Tisanoreico Eiwitdieet

De keuze uit eiwitdiëten is enorm. Het Tisanoreico Eiwitdieet is een nieuwkomer op de markt. Het Tisanoreico dieet is een proteinedieet en zorgt voor het verlies van vet met behoud van spiermassa.Het dieet bestaat uit de combinatie van Tisanoreico-maaltijden (proteinen maaltijden aangevuld met plantenextracten) en Decottopia-producten. Deze Decottopia- producten (natuurlijke planten extracten zonder alcohol of suiker) bevorderen de vetverbranding (ketose) en zorgen er tevens voor dat de afvalstoffen die door de vetverbranding vrijkomen efficiënt uit het lichaam verwijderd worden via lever en nieren.

Twee Fasen Tisanoreico

De meeste eiwitdiëten kennen 3 fasen. De Tisanoreico-methode bestaat uit 2 fasen : een intensieve fase (rustfase voor de pancreas) en een stabilisatiefase waarin de pancreas opnieuw actief wordt. De duur van de intensieve fase van het Tisanoreico proteine dieet is afhankelijk van het gewenste gewichtsverlies. Gewoonlijk duurt de intensieve fase 10 dagen, net als de stabilisatiefase.

Kosten Tisanoreico Eiwitdieet

Een Tisanoreico startpakket met soepen, repen en shakes kost ongeveer 160 euro. Met dit pakket kun je twee weken vooruit. Je zou in die tijd 3 tot 5 kilo kunnen afvallen.

Jouw ervaring met het Tisanoreico Eiwitdieet

Heb jij ervaring met het Tisanoreico Eiwitdieet? Laat het dan hier aan ons weten of lees hier de reacties van anderen.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in