Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Te zwaar voor Nieuw Zeeland

Te zwaar voor Nieuw Zeeland

1
Te zwaar voor Nieuw Zeeland

De 35-jarige Brit Richie Trezise heeft een jarenlange ervaring als vervaardiger van kabels voor onderzeeërs. Een bedrijf in Nieuw-Zeeland wilde hem graag in dienst nemen, maar de Nieuw-Zeelandse immigratiedienst stak daar aanvankelijk een stokje voor omdat Trezise te zwaar was.Trezise stelde in de zaterdageditie van de Britse krant The Independent dat de immigratiedienst hem na het meten van de zogenoemde Body Mass Index (lichaamsgewicht in kilo’s gedeeld door lengte in meters in het kwadraat) niet wilde toelaten. Trezise kwam uit op een score van 42 en werd daarmee geclassificeerd als zo zwaarlijvig dat zijn gezondheid gevaar loopt.

Na een streng dieet was de Brit in september zoveel afgevallen dat hij alsnog naar Nieuw-Zeeland mocht immigreren. Voorlopig verblijft hij alleen in zijn nieuwe vaderland. Ook zijn vrouw was als te zwaar geclassificeerd. Zij moet nog een aantal kilo’s afvallen voordat ze zich bij haar man kan voegen.

Vorig artikel Tel jij je stappen?
Volgend artikel Sonoma Recepten
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987