?

Wat is Supp24 Fatburner?

De Supp24 is een fatburner die geleverd wordt in een klein flaconnetje van 60 milliliter. Eenmaal per dag neem je een shot. Je kunt dit het beste doen bij het ontbijt of vlak voor een workout.

In de fatburner vind je tien verschillende werkzame stoffen. Uiteraard zit er cafeïne in de fatburner, maar ook taurine, guarana, groene thee, BCAAs en L-carnitine. Als laatste zitten er B-vitaminen en vitamine C in het drankje.

Volgens de fabrikant zie je zichtbaar resultaat op het moment dat je de Supp24 gebruikt in combinatie met andere aanpassingen, zoals het drinken van voldoende water en het eten van gevarieerde voeding.

SUPP24-Fatburner-veggies-vetverbranden
SUPP24-Fatburner-veggies-vetverbranden

Voor wie is de Supp24 Fatburner geschikt?

Er zit een behoorlijke hoeveelheid cafeïne in Supp24 Fatburner. Om deze reden moet je voorzichtig zijn als je op andere manieren ook cafeïne binnenkrijgt, bijvoorbeeld uit koffie. Daarnaast is er een reeks aandoeningen waarbij het niet verstandig is om dit product te gebruiken, bijvoorbeeld als je diabetes hebt, hart- en vaatziekten of problemen met de schildklier.

Supp24 Fatburner Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Supp24 Fatburner zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Supp24 Fatburner graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Hoe effectief is Supp24 Fatburner?

Een van de belangrijkste ingrediënten in Supp24 en andere fatburners is cafeïne. Uit onderzoek blijkt dat cafeïne wel kan helpen bij gewichtsverlies, maar dit effect is tijdelijk (bron). Guarana heeft een soortgelijk effect. Taurine heeft mogelijk wel een positief effect op de langere termijn (bron), maar de belangrijkste werking is niet dat je vet verbrandt, maar dat je het lichaam beschermt tegen ontstekingen.

De andere ingrediënten die de moeite van het onderzoeken waard zijn, zijn BCAAs en L-carnitine. Deze laatste stof heeft geen enkel effect op het gewichtsverlies (bron). Ook voor BCAAs (vertakte keten aminozuren in het Nederlands) is geen enkel bewijs dat het helpt om de gezondheid te verbeteren. Het laatste ingrediënt zijn de vitaminen. Als je een gezond en gevarieerd dieet volgt, dan krijg je deze vitamines voldoende binnen.

Samenvattend kan het gebruik van de Supp24 fatburner een korte boost geven aan een dieet dat je toch al van plan was om te volgen. Na verloop van tijd verdwijnt het effect. Dit is niet alleen zo bij dit product, maar ook bij andere fatburners. De Supp24 fatburner is dus niet onderscheidend van andere producten, ondanks dat het in kekke flacons komt.

Wat kost Supp24 Fatburner?

Je kunt een voorraad voor iets meer dan een maand kopen. Je koopt dan 36 flacons voor €90. Als je meer flacons afneemt, krijg je geen extra korting. Een portie kost dus €2.50. Dit maakt het een relatief duur product als je het langere tijd wilt gebruiken.

Voordelen

Het drankje is een oplossing als je niet goed overweg kunt met capsules. Je kunt het drankje in een keer opdrinken zonder dat je iets groots hoeft door te slikken.

Nadelen

Het is een groot nadeel dat dit product in plastic flacons komt die niet goed herbruikbaar zijn. Alleen dit is al een goede reden om deze fatburner links te laten liggen. Je creëert een hoop onnodig afval.

Conclusie

De Supp24 is schreeuwend duur. Je betaalt €2.50 per portie en dit is veel meer dan bij vergelijkbare producten op basis van capsules of poeders. Een tweede grote nadeel aan dit product is dat het niet milieuvriendelijk is. Het product komt in plastic flacons die niet goed te recyclen zijn.

Het belangrijkste is natuurlijk de effectiviteit. Helaas is het product niet effectiever dan vergelijkbare producten. Integendeel, het is een doodnormale dertien in een dozijn fatburner. Er is eigenlijk geen goede reden te bedenken om dit product te gebruiken.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGoede Voeding voor Kinderen
Volgend artikelKoolhydraatarm afvallen Review en Ervaringen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in