Home Lifestyle Sweet Dreams Review

Sweet Dreams Review

Minder focus op je werk. Een slechter humeur. Een grotere kans op hart- en vaatziekten. Huidveroudering. Het is zo maar een greep uit de gevolgen van een slechte nachtrust. Een nieuw middel, Sweet Dreams, belooft iets te doen tegen slaapproblemen. Helpt dit middel echt om je nachtrust te verbeteren?

mardanti sweet dreams kopen

Wat is Sweet Dreams?

Mardanti Sweet Dreams is een drankje dat je ‘s avonds voor het slapen gaan inneemt. Het drankje bevat verschillende natuurlijke ingrediënten die helpen om de slaap te bevorderen. Denk hierbij aan plantenextracten als withania somnifera en eschscholzia en de natuurlijke stof melatonine. Het middel is niet alleen geschikt voor mensen die slaapproblemen hebben, je kunt het ook uitstekend gebruiken als je last hebt van een jetlag.

Testpersonen Gezocht Sweet Dreams

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Sweet Dreams zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Sweet Dreams graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 28 plaatsen beschikbaar

Een flesje Mardanti Sweet Dreams bevat 240 ml. Een half uur voor het slapen neem je een dosering van 20ml met de meegeleverde maatdop. Met een flesje Mardanti Sweet Dreams kun je dus 12 dagen vooruit. Het is wel van belang dat je Mardanti Sweet Dreams gebruikt vlak voor het slapen gaan. Als je het drankje middenin in de nacht inneemt, verstoor je je dag- en nachtritme.

Miljoenen mensen in Nederland hebben last van een vorm van slaaptekort. De gevolgen hiervan zijn groot. Je bent de volgende dag minder geconcentreerd, maakt sneller fouten en je bent eerder boos. Ook op de langere termijn zijn er allerlei gevolgen van te weinig nachtrust, zoals een grotere kans op hart- en vaatziekten. Mardanti Sweet Dreams is een nieuw en innovatief middel dat iets belooft te doen tegen slapeloze nachten. Je kunt het middel niet alleen gebruiken als je slaapproblemen hebt, het helpt ook tegen een jetlag.

Wat is Sweet Dreams?

Mardanti Sweet Dreams is een drankje dat je ‘s avonds voor het slapen gaan inneemt. Het bevat vier ingrediënten die ervoor zorgen dat je rustig en ontspannen in slaap valt. Deze ingrediënten zijn melatonine, withania somnifera, griffonia en eschscholzia.

Voor een optimaal effect neem je ‘s avonds, ongeveer een halfuur voor het slapengaan, een maatdop van 20ml van het middel. Je doet er verstandig om het middel niet op andere tijden in te nemen, omdat de kans bestaat dat je dan je dag- en nachtritme verder verstoort. Als je Mardanti Sweet Dreams hebt ingenomen merk je na een half uur dat je heerlijk ontspannen wordt. Je valt vervolgens snel in slaap.

Voor wie is Sweet Dreams geschikt?

Mardanti Sweet Dreams is geschikt voor de meeste mensen die last hebben van slaapproblemen. Voor kinderen onder de 12 jaar kun je beter een andere oplossing zoeken als zij niet zo goed kunnen slapen. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen Mardanti Sweet Dreams beter ook niet gebruik. Tot slot wordt het gebruik van Mardanti Sweet Dreams afgeraden als je medicijnen gebruikt die invloed hebben op de stofwisseling in de hersenen. Denk hierbij aan antidepressiva of kalmeringsmiddelen.

Is Sweet Dreams effectief?

Mardanti Sweet Dreams bevat een interessante combinatie van natuurlijke ingrediënten. Om deze reden waren wij erg nieuwsgierig naar de effectiviteit van het drankje. We hebben gekeken wat er in de wetenschap te vinden is over de verschillende ingrediënten van Sweet Dreams. Uiteraard hebben wij ook een test gehouden met twee groepen proefpersonen.

De wetenschap achter Sweet Dreams

Withania Somnifera is een andere naam voor Ashwaganda. Dit is een kruid dat in India al duizenden wordt gebruikt als middel tegen onder andere slapeloosheid. Omdat de Ayurvedische leer al jaren in de belangstelling staat bij wetenschappers, zijn er dan ook veel studies die bewijzen dat het middel ook echt helpt (bron). Je gaat beter slapen als je extracten van deze plant beter gebruikt.

Ook over Eschscholzia en 5-HTP is veel bekend. Eschscholzia zorgt dat je goed ontspant voor het slapen gaan. Hierdoor slaap je beter (bron). 5-HTP zorgt er juist voor dat je dieper slaapt en de volgende ochtend dus beter uitgerust wakker wordt (bron).

Het laatste ingrediënt in Mardanti Sweet Dreams is melatonine. Melatonine is uitgebreid onderzocht als middel tegen slapeloosheid. Melatonine kan veilig gebruikt worden, zowel bij langdurige slapeloosheid, als bij korte verstoringen in het slaapritme, zoals na een nacht doorhalen of een jetlag (bron).

Test met proefpersonen

De resultaten van de wetenschappelijke test waren uitstekend. We waren daarom erg benieuwd naar onze test met proefpersonen. We hebben een test gedaan met twee groepen proefpersonen. De ene groep bestond uit mensen die last hebben van slaapproblemen. De andere groep bestond uit mensen die een internationale reis hebben gemaakt.

De proefpersonen waren allemaal bijzonder enthousiast na de test. Een van de proefpersonen schreef: ‘Ik heb in jaren niet zoveel energie gehad. Normaal gesproken lig ik eerst twee of drie uur te woelen. Nu val ik binnen een half uur in slaap en ik word pas wakker door de wekker.’ Ook andere deelnemers waren erg tevreden.

Ook de mensen die de werking van Mardanti Sweet Dreams tegen een jetlag hadden getest waren onder de indruk. ‘Normaal gesproken ben ik de drie dagen niets waard na een verre vakantie. Gelukkig heb ik nu goed geslapen en daardoor heb ik optimaal kunnen genieten van Bali’ schreef een reiziger. Ook een zakenreiziger was erg positief. ‘Ik was veel scherper en dat heeft mij wat opgeleverd in de onderhandelingen’.

Tot slot gaf geen van de deelnemers aan last te hebben gehad van bijwerkingen. Alle proefpersonen werden uitgerust wakker. Sommigen hadden eerder andere middeltjes geprobeerd waar zij erg slaperig van werden. De smaak van Mardanti Sweet Dreams is ook goed.

Wat kost Sweet Dreams?

Een flesje Mardanti Sweet Dreams bevat 240 ml; genoeg voor 12 dagdoseringen. Naarmate je meer flesjes bestelt, wordt het product goedkoper. Als je vier flesjes koopt, betaal je €19,95 per stuk.

Voor wie is Sweet Dreams geschikt?

De meeste mensen kunnen Mardanti Sweet Dreams zonder problemen gebruiken. Het gebruik wordt alleen afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar, voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Ook als je medicijnen gebruikt die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva, kun je het middel beter niet gebruiken. De fabrikant raadt verder aan om Sweet Dreams niet langer dan drie weken achtereen te gebruiken.

Is Mardanti Sweet Dreams effectief?

De drie belangrijkste ingrediënten in Mardanti Sweet Dreams zijn withania somnifera (ook bekend onder de naam Ashwaganda), eschscholzia en melatonine. We hebben gekeken naar de effecten van deze middelen op je slaapkwaliteit.

Withania Somnifera wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurvedische geneeskunst om de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Dit is niet voor niets. Er is bewijs dat extracten van de plant de slaap bevorderen (bron). Eschscholzia Californica, een soort papaver, helpt tegen angst en stress. Hierdoor slaap je ook beter (bron).

Als laatste hebben gekeken naar de effecten van melatonine. In een grote studie naar de gevolgen van melatonine is gebleken dat het stofje erg effectief is bij slapeloosheid en jetlags (bron). Het effect van melatonine neemt na verloop van tijd wat af. Daarom is het belangrijk om na drie weken te stoppen met het gebruik van Mardanti Sweet Dreams (bron).

Praktijktest

We hebben Mardanti Sweet Dreams natuurlijk ook voor je getest. De proefpersonen bestonden uit twee groepen. Een groep mensen ging tijdens de test op reis en testte dus de werking tegen een jetlag. Een andere groep mensen heeft last van slapeloosheid en testte Mardanti Sweet Dreams gewoon in Nederland.

In beide groepen waren de reacties bijzonder positief. Een van de deelnemers uit de jetlag-groep moest voor zaken naar Shanghai. Zij had uitstekend geslapen en was zo scherper tijdens de onderhandelingen die zij daar voerde met een leverancier. Een man die een lang weekend naar New York ging was ook erg blij: ‘Ik heb alle nachten lekker geslapen en kon zo veel meer van de stad genieten. Mijn vriendin geloofde niet dat ik zo lekker had geslapen, totdat zij de tweede nacht ook Sweet Dreams innam’.

Ook in de groep met mensen met slaapproblemen waren de reacties erg positief. Vrijwel alle deelnemers sliepen snel in. Ze sliepen ook door. ‘Voor het eerst sinds jaren acht uurtjes geklokt’ schreef een deelnemer. ‘Lang geleden dat ik zo uitgerust was. En dat terwijl het nog nooit zo druk is geweest op mijn werk’ schreef iemand anders.

De deelnemers uit beide groepen waren ook over andere zaken erg tevreden. Er zijn geen bijwerkingen van het middel. Ook wordt je niet duf wakker van het middel. Als laatste gaven de deelnemers aan dat het middel niet smaakt als een medicijn.

Wat kost Mardanti Sweet Dreams?

Je kunt verschillende hoeveelheden van Mardanti Sweet Dreams bestellen. Als je vier flesjes bestelt, dan betaal je slechts €9,95 per flesje.

Voordelen

Mardanti Sweet Dreams biedt grote voordelen als het gaat om de nachtrust. Je wordt uitgerust wakker. Er zijn geen grote bijwerkingen. We hebben zelden zo’n enthousiaste groep deelnemers gehad als nu. De deelnemers sliepen niet alleen een stuk beter, zij merkten ook een groot positief effect op hun energielevel. Alle deelnemers voelden zich energieker en productiever.

Nadelen

Zoals bij alle middelen op basis van melatonine, moet je ook bij Mardanti Sweet Dreams na verloop van tijd een pauze inlassen. Als je langdurig last hebt van slaapproblemen, dan blijf je af en toe een wat zwaardere week houden. Het wordt afgeraden om Mardanti Sweet Dreams langer dan drie weken achtereen te gebruiken. Dit betekent dat mensen die last hebben van langdurige slapeloosheid minstens een keer in de drie weken een wat zwaardere week hebben.

Conclusie

Mardanti Sweet Dreams heeft al onze proefpersonen, zowel de internationale reizigers als de mensen met slaapproblemen, goed geholpen. De deelnemers sliepen lang en diep en werden uitgerust wakker. Er waren bovendien geen noemenswaardige bijwerkingen. Dit maakt Mardanti Sweet Dreams een zeer geschikt middel tegen slapeloze nachten. Mardanti Sweet Dreams is een innovatief middel dat helpt tegen verschillende vormen van slapeloosheid. Het middel heeft een positieve invloed op het leven van de proefpersonen, ze slapen niet alleen beter, ze voelen zich ook de volgende dag een stuk beter. Ook zijn er geen bijwerkingen. Om die reden bestempelen wij Mardanti Sweet Dreams als een echte aanrader!

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleKeto Dieet Review en Ervaringen
Next articleGreen Barley Plus Review en Ervaringen
sweet-dreamsMardanti Sweet Dreams heeft al onze proefpersonen, zowel de internationale reizigers als de mensen met slaapproblemen, goed geholpen. De deelnemers sliepen lang en diep en werden uitgerust wakker. Er waren bovendien geen noemenswaardige bijwerkingen. Dit maakt Mardanti Sweet Dreams een zeer geschikt middel tegen slapeloze nachten.

37 Reacties

 1. Ik zou Sweet dreams graag uit willen proberen.
  Slaap heel onrustig en wordt vaak wakker en heb dan moeite om weer in slaap te komen. Zie er tegenop om naar bed te gaan!

 2. Graag zou ik mee willen doen als proefpersoon voor SweetDreams. Mijn slapen is al jaren een drama,heb van alles geprobeerd. Het laatste jaar Droomsap waarmee ik ongeveer 5 uur slaap per nacht. Wie weet is dit voor mij de oplossing,een uurtje erbij zou al fantastisch zijn!

 3. Goedemorgen

  Na m’n tweede burnout is de kwaliteit van mijn slaap zeer belangrijk voor mijn herstel. Een slechte nacht heeft de dag erna als gevolg dat ik echt een nare dag heb. Een goede nachtrust is bijzonder effectief om een gewoon gezonde dag met energie te hebben. Ik kan moeilijk omschrijven hoe waardevol dit voor mij is. De kwaliteit van leven verbeter zo veel na een goede nachtrust. Helaas komt het geregeld voor dat ik niet goed doorslaap met alle gevolgen van dien. Ik streef erna gezond te leven en probeer een goed slaapritme aan te houden. Vooralsnog lijkt een goede nachtrust een gokje die achteraf pas kan worden benoemt als succesvol of niet. Dit brengt een nare stress met zich mee.

  Zojuist heb ik een proefpakket van droom sap binnen gekregen en heb 1 nacht er op geslapen. Ik overweeg het aan te schaffen maar de werkzame stof naast de kruiden doet mij twijfelen. Via uw blog kwam ik bij deze test pagina uit. Ik ben meer dan bereid mijn ervaring te delen.

  Ik hoop mee te mogen doen aan dit testpanel

 4. Ik heb al vele dingen geprobeerd, maar slaap met tijden echt lange periodes heel weinig. Ik pas alle basis tips toe, zorg voor een vast slaap ritueel en voor het op gezette tijden (22.30 uur) naar bed gaan. Ik wordt echter elke nacht om 4.00 uur wakker en val dan niet meer in slaap en ben elke ochtend moe. In de loop van de ochtend gaat het beter en in het 2e deel van de middag functioneer ik niet zo goed. Mijn ogen vallen dan bijna dicht. Momenteel kom ik ook pas wat later in slaap, waarschijnlijk omdat ik een paar drukken maanden heb en er dan vanalles door mijn hoofd gaat. ik zou sweet dreams graag proberen omdat ik het andere midddel (droomsap waar ik veel goeds over hoor) niet wil proberen vanwege de doxylamine die erin zit. Dat heeft sweet dreams er niet in zitten, de kruiden en andere ingrediënten klinken me onschuldig in de oren en ik lees positieve ervaringen, vandaar dat ik het graag probeer.

 5. Beste,

  Ik slaap sinds een paar maanden niet goed. Ik word erg vaak wakker en slaap heel licht. Heb alles gedaan om een goede slaaphygiene te krijgen en doe alles goed maar slaap toch 5 nachten per week erg slecht.
  Graag zou ik het middel uitproberen en een review schrijvens

 6. Al een lange tijd slapeloze nachten. Moeilijk in slaap komen en vaak wakker. Droomsap hielp in het begin wel goed maar nu helaas werkt het niet meer voldoende. Ik ben benieuwd of dit product goed helpt en zorgt voor een fijne nacht..

 7. Ik val slecht in slaap, wordt regelmatig in de nacht wakker. ben vaak al wakker rond 5 uur. Soms om 3 uur. Kan dan niet meer slapen. Ben echt benieuwd of Sweet Dreams werkt!

 8. Ik wil het graag proberen. Ik heb vaak moeite met in slaap vallen en ook dat ik midden in de nacht wakker wordt en dan uren wakker lig. Soms heb ik nachten waarin ik helemaal niet slaap. Ik kan niet verklaren waarom dat gebeurt, maar dan ben ik zo ontzettend wakker dat ik eigenlijk niet eens naar bed hoef te gaan.

 9. Omdat ik in de overgang zit, wordt ik vaak om 4 uur ’s nachts klaarwakker en kan dan niet meer slapen. Pas na anderhalf of twee uur val ik weer even in slaap tot ik moet opstaan. Dit breekt mij op den duur echt op. Ik heb van alles geprobeerd, waaronder droomsap. Dat laatste bevalt me heel goed, maar ik wil liever geen doxylamine meer nemen. Dat is op lange termijn niet goed voor de hersenen. Daarom zou ik graag Sweet Dreams willen uitproberen.

 10. Goedemorgen, ik wil graag als proefpersoon fungeren. Ik slaap slecht, droom veel en word heel vaak moe wakker. Ik ben benieuwd of Mardanti me hier bij kan ondersteunen.

 11. Ik heb 4 nachtdiensten per maand en kan overdag niet goed slapen, maar 4 a 5 uur per dag, ik zou graag overdag meer willen slapen als ik nachtdienst heb.

 12. Goede middag,
  Ik slaap al tijden slecht sinds ik de Omicron heb opgelopen. Heb mijn huisarts al slaapmiddelen gehad, maar daar wil ik teveel gebruik van maken. Dus heel graag een proefflesje.
  Alvast bedankt!
  Met vr. gr.
  Martien Kuys

 13. Tot nu toe lijkt mij dit het beste om te kunnen slapen. Ben aan het zoeken gegaan naar een veilig slaapmiddel. Heb nu meer als 4 weken maar een paar uur per nacht geslapen. Wil geen chemische middelen nemen. Zijn ook geen medische redenen om te doen want ik ben gezond. Ben ook wel huiverig maar ik ben zo moe door het slaaptekort, niet leuk meer. Zou dit graag willen proberen.

 14. Ik zou sweet Dreams heel graag willen proberen. Gebruik nu af en toe droomsap maar wordt daar erg duf van. Ik slaap al jaren ongeveer 3 a 4 uur per nacht en daardoor overdag moe en slaperig. Als dit toch eens zou mogen werken…

 15. Ik zou dit middel graag willen testen. Gebruik nu droomsap maar lees dat meranti sweet dreams minder neveneffecten zou hebben.

 16. Ik slaap al jaren slecht/onrustig.Dacht altijd dat dit door mn ploegendiensten kwam, maar daarna is het niets beter geworden.Daarom zou ik graag meedoen met een test.

 17. Beste!
  Als bijna 50-er heb ik wat ondersteuning bij het slapen nodig. Ik ben veel wakker , het gemaal gaat beginnen. Ik zoek alternatieven ipv slaappillen, graag zou ik Sweet Dreams willen uitproberen.
  Hartelijke groet, Wendeline Thole

 18. ik heb al van alles geprobeerd maar het inslapen lukt heel slecht.als ik eindelijk in slaap ben ik na een paar uur weer wakker.daarom zou ik jullie product graag uit proberen

 19. Ik slaap door omstandigheden al maanden slecht en en als ik wakker wordt heb ik het gevoel dat ik heel licht geslapen heb, nauwelijks uitgerust. Ik las over dit middel en zou het graag willen proberen. Ik hoop echt dat het helpt.

 20. Ik kan nergens vinden waar ik het nu kan kopen.
  Heeft iemand een adres voor mij waar dit verkrijgbaar is?
  Desnoods in het buitenland.

 21. Ik zou dit graag willen proberen. Vorig jaar zwaar oververmoeid geweest nu redelijk hersteld maar slaap nog steeds niet goed. Dit komt ook door de wisselende diensten die ik in de zorg draai. Ben wel benieuwd of je dit ook kan gebruiken wanneer je nachtdienst hebt gedraaid.

 22. Ik ben benieuwd naar SweetDreams. Ik slaap redelijk vlot in maar wordt rond 2.00 wakker en s’morgens rond 5.00. Dit wil ik graag doorbreken. In afwachting van uw antwoord.

 23. Wil dit heel graag eens proberen, al ben ik heel sceptisch… ook al verschillende producten gebruikt en nog steeds geen goede nachtrust

 24. Ik gebruik Sweet Dreams al jaren, en heb geen nare bijverschijnselen.
  Ook dat je gedesoriënteerd zou zijn s’nachts als je bijvoorbeeld naar het toilet gaat, is mij onbekend.
  Ik heb 15 jaren lang zeer slecht geslapen, en met dit middel slaap ik prima.

 25. Voor mij werkt sweetdreams echt geweldig. Heerlijk inslapen en een diepe slaap de hele nacht door. Wanneer je toch eens wakker wordt slaap je ook direct weer in. Het helpt ook tegen piekeren, je hoofd wordt er leeg van waardoor slapen ook makkelijker gaat. Dezelfde dosering blijft ook werken. Ik heb zelf nog geen 1 nacht gehad waarin ik slecht sliep als ik droomsap genomen had. Zelfs een theelepel is al voldoende. Echt een aanrader.!

 26. Erg blij mee! Ik ben door mijn werk erg gestressed. Ik heb sinds kort een nieuwe baan en ik kan moeilijk tot rust komen na een lange werkdag achter het scherm. Ik ben savonds nog aan het malen over mijn werk. Mardanti helpt me nu elke dag met het afbouwen van mijn stress. Veel vrienden zeiden altijd dat ik na het werk eens vaker een biertje moest nemen, maar dat is nu SweetDreams geworden!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in