Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Tips tegen de Mexicaanse griep – Nieuwe Influenza A (H1N1)

Tips tegen de Mexicaanse griep – Nieuwe Influenza A (H1N1)

1
Tips tegen de Mexicaanse griep – Nieuwe Influenza A (H1N1)

Omdat naar verwachting zeer veel mensen in de komende maanden getroffen zullen worden door de Mexicaanse griep (Nieuwe mexicaansegriep (WinCE) Influenza A (H1N1)), heeft vetvrij.com een aantal voorzorgsmaatregelen op een rij gezet. Deze voorzorgsmaatregelen zijn bedoeld om besmetting met de Mexicaanse griep te voorkomen. De symptomen van de Mexicaanse Griep lijken zeer sterk op deze van de gewone griep: hoge koorts, hoesten, pijnlijke keel, hoofdpijn, rillingen, spierpijn en vermoeidheid.

Voorzorgsmaatregelen tegen de Mexicaanse griep

De Mexicaanse griep is echter zeer besmettelijk. Wij verzoeken je daarom met klem om de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

– Was je handen regelmatig met water en zeep.
– Gebruik papieren zakdoekjes bij hoesten of niezen.
– Raak zo min mogelijk je ogen, neus en mond aan.
– Zorg op je werk voor een opgeruimde kamer en een net bureau.
– Vermijd plaatsen waar veel mensen samenkomen.
– Pas op met besmetting via trapleuningen, deurklinken, lift-knopjes.

Het in acht nemen van bovengenoemde voorzorgsmaatregelen is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid: voorkom dat je zelf ziek wordt én voorkom dat u anderen besmet.

Symptomen Mexicaanse Griep

De Mexicaanse griep gaat gepaard met koorts, koude rillingen, hoofdpijn, spierpijn, moeheid, droge hoest, pijn bij ademhaling en ademhalingsproblemen, misselijkheid en braken, en klachten van het maag-darmkanaal. Ook als je slechts een aantal van deze symptomen hebt, kun je besmet zijn met de Mexicaanse griep. Wees dus alert.

Griepverschijnselen

Heb je griepverschijnselen, bezoek je huisarts. Blijf in ieder geval zeven dagen thuis, gerekend vanaf de eerste dag dat je koorts kreeg.

Lees hier de Engelse versie van dit artikel.

Vorig artikel HYPOXI Cellulitis Linea Body Care
Volgend artikel What to do against Swine flu – New Influenza A (H1N1)
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987