Home Gezondheid Tinnitus Stop Capsules Review

Tinnitus Stop Capsules Review

Wat is Tinnitus Stop? en wat zijn de ervaringen? Een review…

Bij oorsuizen, ook wel tinnitus genoemd, heb je last van piepende, fluitende of ruisende geluiden die van binnenuit lijken te komen. De geluiden zijn zodanig dat je ze niet kunt negeren en het zijn geluiden die er eigenlijk niet zijn. Deze geluiden worden daarom ook fantoomgeluiden genoemd. Ze komen dus niet van buitenaf, maar het zijn signalen in de zenuwbaan van je oor. Deze signalen worden onterecht door de hersenen als geluid geïnterpreteerd.

De bekendste oorzaken van oorsuizen zijn als volgt: titinus-stop

 • Schade aan je gehoororgaan
 • Samentrekking van de spieren
 • Ontsteking van je middenoor of binnenoor
 • Hoge bloeddruk
 • Stress
 • Bijwerkingen van bepaalde medicijnen

Tinnitus kan in verschillende vormen voorkomen. De fantoomgeluiden waar men last van heeft variëren van heel zacht tot extreem luid en van een hoge piep tot een lage brom. Wereldwijd hebben 30 miljoen personen last van Tinnitus. Ook kinderen kunnen er last van hebben.

Met Tinnitus Stop kun je deze klacht aanpakken. Dit supplement vermindert het oorsuizen en andere gerelateerde klachten binnen 30 dagen. De klachten kunnen zelfs volledig genezen met een langere kuur.

Voor wie is Tinnitus Stop geschikt?

Een ieder kan wel eens last krijgen van tinnitus, ook al zit je in een stille ruimte. Doorgaans merk je het niet, omdat het bijna nooit stil genoeg is om dit geluid waar te nemen. Bij sommige mensen is dit geluid zodanig sterk dat ze last van krijgen. In zulke gevallen kan het je concentratievermogen verstoren en zorgen voor slapeloze nachten. Dit kan ernstige psychische en sociale problemen veroorzaken. Voor deze personen is Tinnitus stop een ware uitkomst.

Is Tinnitus Stop effectief?

Wat Tinnitus Stop zo effectief maakt is de toevoeging van yih-hsing – een plant uit China met verschillende therapeutische toepassingen. Deze chinese plant bevat natuurlijke flavonoïde glycosiden; deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de snelle resultaten die men ervaart. Yih-hsing is zodanig geconcentreerd in de capsules van Tinnitus Stop dat het meteen werkt na inname.

Reeds na inname van de eerste dosis zul je minder last hebben van geruis in de oren. Na een testperiode van enkele weken gaven de proefpersonen aan dat het geruis in de oren aanzienlijk was afgenomen.

Met de 30-, 60- of 90-dagen durende kuur wordt het geruis snel vermindert en later ook volledig geëlimineerd. Tot nu toe zijn er 16 verschillende wetenschappelijke onderzoeken geweest, met allemaal gunstige resultaten. De actieve stoffen werken niet alleen snel, maar zijn ook heel effectief. De capsules bevatten geen chemische stoffen en zijn daarom niet schadelijk voor de gezondheid.

In de eerdere onderzoeken zijn deze capsules op meer dan 2000 personen getest. De personen uit deze testgroep hebben de kuur 30, 60 en 90 dagen gevolgd. En de lastige ruis in de oren werd volledig verwijderd.

Wat kost Tinnitus Stop?

Verpakking met 30 capsules kost maar liefst € 109. Er is op het moment van schrijven van dit artikel een aanbieding voor 57 euro.

Voordelen

 • Betere concentratievermogen
 • Geen hoofdpijn
 • Geen vermoeidheid
 • Geen slapeloze nachten
 • De capsules bevatten geen chemische stoffen
 • Geen last meer van oorsuizen

Nadelen

Over de nadelen of eventuele bijwerkingen van Tinnitus Stop is er weinig tot geen informatie ter beschikking. In de vele wetenschappelijke onderzoeken die er zijn geweest zijn er geen noemenswaardige nadelen naar voren gekomen.

Conclusie

De capsules van Tinnitus Stop zijn al heel snel in populariteit gestegen bij personen die last hebben van oorsuizen. Voor hen is dit supplement een ware uitkomst. Geen van de andere middelen tegen tinnitus zijn zo effectief geweest.

Tinnitus is een aandoening dat best ingrijpende symptomen kan hebben. Personen die er last van hebben ervaren symptomen als neerslachtigheid, vermoeidheid, moeilijk kunnen concentreren, angst en boosheid. Met Tinnitus Stop kun je afkomen van deze klachten.

Gezonde Groet,

natascha

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleStowisseling Verhogen tijdens de Overgang
Next articleGezond Eten op Kantoor
tinnitus-stop-reviewTinnitus is een aandoening dat best ingrijpende symptomen kan hebben. Personen die er last van hebben ervaren symptomen als neerslachtigheid, vermoeidheid, moeilijk kunnen concentreren, angst en boosheid. Met Tinnitus Stop kun je afkomen van deze klachten. Dit is echter geen garantie voor alle Tinnitus patienten.

18 Reacties

 1. mensen geloven nog steeds in de fabeltjeskrant dat tuig gaat met jullie centen op vakantie het enigste wat verdwijnt is je poen en de ruis blijft

 2. H
  et product werkt niet en is bedrog .Dien klacht in en eis uw geld terug bij het europees centrum voor de consument nederland

 3. heb het 2 maanden gebruikt na telefonisch contact met de verkoper die zei , dit is een min. kuur van 60 dagen . Na 60 dagen teruggestuurd omdat het niet werkt .Bericht teruggekregen :onontvankelijk wegens laattijdigheid . In de garantie staat echter geen termijn .Er staat INDIEN GEEN BETERSCHAP IN DE LOOP VAN DE EERSTE ZESTIG DAGEN STUUR DE VERPAKKING OP ( copie garantie in mijn bezit ) en dit interpreteren ze bewust juridisch fout zodat ze niemand moeten terugbetalen . Er staat niet STUUR DE VERPAKKING OP BINNEN ZESTIG DAGEN INDIEN GEEN BETERSCHAP .Dus juridisch heeft iedereen recht op terugbetaling . Neem contact op met het europees centrum voor de consument en MELD DE OPLICHTING WANT SAMEN STAAN WE STERK émail naar [email protected] indien belgie voor nederland bestaat er ook een europees centrum voor de consument . Of meld het aan de politie dit kan ook online en die geven het automatisch door aan de bevoegde instanties . Mijn klacht is momenteel in behandeling . Als iedereen berust ben je zeker geld kwijt . Dit is oplichting op grote schaal !!!

 4. hallo,
  ik heb een goed resultaat gehad het de piep toon in mijn hoofd is een stuk zachter geworden .
  nu ze op zijn is het weer luider . ik zou ze zo weer bestellen maar weet niet waar kan iemand dat mij vertellen .

 5. 2 potjes geprobeerd kosten 120 euro helpt niks had al een naar gevoel bij het bestellen en afrekenen cash bij aflevering en geen factuur toen dacht ik al er klopt iets niet.

 6. Ik heb Capsules Tinnitus Stop ontvangen.
  Door een foutje heb ik documenten door de shredder gedaan en daar zat ook wat documentatie van Tinnitus Stop bij, stuurt u mij alsnog relevante gegevens voor een de capsule Tinnitus Stop voor e.v.t. nabestelling

 7. heb ook 120 capsules besteld ivm aanbieding gebruik vanaf 18 nov 2016 heb nog voor paar dagen. ze hadden gezegd 3 mnd doen, heb paar keer gebeld naar kantoor via bandje in de wacht maar niemand komt aan de lijn, dus volgens mij hebben jullie gelijk en zijn het oplichters.

 8. Triest en onbeschoft om personen die het al zo moeilijk hebben toch proberen geld kunnen voor iets wat totaal niet werkt
  De regering moet ingrijpen om dit soort oplichting te stoppen

 9. 2 potjes gebruikt zonder enig resultaat. Geld misschien terug te krijgen als je voldoet aan alle voorwaarden,
  En volgens het contactadres als je alle informatie van het middel beschrijft met je bankrekeningnummer , personalia en een duidelijke handtekening van degene met het rekeningnummer opstuurt naar een adres in Polen.
  Dus u bent gewaarschuwd. Het geld van de potjes zijn we in ieder geval kwijt. En we willen niet nog meer kwijt.

 10. Helaas bij mij ook totaal geen verbetering van de tinnitus. Diverse berichten gestuurd naar de (poolse ) leverancier maar totaal geen reactie. Puur geld klopperij! Deze reclame moeten ze verbieden.

 11. het is gewoon puur bedrog arme mensen geld uit de zak kloppen en met allerlei dokters tittels schermen die komen niet voor in het big register maar in de fabeltjes krant volgens de k n o arts dus stop met die onzin

 12. Beste Natascha,
  Ben vol verwachting gestart met het gebruik van Tinnitusstop. Na gebruik van 8 dagen kreeg ik last van hoofdpijn en een bonkend hoofd. Tinnitusruis is iets erger. Moet ik hier doorheen of moet ik terug naar 1 capsule per dag i.p.v. 2?

 13. Beste Natsascha.

  Helaas heeft mijn man geen resultaat van de capsules Tinnitus stop.
  mijn vraag is waarheen kan ik het terug sturen?
  En hoe krijg ik het geld terug?

  Vr. Groet S. Kok

 14. Beste Natascha,
  Gebruik de capsules nu 2 weken ( heb ernstige oorsuizingen, bij ziekte van meniere)
  Ben sinds 2 dagen erg vermoeid, hoofdpijn en wat misselijk, oren bonken nu gewoon!
  Kan dit met het gebruik van tinnitus stop te maken hebben , denk zelf te stoppen , maar misschien moet ik hier doorheen.
  Kun je me raad geven ?

 15. Beste Natascha,

  Helaas is aan mijn oorsuizen niets veranderd, waar moet ik mijn verpakking naar toe sturen en hoe krijg ik mijn geld terug?

  • Beste T.E.J, Siemelink, Natascha is slechts de auteur van deze review. Ben je niet tevreden, dan verwijzen we je graag door naar de leverancier waar je het product hebt gekocht.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987