Supradyn Weight Smart

2
Supradyn Weight Smart
color pills and tablet, the medical means

Gebruik je wel eens afslankproducten? De Supradyn producten van moedermaatschappij Bayer HealthCare zijn al jaren

een vertrouwd gezicht bij drogist en apotheek. Zo kennen we Supradyn® Energy,  Supradyn® Vital 50+ en Supradyn® Complex Forte. Nieuw in het assortiment van Bayer is het product Supradyn® WeightSmart. Deze afslankpil bevordert je stofwisseling.

Ervaring met Supradyn® WeightSmart Afslankcapsules

Heb jij ervaring met Supradyn® WeightSmart? Laat dan hier jouw reactie achter of lees hier de ervaringen van andere gebruikers. Alle reacties zijn welkom, een reactie mag dus ook kritisch zijn.

Supradyn® WeightSmart met groene thee extract EGCG

Supradyn® WeightSmart is een voedingssupplement dat voorziet in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen en specifiek in de verhoogde behoefte om de langzamere stofwisseling te bevorderen voor een gezond gewicht. Het helpt je dus om af te vallen. De basis van het product bestaat uit EGCG groene thee extract. Dit kennen we onder andere van van Bio-T CLA en Teacare® Vcaps®

Vorig artikel Wii My Fitness Coach – Fit en Gezond
Volgend artikel Receptenboek: Gezonde Lifestyle, Fit in 90 dagen
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

2 REACTIES

  1. Supradyn weightsmart werkte goed voor mij. Icm sporten 15 kg afgevallen. Sinds Supradyn het van de markt heeft gehaald zijn de 15 kg weer terug. Weet iemand of het nog te koop is? Of een vergelijkbaar product?

    Gr. Cor

  2. Mijn dochter van 18 wordt ontzettend misselijk na het innemen van Supradyn Weightsmart. Ze moet zelfs ook ook overgeven. Het duurde even voordat we door hadden dat het aan Supradyn Weightsmart ligt. Heeft iemand anders deze ervaringen ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987