Topstylist Mari van de Ven werkt mee aan Expeditie Gezond

Topstylist Mari van de Ven werkt mee aan Expeditie Gezond, de gezondheidswedstrijd op internet van Agis Zorgverzekeringen. De 8 Nederlanders die op www.expeditiegezond.nl met elkaar de strijd aangaan, krijgen deze week een exclusief beauty-advies. Ook maken bezoekers die stemmen op hun favoriet kans op een make-over van Mari van de Ven.

Gedurende de week waarin Mari van de Ven meewerkt aan Expeditie Gezond staat het thema ‘Beauty & wellness’ centraal. Over zijn bijdrage aan Expeditie Gezond vertelt Mari: ,,Beauty en er goed uit zien begint bij een goede gezondheid. Ik vind het belangrijk om uit te dragen dat je door goed voor jezelf te zorgen de beste basis legt voor een mooi uiterlijk. Dat Agis Zorgverzekeringen met Expeditie Gezond Nederlanders wil stimuleren om gezond te leven, vind ik dan ook een uitstekend initiatief waaraan ik graag mijn steentje wil bijdragen.”

Sterrenkapper en stylist Mari van de Ven werd vooral bekend met zijn metamorfoses van Nederlanders in het televisieprogramma Koffietijd. Ook werkte hij mee aan televisieprogramma’s als Life & Cooking en tijdschriften als Beau Monde, Glamour, Glossy, Elle en Vriendin. Hij is tevens de vaste visagist van Wendy van Dijk, Sylvie Meis, Dyanne Beekman en Wilma Nanninga.

Expeditie Gezond is een spannende internetwedstrijd. Op www.expeditiegezond.nl voeren 8 Nederlanders 8 weken lang opdrachten uit rondom het thema gezondheid en maken daarover ludieke filmpjes. Deze filmpjes worden elke week op de website geplaatst. Bezoekers van de site kunnen stemmen op hun favoriete kandidaat.

Expeditie Gezond is een initiatief van Agis Zorgverzekeringen. Agis probeert op allerlei manieren mensen bewust te laten omgaan met hun gezondheid. Zo organiseert de zorgverzekeraar al jaren in diverse plaatsen het beweegprogramma Met Agis in Beweging. Ook met Expeditie Gezond probeert Agis mensen te laten nadenken over hun gedrag en hun gezondheid.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in