Thermodermie

Plaatselijk afvallen is onmogelijk. Toch beloofd Thermodermie dat dit mogelijk is. Met behulp van infrarood stralen en de pneumatische zuigkracht zou de huid gezonder en strakker worden gemaakt. Het resultaat is wel afhankelijk van persoon tot persoon. De buik, billen en de heupen geven het beste resultaat maar ook de armen, dijbenen en knieën zijn perfect behandelbaar.

In 5 sessies van maximaal 40 minuten kunt u met Thermodermie afslanken op alle probleempunten o.a. buik, heupen, benen, knieen, armen en rug. Thermodermie is een huidmassage die doordringt in de vetcellen, zorgt voor een betere doorbloeding en “ontstopt” de weefsels. De infrarood dringt diep door in de weefsels, stimuleert het celmetabolisme en zorgt voor de aanmaak van collageen. Hierdoor wordt de huid strakker en gladder. Thermodermie is ook uitermate geschikt voor de ouder wordende huid van het gelaat en verstevigt de onderkin.

Wat kost Thermodermie?

Thermodermie is niet bepaald een goedkope manier om af te vallen. Een behandeling kost 60 euro. Een kuur van 5 keer 279,50 euro en een kuur van 10 keer € 545,00.

Heb jij ervaring met Thermodermie, laat het dan hier aan ons weten of lees hier de ervaringen van anderen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in