Supp24 skin Collagen Review en Ervaringen

Collageen is een van de belangrijkste bestanddelen van onze huid. Helaas neemt de hoeveelheid collageen in ons lichaam langzaam af. Gelukkig zijn er supplementen zoals Supp24 Skin Collagen die je kunt innemen om je huid gezonder te maken. Werkt dit product goed en is het beter dan andere producten?

Wat is Supp24 Skin Collagen?

Supp24 Skin Collagen is een drankje met daarin 10 gram collageen, hyaluronzuur en een aantal verschillende vitaminen en mineralen. De collageen in Supp24 Skin Collagen is afkomstig van vissen.

Er zijn veel verschillende producten op basis van collageen op de markt. Meestal zijn deze producten op basis van poeder. Supp24 heeft alle ingrediënten in een flacon gestopt. Een flacon is 60 ml groot. In het begin neem je eenmaal per dag een flacon. Later bouw je de dosering desgewenst iets af en neem je een onderhoudsdosering, bijvoorbeeld drie flacons per week.

skin-collagen-supplement-supp24
skin-collagen-supplement-supp24

Voor wie is Supp24 geschikt?

Volgens de fabrikant is het middel niet geschikt voor kinderen, vrouwen die borstvoeding geven en zwangere vrouwen. Als je ziek bent of medicijnen gebruikt, doe je er verstandig aan om eerst contact op te nemen met een arts.

Supp24 skin collagen Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Supp24 skin collagen zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Supp24 skin collagen graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Hoe effectief is Supp24?

Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van collageen op de huid. Het is aangetoond dat collageen helpt om rimpels tegen te gaan (bron). De collageen is afkomstig van vissen en dit is de vorm van collageen die het meest lijkt op menselijk collageen. Ook wordt deze vorm goed opgenomen door het menselijk lichaam (bron).

Nog beter nieuws is dat de toegevoegde vitamine C in Supp24 Skin Collagen helpt om de collageen-eiwitten in je lichaam aan te maken (bron). Ook al bevat het drankje collageen, dit wordt in je lichaam eerst afgebroken en dan weer in elkaar gezet.

De werking van vitamine C op de aanmaak van collageen is echter algemeen bekend. De meeste collageensupplementen bevatten dan ook vitamine C.

Een ander ingrediënt is hyaluronzuur. Ook deze stof speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van de huid en in het bijzonder bij het vochtig houden van huid. Het grootste gedeelte van het hyaluronzuur dat je inneemt, verlaat het lichaam via de uitgeademde lucht (bron).

De dosering van Supp24 Skin Collagen is flink. Dat gezegd hebbende kun je in veel gevallen ook zelf de dosering van andere collageenproducten verhogen als je dat graag wilt. Het kan best zijn dat de dosering van Supp24 Skin Collagen een beetje overkill is, want in veel studies ligt de dosering zo rond de 2.5-5 gram.

Wat kost Supp24?

Supp24 kost €3 per dosering. Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten, maar dan krijg je slechts een beperkt voordeel. Aangezien je in de meeste situaties 1 dosering per dag moet nemen, liggen je dagelijkse kosten dus op €3. Dit is behoorlijk duur als je het vergelijkt met vergelijkbare producten, waar je meestal voor minder dan een €1 wel je dagelijkse dosis hebt.

Voordelen

Op zich zit het product qua samenstelling wel goed in elkaar, al had de hyaluronzuur niet gehoeven. Dit voegt niets toe aan het product.

Nadelen

Ja, is het nu echt nodig om iedere dag een flesje met een drankje te pakken en dit flesje vervolgens weg te gooien. De flesjes zijn ook niet goed te hergebruiken.

Conclusie

Qua samenstelling is Supp24 Skin Collagen echt niet zo slecht. Het innemen van collageen helpt om rimpels tegen te gaan. De collageen is afkomstig van vissen en er zit vitamine C in. Er zijn echt niet veel producten die dat hebben. Het product is alleen veel te duur en wordt geleverd in milieuvervuilende flesjes. Wil je graag een goedkoper alternatief, probeer dan eens de collageen van Mardanti.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMultislim Review en Ervaringen
Volgend artikelKeto Plus Review en Ervaringen

3 Reacties

  1. Vrouw 62 jaar, altijd bezig met zo mooi en gezond ouder worden op een natuurlijke manier. De huid is de laatste jaren minder elastisch geworden ondanks goede crèmes en schoonheidsbehandelingen en gezonde voeding . Ben enorm geïnteresseerd in het product. Dus schrijf ik me graag in voor een testpakket

  2. Ik zou dit product heel graag willen testen! Ik ga nu richting 40 en de eerste lijntjes beginnen nu wel echt zichtbaar te worden. Ik hoop dat dit product werkt en zou het dan ook graag proberen.

  3. Vrouw in de overgang, 49 jaar, kilo’s komen er op en huid wordt minder stevig. Omdat het een dure aanschaf is, is het fijn dit product eerst uit te kunnen proberen om te testen of het daadwerkelijk doet wat het beloofd. Stuur maar toe dat testpakket! ????

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in