The Biggest Loser Kandidaten Dave, Sherely, Walead

De zwaarste afvalstrijd ter wereld komt naar Nederland. Zestien deelnemers met overgewicht gaan met hulp van The Biggest Loser afvallen. We maken alvast kennis met Dave, Sherely en Walead. Heb je zelf (extreem) overgewicht en wil je afvallen met behulp van SBS6? Aanmelden voor het programma kan via deze link.

Dave wil dit niet meer

Dave is veel te zwaar en bereid om ver te gaan om zijn doel te bereiken. Hij heeft overal pijn en bukken om zijn veters strikken lukt niet meer. Dave schaamt zich ervoor dat hij dik is. Hij is er helemaal klaar mee en wil dit niet meer. Met The Biggest Loser is hij bereid om er helemaal voor te gaan.

the_biggest_loser

Biggest Loser Deelnemers

De Kandidaten voor The Biggest Loser Holland zijn bekend.

De mannen

 • Bram
 • Dave
 • Kevin
 • Mark
 • Robert
 • Ron
 • Walead
 • Bas

Lees meer over de mannen.

De vrouwen

 • Boudien
 • Elbi
 • Lies
 • Mieke
 • Rebecca
 • Sandra
 • Barbara
 • Sherely

Lees meer over de vrouwen.

Sherely’s allerlaatste hoop

Als Sherely in de spiegel kijkt ziet ze zichzelf als een monster. Ze voelt zich als een slank mens in een dik lichaam. Door haar overgewicht kan ze geen kinderen krijgen en haar enige oplossing is afvallen, Haar overgewicht doet haar emotioneel veel pijn en verdriet waardoor ze meer gaat eten en nog zwaarder wordt. Ze doet het voor haar kind en The Biggest Loser is haar allerlaatste hoop.

Biggest Loser Holland Forum

Wil je alles lezen over de kandidaten, trainers, of heb je een uitzending gemist? Bezoek dan het Biggest Loser Holland Forum. Discussieer mee en kijk alvast de volgende uitzending.

Walead is het zat

Walead is het zat. Het is zelfs te vermoeiend voor hem om met zijn kind naar een speelparadijs te gaan. Hij wil meer met zijn kind spelen zonder aan het infuus te moeten. The Biggest Loser is Walead’s enige weg naar een nieuwe toekomst.

De grootste afvalrace

Afvalprogramma’s zijn populair op de Nederlandse televisie. Na ‘de afvallers xxl‘ en ‘obese‘ is het nu tijd voor The Biggest Loser Holland. Tijdens dit keiharde programma worden de deelnemers van de buitenwereld afgezonderd om de strijd aan te gaan met zichzelf en met elkaar. Het gaat erom wie procentueel het meeste gewicht verliest.

Marlayne Sahupala

De presentatie van The Biggest Loser Holland is in handen van Marlayne Sahupala. “Een prachtig programma om te presenteren” zegt Marlayne. “Ik weet uit ervaring hoe het voelt om te zwaar te zijn en ik ken de uitdaging om af te vallen. Het wordt een pittige tijd voor de deelnemers. Het doel is natuurlijk om gezonder te worden en eindelijk weer dingen te kunnen doen waar je jarenlang alleen maar van kon dromen”.

Kijkcijferhit

The Biggest Loser is in ruim vijfentwintig landen al jaren een grote hit. In de Nederlandse versie van The Biggest Loser gaan zestien personen de strijd aan met elkaar en hun overtollige kilo’s. Dagelijks worden de deelnemers gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen, met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest. De deelnemers worden begeleid door een team van professionals op weg naar een betere levensstijl.

The Biggest Loser Holland is vanaf 26 augustus iedere werkdag te zien bij SBS6

4 Reacties

 1. De Kandidaten voor The Biggest Loser Holland zijn bekend.

  De mannen

  Bram
  Dave
  Kevin
  Mark
  Robert
  Ron
  Walead
  Bas

  De vrouwen

  Boudien
  Elbi
  Lies
  Mieke
  Rebecca
  Sandra
  Barbara
  Sherely

 2. Ik mocht niet mee doen, was denk ik niet zwaar genoeg maar ik weeg wel 178 kilogram.
  Mag nu wel naar een live opname in Venray komen om de kandidaten te helpen met een opdracht, dat is vanaf mijn huis 3,5 uur rijden heen en 3,5 uur rijden terug dus niet interessant helaas, en jammer een gemiste kans voor mij, had graag meegedaan nu moet ik het zelf uitzoeken en dat valt echt niet mee want heb er best wel last van.

  • Beste Oscar,

   Ik ben van mening dat wanneer er een deur voor je dichtgaat, er een raam altijd voor je open staat. En dat blijkt nu weer zo. Ik zelf heb er ook heel lang naar gezocht om een manier te vinden om echt daadwerkelijk vet kwijt te raken en geen vocht. En na lang zoeken en veel geduld heb ik nu dat raampje gevonden die mij de uitweg liet zien. En ik wil het graag met je delen. Je hebt me mail dus als je interesse hebt laat het me weten!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in