Trimatol zijn afslankcapsules die chlorogeenzuur bevatten. De laatste tijd krijg ik regelmatig vragen over deze nieuwe afslankcapsules, daarom ben Ik op zoek gegaan naar de eigenschappen van deze nieuwe afslankcapsules. Ik wil graag beginnen bij de capsule zelf. Trimatol is net zoals Corexin en Life Detox Pleister een afslankproduct van Health-C-P. Deze Deense organisatie verkoopt naast afslankproducten ook beautyproducten zoals Perfect Skin. Mijn collega schreef een review over de afslankproducten Corexin en Life Detox.

Jouw ervaring met Trimatol

Omdat ik nog geen proefverpakking Trimatol heb ontvangen, hebben we het ook niet kunnen testen. Heb jij ervaring met Trimatol? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook een vraag stellen, of reacties van andere bezoekers lezen.

Trimatol Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Trimatol zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Trimatol graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Groene Koffieboon

Trimatol is een tablet in de vorm van een koffieboon, leuk maar helpt het je ook om af te vallen? Volgens de informatie die we op de website van Trimatol vinden wel. Zowel mannen als vrouwen met overgewicht zweren bij deze wondercapsule. Trimatol is een natuurlijk gewichtsverlies supplement dat je twee keer per dag, bij voorkeur voor de maaltijd, met een glas water moet innemen. Behalve zwangere vrouwen mag iedere volwassene de capsules innemen.

Eigenschappen van Trimatol

Volgens de leverancier heeft Trimatol de volgende eigenschappen:

 • Het onderdrukt je eetlust trimatol
 • Het verbetert je zelfvertrouwen
 • Het lost lichaamsvetten op
 • Het verhoogt je energieniveau

Ingrediënten Trimatol

Ik heb geen lijst met ingrediënten van Trimatol kunnen vinden. Het enige dat ik heb kunnen vinden is dat de capsules chlorogeenzuur bevatten. Dit is een extract van groene koffiebonen. Volgens de instructies zou dit ervoor zorgen dat je eetlust geremd wordt, je vetverbranding verhoogt, en je hongergevoel vermindert. Ook lees ik dat antioxidanten het ouder worden tegengaan.

Bestellen

Trimatol is uitsluitend via een website te bestellen. Deze website is gevestigd in Amerika maar er is ook een Nederlandstalig gedeelte. Ik heb geprobeerd om via het contactformulier meer informatie op te vragen over het product, maar na 14 dagen, heb ik nog geen reactie ontvangen. Als ik een reactie ontvang, zal ik dit zeker op deze pagina vermelden.

Kosten

Op de website is uitsluitend een proefpakket te bestellen. De kosten van dit proefpakket bedragen slechts 4 Euro. Let op! Dit kan uitsluitend betaald worden met een creditcard. Deze manier van verkopen doet me sterk denken aan Nuvoryn, Pure Cleanse en Blue Magic Plus. Over deze producten zijn veel klachten binnengekomen in het verleden. Met name de levering, aftersales, en het niet kunnen opzeggen van vervolgzendingen na het proefpakket zijn veelgehoorde klachten.

Jouw ervaring met Trimatol

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring met dit afslankproduct. Heb jij ervaring met Trimatol? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook een vraag stellen, of reacties van andere bezoekers lezen.

Gezonde Groet,

marianne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelVoedselzandloper Recepten PDF
Volgend artikelBodyfirm Afslankkuur Review
trimatolIk heb geen lijst met ingrediënten van Trimatol kunnen vinden. Het enige dat ik heb kunnen vinden is dat de capsules chlorogeenzuur bevatten. Dit is een extract van groene koffiebonen. Volgens de instructies zou dit ervoor zorgen dat je eetlust geremd wordt, je vetverbranding verhoogt, en je hongergevoel vermindert. Ook lees ik dat antioxidanten het ouder worden tegengaan.

350 Reacties

 1. Ik ben erg benieuwd of dit dan wel zou werken. Ik heb al zoveel geprobeerd. En gelukkig nooit last gehad van hartkloppingen e.d., maar dat hoor ik wel geregeld over vetverbranders. Ik heb geen creditcard en zou het hier nu niet meer aandurven, maar als het echt zo’n wondermiddel is als ze zeggen, zou ik het graag proberen en een review achterlaten.

 2. Als het mogelijk is, dan wil ik graag meedoen met de proef. Eet al 3.5 jaar geen suiker etc. maar ik wel nog wel een kilo of 5 kwijt. Heb geen overgewicht…

 3. Graag wil ik dit product testen ivm maanden lang sporten met een gezond eetpatroon zonder dat mij laatste 10 kilo eraf gaan.heb
  hoop op dit product

 4. Ik heb morbide obesitas en wil graag trimatol uitproberen en evalueren voor jullie. Ik heb geen creditcard dus kan ze zelf niet bestellen en met wat ik lees is dat misschien maar beter.

 5. Hallo
  Ik heb al van alles geprobeerd maar wordt enkel zwaarder…heb het zolangzaamaan opgegeven.
  Dan maar niet meer alles zelf kunnen doen en er niet voor alles meer zijn voor onze kleinkinderen.
  Als dit ons zou kunnen helpen om een flink aantal kilo’s kwijt te raken zou het GEWELDIG zijn, maar ik geloof er niet echt in dat dit kan.
  Je krijgt al zoveel van die loze oplossingen te zien…
  Groetjes
  Bob

 6. Hetzelfde verhaal hier! proefpakket besteld en twee weken nadien meer dan 300 euro van mijn visa, direct de kaart geblokkeerd maar kon geen contact krijgen met het bedrijf!

 7. heb net dezelfde ervaring Benny.maar visa heeft me het bedrag terugbetaald.
  heb een mail gezonden naar die firma dat ik geen verdere zending meer hoefde.
  Kreeg na twee uur een bevestiging dat alles in orde was.heb verder niets meer gehoord of onyvangen.

 8. iIk heb een hele tijd geleden ook en proefpakket van “Trimatol” besteld en opgestuurd gekregen voor 4 euro en in
  inderdaad betaald met VISA-kaart . Tot ik op een dag 2 doosjes met telkens 60 pillen = 120 pillen in totaal kreeg opgestuurd; groot was dan ook men verbazing dat er 194 euro van mijn rekening is afgehouden van hun via mijn VISA-kaart. Daar er niets tegen te doen is om mijn geld terug te krijgen heb ik mijn VISA-kaart opgezegd en voortaan koop ik nu online met men BPAID -kaart van de post (soort VISA) waar ik eerst geld op de kaart moet storten om dan pas iets te kopen , en zo kunnen ze mijn rekening niet meer plunderen zoals dat Deens bedrijf wel gedaan had met die achterbakse praktijken .

 9. HET ZOU EEN PROEFPAKKET ZYN ,,,MAAR DAARNA IS ER ZONDER MYN TOESTEMMING MEER DAN 400 EURO VAN MYN REKENING GESCHREVEN, DE BANK GEBELD [ING] MAAR ZE KONDEN NIKS DOEN,,,,ALLEEN TERUG STUREN ZEIDEN ZE….MAAR WIE GARANDEERD DAT IK MYN GWELD TERUG KRYG ???? HET IS NU 6 MAANDEN GELEDEN EN HEB MIJN KAART GEBLOKKEERD,,,,,,,,,,,MAAR IK VOEL ME TOCH BELAZERD,,,,,,,,,,AUB ADVIES………….ZE PAKKEN TONNEN GELD VAN HARDWERKENDE MENSEN .BAH,,,,,,,,,,,,,,,GELUKKIG GELOOF IK IN KARMA EN T KOMT TERUG BIJ DIEGENEN ,,,,,,GELOOF ME .BFRANK

 10. ik heb reeds gebruik gemaakt van de website en van trimatol. ik heb een geweldig resultaat verworven na mijn zwangerschap. ik ben 10kg kwijtgeraakt met een maand trimatol te gebruiken. ik had tevens geen bijwerkingen. (ik nam er minder in dan nodig) het is idd zo dat de betalingswijze ervoor zorgt dat ze via je creditkaart verschillende maanden het product opsturen zonder verwittigen. na twee maanden het te hebben ontvangen heb ik een mail gestuurd dat ik het product niet meer hoefde. het werd onmiddellijk bevestigd en er wordt ook geen geld meer van mijn kaart genomen!

 11. Ik heb een proefpakket ontvangen het werkt goed maar vanmorgen werd ik ineens erg duizelig ik schrok een beetje van .Het kan ook aan mijn nieuwe bril liggen want die vind ik niet zo schitterend ik zie heel slecht mee.Moet weer terug der mee.Graag een antwoord

 12. ik heb deze ook besteld via creditcard maar ik wil iedereen waarschuwen dat dit een nep firma is die de mensen via je creditcard(visa) ongevraagd geld afhaald gelukkig hadt ik hun praktijk rap door en heb ik ons visa kaart onmiddelijk geblokkeerd . zodat ze geen geld hebben kunnen afhouden trouwens het helpt ook helemaal niet.

 13. Heel die boel is pure bullshit.
  Je neemt het drie a vier dagen en je gaat drie keer per dag naar het toilet. Vanaf de vierde dag krijg je buikpijn. En dat blijft maar duren. Even vol houden. Niks aan te doen. Afvallen ??? Vergeet het !!
  Voor je het weet komt het tweede pakket aan, maar vergis je niet, het geld voor het tweede pakket is al van je rekening voor je het weet. Neem maar contact op….niks aan te doen. Je hebt de voorwaarden getekend en daarmee uit. Voldoen ze echt niet meneer ?? U kan het eerste pakket ongeopend terug sturen, liefst met briefje van de dokter. Hoe kan je, verdomme, weten of het werkt of niet als je dat eerste pakket niet opent en probeert. Je trekt altijd aan het kortste eind. Je kan smeken of dreigen, vergeet het, je geld ben je kwijt. Je kan alleen communiceren in het engels, wat ik redelijk goed onder de knie heb, maar je haalt geen gelijk.
  JE HEBT DE VOORWAARDEN AANVAARD. Dit is het enige antwoord dat je krijgt.
  HET IS PURE GELDAFZETTERIJ.

 14. Voor al de mensen die erin gelopen zijn volg aub mijn werkwijze:
  1 blokkeer direct u visa kaart
  2 open in geen geval de doosjes! Stuur ze in dezelfde verpakking terug naar het adres dat er links boven opstaat. PER AANGETEKENDE ZENDING ok dit kost 22euro maar dit moet.
  Erna stuur je per mail de bewijzen op naar: [email protected] en zeg erbij alles te willen stoppen en dat u geen nieuwe producten meer wil ontvangen. Dit moet binnen de 7 dagen! Geloof mij ik ben er ook in gelopen maar ben er van af! Ik kreeg deze mail:
  Dear Brendy Demuylder

  Thank you for returning your package.

  Your membership will be canceled as of today and we will not debit anything further from your credit card.

  Have a nice day

  Best Regards,

  PureAndNew

  Veel succes allemaal.

  Groetjes Brendy

 15. Ben er ook in gelopen maar gelukkig nog geen tweede zending gekregen(enkel het zogezegde proefpakket)…zonet naar mijn bank gebeld na het lezen van jullie verhalen(‘in paniek) en heb een link gekregen waar je zulke dingen kan betwisten…hoop van harte dat dit volstaat.
  Groetjes
  Bie

 16. Eveneens het staal aangekocht en gisteren zag ik dat het geld voor volgende bestelling van de rekening was. Kreeg de producten met een leuke brief dat de volgende bestelling op 10/04/2014 zou verstuurd worden. Heb onmiddellijk kaart laten blokkeren en de producten aangetekend terug gestuurd maar twijfel er toch sterk aan dat ik mijn geld zal terug krijgen.

 17. adres staat in vorige berichten alwel 10tal keren vermeld. Terug sturen aangetekend per post binnen de 14 dagen ongeopend en u krijgt uw geld terug gestort op uw kredietkaart.
  Health Care Payment
  > Postboks 313
  > Aalborg 9100
  > Denmark
  Bewijs van verzending doormailen naar: [email protected]

 18. Ik heb ook proefpaketten besteld en kreeg vandaag nieuwe paketten, ongevraagd met melding dat er 2 keer 156 euro van mijn rekening is afgenomen.
  Heb nu, te laat , kaart geblokkeerd. Ik heb geen mailadres, en weet eigenlijk ook niet waar ik die Trimatol moet terugsturen. Zo’n bedrog!!!
  Weet iemand het adres voor retour en mailadres?
  Dank.

 19. ik heb mij ook laten vangen!
  Heb diezelfde avond mijn credietkaart laten blokkeren. Heb zojuist een mail naar ‘die firma’ gestuurd. Is dit voldoende? Wat doe ik met het proefpakket?
  Is geopend maar niet gebruikt?

 20. Hoi,
  Ook ik ben hierin getrapt. Nadat ik al mijn creditkaart gegevens had doorgegeven ben ik pas op deze website beland.
  Ik heb meteen mijn creditkaart laten blokkeren en hun een mail (Try Health CP ) gestuurd dat ik mijn bestellingen wil annuleren.
  Ik ontving wel degelijk de ochtend erop een mail waarin staat dat als ik mijn welkomspakket binnen 14dagen terugzend er verder geen extra kosten aangerekend worden.
  In hun Algemene voorwaarden staat dat je het pakket kunt terugzenden door het pakket gewoon niet te aanvaarden bij de uitreiking!!

  8.4.Or by your refusal to accept the welcome package when it is delivered.

  Dat ga ik dus ook doen en dus maar hopen dat er zo geen extra kosten meer lopen. (niet dat ze nog aan mij creditkaart kunnen)
  Dit is gewoon echt bedrog en leverde me alvast een fikse ruzie op met mijn vriend.

  • Hallo, kan er mij iemand het adres doorgeven waar ik de pakketjes terug naartoe kan zenden want dat vind ik nergens terug. Groetjes

  • Beste Lien, heb jij het pakket terug gestuurd? Ik heb het niet geopend maar kon niet weigeren het zat in mijn brievenbus. Ik ga het aangetekend terug zenden maar moet hier iets bij van brief? Kan iemand aub helpen. Mijn visa is geblokkeerd.

   Groetjes

 21. ik ben er ook weeral eens ingetrapt !!! het proefpakket van 4 euro besteld, ben daarna voor 10 dagen op vakantie geweest en bij thuiskomst was het bedrag van 158 euro al van mijn rekening gehaald, het pakket met 2 dozen zat de dag erna in de brievenbus !
  ik heb zelfs het proefpakket nog niet kunnen uitproberen en heb al een nieuwe voorraad liggen
  gisteren onmiddellijk contact opgenomen met card stop, nu afwachten hoe het verder zal evolueren. terugsturen doe ik niet want ik ben zeker dat ze het geld toch niet zullen terugstorten, dus gooi ik het nog liever in de vuilbak dan hen de kans te geven het nogmaals door te verkopen

  • heb mijn bankkaart laten blokkeren , en een klachtenbrief verzonden naar de bank , reeds 158€ van mijn rekening gehaald , het tweede pakket gewoon geweigerd aan de postbode en laten terug sturen , vandaag is mijn geld terug op mijn rekening gestort . Dus het pakket zeker terug sturen .

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in