Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Tips voor een beter seksleven

Tips voor een beter seksleven

De blog over seks van Helma is veel gelezen. Hoe dit komt? Seks is leuk. Leuk om over te praten en nog leuker om te doen. Zonder seks leven we niet voort. Dus mijn eerste advies hierbij is… Veel doen!

Ik ben blij dat ik niet geremd wordt door een bepaald geloof of een andere reden waardoor er een taboe op seks rust. Ik kan er openlijk over praten. En dat vindt ik nog leuk ook. Vandaar dat ik nu lekker in mijn eentje mag reageren op deze blog. Daarbij nog meer benieuwd naar hoe jullie op mij reageren dan op Helma. Volgens mij zijn Helma en ik hierin uitersten namelijk. Grootste en belangrijkste verschil is dat ik een man ben en zij een vrouw.

sensueel

Mijn vriendin was gisteren de blog aan het lezen en bevestigde voor mij dat niet 90 maar 100% van de vrouwen nadenkt over hoe ze gaan liggen, hoe het licht is etc. Nu heeft zij in mijn ogen niet het lichaam waarbij ze zich daar druk om moet maken, maar ik denk persoonlijk dat het meer een vrouwen ding is om daarover na te denken. Als ik heel eerlijk ben denk ik precies te weten hoe mannen in elkaar zitten en ook heel aardig hoe vrouwen in elkaar zitten. Dus hierbij daarover mijn visie en mening. De belangrijkste feiten en adviezen kun je morgen in het artikel over seks lezen. Belangrijkste tip! VEEL DOEN!

Mannen en Vrouwen

Mannen denken veel meer in het hier en nu (ik heb zin) terwijl vrouwen meer vooruit denken (vindt hij me nog aantrekkelijk als we het licht aan houden?). Ik denk dat dit niet te ontkennen valt. Er zijn een aantal type mannen. Sommige mannen denken alleen aan zichzelf (mijn excuses namens deze mannen), sommige mannen weten nou eenmaal niet wat vrouwen willen en sommige mannen denken na over wat vrouwen willen. Volgens mij zijn de meeste vrouwen die deze blog lezen al gesetteld, dus het advies om naar dit laatste type man te zoeken is overbodig. Maar ik denk wel dat mannen het altijd nog kunnen leren. Laat ze voor de gein eens de Men’s Health lezen. Een niet altijd even sterk blad, maar op gebied van seks denk ik dat mannen veel kunnen leren. Dames… Train ze!

De blog van Helma vat het denk ik wel samen. Vrouwen zijn onzeker over het eigen lichaam. Ik las vandaag in de krant dat Kate Moss niet tevreden is over haar lichaam, dit bevestigd meteen de opmerking van mijn vriendin. Ik heb eerder al het advies gegeven om meer naar de functie van het lichaam te kijken dan naar uiterlijk. Relateer dit aan seks en kijk eens hoe goed je functioneert (gebruik je fantasie).

Bloemetjes en Bijtjes

Romantisch op de bank en de trap bezaait met kleren? Dat gebeurt niet alleen in films. Koppels die zeker zijn en tijd en energie steken in een goed seksleven maken dit mee. Kinderen mogen geen excuus zijn! Wat maakt het uit als ze je een keer betrappen. Meteen een goede reden om de bloemetjes en de bijtjes uit te leggen. Als ze ouder zijn, zijn ze het trouwens toch vergeten. Ow en wie moet die kaarsjes aansteken? Dat doet dat type man die weet wat de vrouw wil van tevoren ;)

Hoe arrogant het ook klinkt, ik ben erg zelfverzekerd. Makkelijk praten natuurlijk met een strak lichaam en een beroep als personal trainer. Maar daar komt het niet door. Het komt omdat ik hard werk aan mijn lichaam en daarbij sterk in mijn schoenen wil staan voor mezelf en voor de mensen om mij heen. Als ik zelfverzekerd ben, kan ik anderen ook meer zelfzeker maken. Zelfde reden dat als ik gezond eet, ik anderen ook beter gezond kan laten eten. Voorbeeld zijn! Daarom is het denk ik belangrijk om hard te werken aan het lichaam waarmee jij meer zekerheid hebt. Accepteer jezelf wel zoals je bent, maar probeer ondertussen hard te werken aan vooral een gezonder lichaam. Ik denk dat je meer zelfverzekerd bent met een strakker lichaam, maar wat nog belangrijker is, je bent daarmee een stuk gezonder en je hebt steeds minder redenen om onzeker te zijn in de slaapkamer. En als je dan een slanker figuur hebt, is dat Kamasutra boekje ook veel makkelijker uit te voeren. Dus, is het voor die bikini figuurtjes en sixpacks anders? Ja wel iets anders, sommige dingen wat makkelijker en met meer zelfverzekerdheid, maar ik denk niet dat het per se leuker hoeft te zijn.

corrigerend ondergoed

Heel even kort over corrigerend ondergoed. Ik adviseer alle vrouwen om hier NIET aan te beginnen of ermee te stoppen. Werk dan wat harder om dat figuur te krijgen wat je met dat ondergoed hebt. Ik weet namelijk zeker dat 100% van de mannen ervan baalt als het cadeautje minder leuk is als ze het uitpakken. Zoals ik al zei, blijf jezelf, je bent jezelf niet als je jouw lichaam strak trekt met een shirt dat en meisje van 6 aan past. Sorry dames, hard maar waar!

Waarom ik seks adviseer kun je lezen in het artikel wat ik morgen op onze blog zal plaatsen. Maar hierbij alvast een paar leuke feitjes en tips.

5 Tips voor een beter seksleven

 • Zonder seks geen voortplanting
 • Praat over seks. Mensen die praten over seks hebben betere seks
 • Als ouders makkelijk en openlijk over seks praten, doen kinderen dit ook makkelijker als ze ouder zijn.
 • Seks zorgt voor endorfine aanmaak, de stof die in paracetamol zit. Inderdaad dames: “Ik heb hoofdpijn, ik heb geen zin.” Is niet meer aan de orde, seks remt je hoofdpijn.
 • Seks is leuk en lekker en goed voor de gezondheid. Mensen die veel seks hebben leven langer!

Ben jij het met mijn visie eens? Waarom wel of niet? Reageer, of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook het facebook blog van Helma en mij bezoeken.

Groetjes,

bart

5 Reacties

 1. Ga je schamen Bart!

  Zelfverzekerd zijn heeft niets te maken met het gewicht. Een meisje van 50 kg kan zich onzekerder voelen dan een meisje van 150 kg! Een zelfverzekerde vrouw is helemaal niet bezig met haar houding of de lichtinval, zij is puur bezig met het moment en gaat daar volledig in op. Jouw beeld is duidelijk gevormd door de maatschappij waarbij graatmagere ongezonde vrouwen als standaard worden gezien. Persoonlijk ben ik van mening dat jij beter aan jouw Nederlands kan gaan werken dan aan jouw vorm want daar kan jij pas echt winst boeken. Wat mij vooral stoort is dat jij mannen categoriseert waar dit duidelijk niet kan. Mannen komen net als vrouwen in alle soorten en maten en zijn niet te categoriseren, iedereen is anders en niet iedereen kan dus voldoen aan jouw ‘beeld van perfectie’, ik hoop dat je dat ooit nog gaat inzien en dat je daar ook vrede mee gaat hebben. Ik kan namelijk je verzekeren dat je voor Kamasutra-standjes geen afgetraind lichaam nodig hebt en dat het dan nog steeds leuk is. Het gaat er namelijk niet om wat de wereld van je denkt, het gaat er om wat jij van jezelf denkt. Iedere vrouw is sterk, iedere vrouw kan de hele wereld aan, ie-de-re vrouw kan zeker zijn over haar lichaam, zolang ze het maar wil! Ik hoop serieus dat je nog ooit verder gaat kijken dan je neus lang is en dat je je opent voor de echte wereld. Sluit je niet op in je sportwereldje, er is meer dan dat.
  KOM OP MAN!

  Getekend,

  Een MAN!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987