The Age Killer Review

Is The Age Killer Beter dan Botox?

Van tijdschriften en kranten tot webpagina’s en online blogs, het is gewoon onmogelijk om de beloften die worden gemaakt door schoonheidsproducten te ontkomen. En de meest verleidelijke beloften spelen in op onze ijdelheid en angst om ouder te worden.

Het is een aanpak die lijkt te werken, want volgens Euromonitor International, is er afgelopen jaar zo een slordige 9,8 miljard besteed aan anti-verouderingsproducten. Dat is een stijging van bijna 109% sinds 1997.

Maar bestaat het wondermiddeltje waar we allemaal van dromen er wel? Zijn we nu dichter bij het vinden van het geheim van de eeuwige jeugd? Veel van deze verzorgingsproducten beweren de huid zodanig te veranderen dat je ze eigenlijk zou kunnen classificeren als drugs. Aangezien dit niet het geval is, deze middelen zijn geen drugs, is het dus waarschijnlijk dat ze de gemaakte beloften niet kunnen nakomen.

Ervaring met The Age Killer

Heb je ervaring met The Age Killer of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Het is mogelijk dat de nieuwe generatie aan huidverzorgingsmiddelen wel die wonderbaarlijke resultaten kan leveren? Sommige artsen geloven er wel in. The Age Killer is er eentje van. Hij staat bovenaan de lijst van producten die er veelbelovend uitzien.

Volgens de officiële website van The Age Killer doet dit middel het volgende:

 • 76% Minder Rimpels
 • 94% meer Elasticiteit
 • 87% meer Hydratatie
 • 100% meer Zelfvertrouwen

De fabrikant gelooft zo sterk in dit product dat je het risicoloos kunt uitproberen. Betalen doe je achteraf.

Is The Age Killer effectief?

Een van de voornaamste redenen waarom je huid achteruit gaat is door het verlies van collageen. Onze huid bestaat grotendeels uit water en collageen. Collageen is een natuurlijk voorkomende stof die ervoor zorgt dat de huid er mollig, opgeheven, en rimpelvrij uitziet. Dat je collageen verliest is een gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Daarnaast gaat nog meer verloren door middel van externe invloeden zoals agressieve UVA- en UVB-straling. Tevens speelt vervuiling een belangrijke rol. Zo krijgt men rimpels en ouderdomsvlekken. Aan de andere kant produceert het lichaam naarmate we ouder worden steeds minder collageen. Ook dit versneld ouderdomsverschijnselen, omdat er vrije radicalen vrijkomen. Deze vrije radicalen vernietigen collageen. Als je dit niet aanpakt dan wordt de structuur van de huid vernietigt en dit leidt tot rimpels en fijne lijntjes.

Dat is de reden waarom de verzorgingswereld zo verzot is op producten die collageen bevatten. De meeste anti-verouderingsproducten gebruiken deeltjes van collageenhydrolysaat, deze verhogen de natuurlijke productie van collageen. Echter zijn deze moleculen te groot voor de huid. Wat The Age Killer zo uniek maakt is dat het collageen moleculen bevat. Breng je het aan op de huid, dan zal het zich herstellen.

Wat kost The Age Killer?

Wil je The Age Killer risicovrij uitproberen? Dat kan! Je krijgt 14 dagen retourrecht. Daarnaast kun je genieten van verschillende kortingsacties. Wil je 1 potje uitproberen? Dan kost het je slechts €69.95.

Voordelen

Volgens de makers van dit product kun je het volgende verwachten bij regelmatig gebruik:

 • Het verwijdert donkere cirkels.
 • Het vermindert rimpels.
 • Het verhoogt de huidhydratatie.
 • Het helpt tegen de effecten van stress.
 • Het verhoogt de immuniteit van de huid.
 • Het voorkomt schadelijke effecten van vrije radicalen.
 • Het verwijdert vuil waardoor de huid dof en verkleurd wordt.

Nadelen

Als je al een goede huidverzorgingsroutine hebt dan is het volgens dermatologen niet nodig om te investeren in een anti-verouderings crème. Zulke crèmes beloven veel en geven steeds aan dat zij de celvernieuwing kunnen versnellen en de elasticiteit kunnen herstellen.

Helaas is er geen weinig bewijs dat deze crèmes werken. Omdat het hier gaat om cosmetica en geen drugs, zijn de eisen minder streng.

Conclusie

Ongeacht de leeftijd, blijft het altijd belangrijk je huid goed te verzorgen. Een flinke hoeveelheid onderzoek toont aan dat de belangrijkste stappen die mensen in de leeftijd tussen 20 en 30 kunnen nemen om hun huid te onderhouden is het vermijden roken en het regelmatig aanbrengen van zonnebrandcrème. Investeer zo vroeg mogelijk in een zonnebrandcrème die beschermt tegen zowel UVA- en UVB-stralen met een SPF 30 of hoger. Gebruik die dagelijks om de tekenen van veroudering te beperken. Zo ook is roken slecht voor de huid. Studies hebben aangetoond dat roken het vermogen van het lichaam om collageen te produceren belemmert.

Crèmes als The Age Killer zijn op zich niet slecht, wees maar realistisch in je verwachtingen en wees bewust van het effect van externe invloeden op de huid.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelValgomed Review en Ervaringen
Volgend artikelKijimea Review, Bijwerkingen en Ervaringen
the-age-killerOngeacht de leeftijd, blijft het altijd belangrijk je huid goed te verzorgen. Een flinke hoeveelheid onderzoek toont aan dat de belangrijkste stappen die mensen in de leeftijd tussen 20 en 30 kunnen nemen om hun huid te onderhouden is het vermijden roken en het regelmatig aanbrengen van zonnebrandcrème

5 Reacties

 1. nooit besteld! maar wel
  een rekening van een incassobureau ,jaar 2017????van de niet bestelde ,dus ook niks ontvangen, oplichters zijn het

 2. Bestelling na 10 dagen nog altijd niet toegekomen! Telefoon nummer en email adres ongeldig!
  De factuur betaal ik dus zeker niet!

 3. ik had een potje agekiller besteld, en teruggegeven aan de bezorger, maar het wordt wel in rekening gebracht, terwijl ik in feite niks besteld heb. en het email adres wat ze me gaven die reageren nooit

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in