TBLC Dieet

Met The Best Life Diet ben je niet op dieet. Het is een manier van leven, een lifestyle waarbij het niet alleen gaat om eten, maar ook om beweging en je eigen leven kunnen veranderen zodat je gezonder kunt leven.

Natuurlijk is afvallen wel een belangrijk element van The Best Life Diet. Maar de effecten van dit lifestyle dieet gaan veel verder: door een gezonde levensstijl aan te leren neemt de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en andere ziekten dramatisch af. Bovendien zul jij je veel beter voel en voelt het idee van een dieet niet meer als een straf.

Je leert bovendien om te gaan met emotioneel eten. Om dit te bereiken en om te kunnen afvallen bestaat het dieet uit drie fases:

De eerste fase bestaat uit 4 weken en heeft als belangrijkste doel om je in beweging te krijgen en je verkeerde eetgewoontes af te leren. Vooral eten op vaste tijden en nooit maaltijden overslaan zijn hierbij erg belangrijk.

De tweede fase duurt ook minimaal 4 weken. Tijdens deze fase moet meer aanpassingen doen aan je eetpatroon, zoals minder vetten eten. Ook zul je meer gaan bewegen in deze fase. Afvallen gaat in deze fase erg snel, omdat je met de eerste fase er voor hebt gezorgd dat je stofwisseling sneller werkt. In de tweede fase eet je nog wel genoeg om je stofwisseling ook zo snel te houden: je lijdt dus geen honger.

De derde fase gaat voornamelijk om het behouden van je gewicht door een gezonde leefstijl. Je bent dan niet op dieet, en je kunt in beperkte mate ook af en toe dingen eten die je erg lekker vindt. Het voelt daarom ook niet als een dieet, en toch kun je er geleidelijk veel mee afvallen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in